6 tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες

6 tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε  πλούσιες καμπύλες

Σε όλα τα περιοδικά μόδας βλέπουμε μοντέλα με πολύ λεπτό σώμα, σχεδόν ανορεξικό να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις της μόδας. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να διαθέτετε τις «τέλειες» αναλογίες για να μπορέσετε να ακολουθήσετε αυτά τα trends. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γνωρίζετε μερικά απλά στυλιστικά μυστικά. Πάρτε για παράδειγμα τη τάση που θέλει τα skinny jeans να είναι must για την εποχή. Πως όμως μπορούν αυτά να φορεθούν από γυναίκες με πλούσιες καμπύλες;

Τι πρέπει να προσέξουν οι πληθωρικές φίλες μας και πως να συνδυάσουν το skinny jean τους;

Δείτε μια λίστα με 6 tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans ακόμα κι αν έχετε πλούσιες καμπύλες!

1. Βρείτε το σωστό νούμερο

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (1)

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (2)

Το να επιλέγετε λάθος νούμερο στα ρούχα σας είναι ότι χειρότερο μπορείτε να κάνετε. Αυτός ο κανόνας ισχύει ιδιαίτερα για τα jean. Μην αγοράσετε κάποιο μικρότερο νούμερο, στο οποίο προσπαθήσατε να χωρέσετε. Κανείς δεν θα δει το νούμερο στην ταμπέλα. Τα jean που είναι πολύ skinny θα κάνουν την πιεσμένη περιφέρεια και την κοιλιά σας να χαλάνε την εικόνα σας.

2. Δοκιμάστε τα μεσο-κάβαλα και ψηλο-κάβαλα jean

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (3)

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (4)

Δυστυχώς, τα χαμηλοκάβαλα jean, τα παντελόνια και οι φούστες δεν είναι πλέον στη μόδα. Αντίθετα τα μεσο και ψηλο-κάβαλα είναι το νέο trend της εποχής. Τέτοιου είδους jean τονίζουν τα καλύτερα σημεία της σιλουέτας σας και κρύβουν τυχόν ατέλειες της μέσης.

3. Το χρώμα έχει σημασία

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (5)

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (6)

Τα skinny jeans σε κλασικό σκούρο μπλε χωρίς ξεθώριασμα ή άλλες αποχρώσεις οπτικά κάνουν την φιγούρα σας πιο αδύνατη. Επιπλέον, τα τζιν όχι μόνο είναι ένα από τα σημαντικά κομμάτια της ντουλάπας σας που ταιριάζουν με οποιοδήποτε άλλο ρούχο, αλλά επίσης δείχνουν πολύ κομψά και σικ.

4. Γίνετε δημιουργική με τα επίπεδα και την υφή

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (7)

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (8)

Επιλέξτε πουκάμισα, πουλόβερ και σακάκια – μπουφάν που πέφτουν ακριβώς πάνω από την μέση των γοφών σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε την σιλουέτα σας.

Μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ και να παίξετε με τις διαφορετικές υφές. Αυτό μπορεί μόνο να σας ωφελήσει, δεδομένου ότι θα κρύψει τυχόν μειονεκτήματα που σας ανησυχούν.

Οι ζακέτες, οι κάπες και τα κιμονό είναι πολύ κομψά είδη ρουχισμού που θα κάνουν την σιλουέτα σας να φαίνεται στα καλύτερα της.

5. Τονίστε την μέση σας

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (9)

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (10)

Δεν είναι περίεργο το γεγονός πως το σώμα κλεψύδρα θεωρείται η πιο θηλυκή και ελκυστική σιλουέτα. Για να πάρετε τις σωστές αναλογίες του άνω και του κάτω μέρους του σώματός σας, προσπαθήστε να τονίσετε την περιφέρεια της μέσης σας. Για όσες προτιμούν ένα κλασικό στυλ, οι ζώνες είναι η καλύτερη λύση. Αν είστε περισσότερο αθλητικός τύπος, τα πουκάμισα και τα πουλόβερ που είναι δεμένα στη μέση είναι τέλεια για εσάς.

6. Επιλέξτε το σωστό παπούτσι

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (11)

Tips για να δείχνετε τέλεια με skinny jeans αν έχετε πλούσιες καμπύλες (12)

Οι πλατφόρμες, τα στρατιωτικά μποτάκια, τα οποία αποτελούν και ένα από τα απαραίτητα φθινοπωρινά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, ή οι ψηλές μπότες δημιουργούν ένα εντυπωσιακό στυλ. Επιλέξτε κομψά υποδήματα σε ουδέτερα χρώματα ή ένα χρώμα που είναι το ίδιο με το χρώμα του τζιν σας. Αποφύγετε τα υποδήματα που φαίνονται τεράστια με πολλά λουριά και χωρίζουν τη σιλουέτα σας σε κομμάτια.