35+1 μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (1)

Μια από τις πιο κλασσικές και διαχρονικές επιλογές στα χρώματα του κραγιόν είναι το κόκκινο. Διαθέτει πολλές διαφορετικές αποχρώσεις και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες, αρκεί να βρουν την ιδανική για τα χρώματα τους. Πρόκειται για ένα χρώμα στα χείλη που αυξάνει την αυτοπεποίθηση των γυναικών και φυσικά σαγηνεύει τους άνδρες.

Δημιουργήστε λοιπόν υπέροχα μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν σε έντονες αποχρώσεις όπως το κλασσικό κόκκινο, το κόκκινο της καυτερής πιπεριάς, το πορτοκαλοκόκκινο κλπ, ή δοκιμάστε μια πιο σκούρα απόχρωση σαν το κόκκινο του κρασιού, του αίματος, το burgundy, αλλά και το καφεκόκκινο. Αυτό βέβαια που θα πρέπει να προσέξετε είναι η σωστή εφαρμογή του, η οποία θα πρέπει να μην ξεφεύγει γύρω από τα χείλη, δημιουργώντας έτσι το τέλειο επιθυμητό αποτέλεσμα!

Το μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν εκπέμπει γοητεία και θηλυκότητα και μπορεί να φορεθεί σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις. Συνδυάστε το με το κατάλληλο μακιγιάζ στα μάτια και μαγνητίστε τα βλέμματα. Οι επιλογές στο βάψιμο ματιών για κόκκινα χείλη είναι πολλές. Στη συνέχεια θα δείτε μια συλλογή από μακιγιάζ με κόκκινα χείλη για κάθε περίπτωση.

Πρώτα όμως ας δούμε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών και της επιδερμίδας.

Κόκκινο κραγιόν για καστανές – μελαχρινές:

Η επιλογή του κατάλληλου κόκκινου κραγιόν αποτελεί ένα από τα βασικά μυστικά του μακιγιάζ για μελαχρινές & καστανές και βασίζεται στον τόνο της επιδερμίδας.

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (40)

1. Στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν οι αποχρώσεις σε burgundy ή σκούρο κερασί, ενώ θα πρέπει να αποφεύγονται οι πορτοκαλοκόκκινες.

2. Από την άλλη μεριά, οι πραγματικές κόκκινες ή κόκκινες με βάση το μπλε αποχρώσεις, όπως και οι αποχρώσεις του μούρου είναι ιδανικές για της μεσαίας απόχρωσης επιδερμίδες.

3. Τέλος, δώστε λίγο φως στην σκουρόχρωμη επιδερμίδα με ένα κόκκινο κραγιόν στην απόχρωση της ντομάτας.

Το ιδανικό βέβαια είναι να παίξετε με τις αποχρώσεις και να βρείτε την καταλληλότερη για τον δικό σας συνδυασμό βαφής μαλλιών και τόνου επιδερμίδας.

Κόκκινο κραγιόν για ξανθιές:

Αν έχετε ξανθά μαλλιά για να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση στα κόκκινα χείλη θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (39)

1. Οι ανοιχτόχρωμες ξανθιές με φωτεινή επιδερμίδα δείχνουν εκθαμβωτικές με ένα φωτεινό κόκκινο κραγιόν. Οι ζεστές αποχρώσεις των χρωμάτων αυτών κολακεύουν τον ανοιχτό τόνο δέρματος. Δοκιμάστε λοιπόν οποιαδήποτε απόχρωση από το κόκκινο του cranberry μέχρι το ροδί και κλέψτε τις εντυπώσεις.

2. Για τις γυναίκες με σταχτί ξανθό μαλλί (ash blonde), οι ιδανικές αποχρώσεις στα χείλη είναι αυτές του κόκκινου κρασιού.

3. Αν όμως έχετε χρυσόξανθα μαλλιά (golden blonde) με ανοιχτόχρωμο δέρμα, οι θερμές και έντονες αποχρώσεις του κόκκινου είναι τέλειες για εσάς. Εναλλακτικά δοκιμάστε το ροδακινί, το βερικοκί ή το κοραλί κόκκινο χρώμα στα χείλη για να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

4. Αξίζει να σημειωθεί πως ασχέτως με το χρώμα της επιδερμίδας και των μαλλιών σας, τα λεπτά χείλη δείχνουν πιο όμορφα με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του κόκκινου. Από την άλλη μεριά, τα γεμάτα χείλη χρειάζονται πιο σκούρες αποχρώσεις κόκκινου για να λάμψουν. Επίσης, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως στα σκούρα χρώματα κραγιόν η ματ υφή είναι πιο εντυπωσιακή.

Τέλος, πέρα από τους βασικούς κανόνες, το πιο σωστό είναι να δοκιμάσετε κάποιες αποχρώσεις κόκκινου κραγιόν στα χείλη σας και να βρείτε την ιδανική για εσάς συγκεκριμένα.

Κόκκινο κραγιόν για κοκκινομάλλες:

Πως να επιλέξετε την ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν αν είστε κοκκινομάλλα;

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (38)

1. Οι κοκκινομάλλες έχουν συνήθως ψυχρό τόνο επιδερμίδας. Το δέρμα τους δηλαδή έχει έναν μπλε τόνο και μπορούν εύκολα να φανούν οι φλέβες τους. Αν λοιπόν έχετε ψυχρό τόνο δέρματος καλύτερα να επιλέξετε ένα κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού, του δαμάσκηνου ή με μπλε υποτόνους. Αν όμως έχετε θερμό τόνο επιδερμίδας, με κίτρινο δηλαδή υποτόνο, είναι προτιμότερο να επιλέξετε κοραλί, πορτοκαλοκόκκινα και καφεκόκκινα κραγιόν. Τέλος, αν έχετε φυσικό τόνο επιδερμίδας, τον συνδυασμό δηλαδή του ψυχρού και του θερμού, οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές είναι εξίσου θαυμάσια. Ωστόσο, συνήθως το κερασί και το κλασσικό κόκκινο είναι πολύ εντυπωσιακά.

