Μακρύνετε τα μαλλιά σας με ένα φυσικό serum θρέψης

Μακρύνετε τα μαλλιά σας με ένα φυσικό serum θρέψης

Δυστυχώς, μια τρίχα μεγαλώνει μόνο (κατά μέσο όρο) περίπου 1,5 εκατοστό σε ένα μήνα, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει το όνειρο σας για υπέροχα μακριά μαλλιά πολύ μακρινό.

Ωστόσο, αν ανήκετε στις γυναίκες που πάντα ήθελαν να αποκτήσουν μακριά και πυκνά μαλλιά, το φυσικό αυτό serum από έλαιο καρύδας, καστορέλαιο και δενδρολίβανο θα σας δώσει την λύση.

Πρόκειται για ένα απλό στην παρασκευή μείγμα που μπορεί να κάνει θαύματα κατά την διάρκεια του ύπνου σας. Απλά απλώστε το στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει.

► Πριν προχωρήσετε στη συνταγή όμως, ας δούμε τις ευεργετικές ιδιότητες του κάθε συστατικού:

– Το έλαιο του δενδρολίβανου δεν είναι καλό μόνο για την ανάπτυξη των μαλλιών, αλλά και για να καταπραΰνει το ερεθισμένο από φαγούρα δέρμα. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, η οποία ενθαρρύνει την θρέψη των μαλλιών και την ίδια στιγμή, βοηθά στην καταπολέμηση της πιτυρίδας.
– Το καστορέλαιο είναι ευρέως γνωστό για την ανάπτυξη της τρίχας και σε συνδυασμό με το δενδρολίβανο λειτουργεί εκπληκτικά!
– Το έλαιο καρύδας παρέχει θρέψη και βοηθά στην αραίωση του καστορέλαιου και ρυθμίζει τη συνοχή του μείγματος.

► Δείτε τη συνταγή για το ευεργετικό φυσικό serum θρέψης των μαλλιών σας:

► Θα χρειαστείτε:

– 1/2 κούπα καστορέλαιο
– 1/2 κούπα έλαιο καρύδας
– 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου ή λεβάντας

► Τρόπος παρασκευής:

Αναμείξτε όλα τα υλικά και αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα καθαρό μπουκαλάκι.

► Πως να εφαρμόσετε το φυσικό serum θρέψης των μαλλιών:

Εφαρμόστε το μείγμα με συνέπεια στα μαλλιά σας πριν πάτε για ύπνο και επωφεληθείτε από τα αποτελέσματα. Αφήστε το να δράσει όλο το βράδυ και λουστείτε το επόμενο πρωί.