2. Όσον αφορά το αν θα επιλέξετε μια ανοιχτόχρωμη φωτεινή κόκκινη απόχρωση στα χείλη ή μια σκούρα, εξαρτάται και πάλι από τον τόνο της επιδερμίδας. Στο ψυχρό δέρμα ταιριάζουν οι φωτεινές αποχρώσεις με μπλε υποτόνους. Στο θερμό δέρμα από την άλλη, αναδεικνύονται οι σκούρες αποχρώσεις.

Βέβαια το ιδανικό είναι να πειραματιστείτε με τις κόκκινες αποχρώσεις κραγιόν και να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει απόλυτα.

Ιδανικό μακιγιάζ ματιών για κόκκινα χείλη:

Αφού βρείτε την κατάλληλη απόχρωση του κόκκινου για τα χείλη σας, σειρά έχει να δείτε τι μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν θα κάνετε.

Επειδή τα κόκκινα χείλη είναι από μόνα τους έντονα και σαγηνευτικά, ένα απαλό βάψιμο ματιών είναι η καλύτερη επιλογή. Δοκιμάστε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε nude σκιές ματιών και να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας με μια μαύρη γραμμή eyeliner. Το αποτέλεσμα είναι άκρως σαγηνευτικό και μαγνητίζει τα βλέμματα.

Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο βραδινό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν ή ένα πιο γιορτινό βάψιμο, μπορείτε να επιλέξετε ένα απαλό smokey eyes σε ασπρόμαυρες ή γήινες αποχρώσεις.

Ακολουθούν δυο συλλογές με υπέροχες προτάσεις για βάψιμο με έντονα και σκούρα κόκκινα χείλη, ιδανικά για όλες τις περιστάσεις. Βρείτε καθημερινά, γιορτινά και επίσημα μακιγιάζ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Εντυπωσιακά μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν:

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (14)
Σαγηνευτικό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν σε glossy υφή και μαύρη γραμμή eyeliner
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (9)
Εντυπωσιακό βάψιμο με μαύρη γραμμή eyeliner και κόκκινο ματ κραγιόν
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (5)
Εκθαμβωτικό nomakeup μακιγιάζ στα μάτια και έντονα κόκκινα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (13)
Υπέροχο απαλό μακιγιάζ ματιών για μελαχρινές με κόκκινο κραγιόν στα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (11)
Εντυπωσιακό nude eye makeup με μαύρο eyeliner και κόκκινο κραγιόν
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (15)
Γιορτινό μακιγιάζ με ασπρόμαυρο smokey eyes και έντονα κόκκινα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (12)
Εκπληκτικό μακιγιάζ για μελαχρινές με απαλό βάψιμο στα μάτια με μαύρο eyeliner και έντονο κόκκινο κραγιόν
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (10)
Απαλό γήινο smokey eyes με cat eye γραμμή eyeliner και πορτοκαλοκόκκινα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (6)
Βλέμμα που μαγνητίζει με καφέ smokey eyes, μαύρη γραμμή eyeliner και κατακόκκινα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (8)
Υπέροχο μακιγιάζ ματιών με ροζ σκιές για ξανθιές και κόκκινο κραγιόν με μπλε υποτόνους
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (4)
Εντυπωσιακό winged eye makeup με cut crease σε καφέ απόχρωση και χρυσή σκιά στο βλέφαρο, ιδανικό για κουκουλωτά μάτια
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (7)
Εκθαμβωτικό smokey eyes για ξανθιές με καφέ και nude σκιές στα μάτια και έντονα κόκκινα χείλη

Υπέροχα μακιγιάζ με σκούρα κόκκινα χείλη:

Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (26)
Σαγηνευτικό nude makeup στα βλέφαρα με καφέ cut crease ιδανικό για κουκουλωτά μάτια και σκούρο κόκκινο κραγιόν σε απόχρωση burgundy
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (23)
Εντυπωσιακό γήινο smokey eyes ιδανικό για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους και σκούρα κόκκινα χείλη στο χρώμα του κρασιού
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (28)
Έντονο μακιγιάζ ματιών με ασπρόμαυρο smokey eyes, φωτεινές εσωτερικές γωνίες και σκούρα κόκκινα χείλη στο χρώμα του κρασιού
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (36)
Σαγηνευτικό γατίσιο βλέμμα με χρυσό και καφέ και σκούρα κόκκινα burgundy χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (30)
Υπέροχο nude eye makeup με έντονες βλεφαρίδες και σκούρα κόκκινα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (20)
Σαγηνευτικό smokey eyes βάψιμο σε γήινους τόνους με wine red lips
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (29)
Εκθαμβωτικό γήινο smokey eyes με μαύρη γραμμή Tightlining και σκούρα ματ κοκκινοκαφέ χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (31)
Smokey eyes ιδανικό για μάτια με μικρή απόσταση μεταξύ τους σε γήινες αποχρώσεις και έντονα σκούρα κόκκινα χείλη στο χρώμα του κραγιόν
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (33)
Απαλό cat eye με καφέ cut crease και σαμπανιζέ σκιά στο βλέφαρο, συνδυασμένο με σκούρα κόκκινα χείλη
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (35)
Έντονο μακιγιάζ ματιών με μαύρη, καφέ και ροζ χρυσή σκιά με σκούρα κόκκινα χείλη στο χρώμα του κρασιού
Μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν για σαγηνευτικά χείλη (19)
Απαλό βάψιμο ματιών με χρυσή σκιά και σκούρο κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του κρασιού