20 χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (1)

Τα μακριά μαλλιά μπορούν αν χτενιστούν με πάρα πολλούς τρόπους, δημιουργώντας χτενίσματα χαλαρά, ανέμελα, απλά, αλλά και περίπλοκα, ιδανικά για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις. Οι επιλογές είναι άπειρες και η φαντασία σας μπορεί να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες.

Παίξτε λοιπόν με τις ανέμελες μπούκλες, τα beachy waves, τα ολόισια μαλλιά, αλλά και τις πλεξούδες, τις αλογοουρές, τα updos, τα half-up και βέβαια τους περίτεχνους, αλλά και απλούς κότσους.

Πάρτε λοιπόν ιδέες από τα παρακάτω 20 χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως, αλλά βάλτε και την φαντασία σας να δημιουργήσει μοναδικά hairstyles συνδυάζοντας τις πλεξούδες με τις αλογοουρές, τους κότσους και γενικότερα οποιοδήποτε στυλ πιασίματος σας περνάει από το μυαλό!

1. Μακριά μαλλιά με twist και wrap

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (2)

Αν έχετε μακριά ίσια μαλλιά, τότε το συγκεκριμένο υπέροχο χτένισμα είναι ιδανικό για εσάς. Απλά χτενίστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω και στη συνέχεια στριφογυρίστε 4 διαφορετικές τούφες, τις οποίες στη συνέχεια θα πιάσετε σε ένα Half-up χτένισμα. Στερεώστε τις με τσιμπιδάκια και αν θέλετε πιάστε τις με ένα λαστιχάκι σε αλογοουρά. Τέλος, πάρτε μια τούφα από την κάτω μεριά της αλογοουράς και τυλίξτε την γύρω από το λαστιχάκι για να το κρύψετε. Στερεώστε τη με τσιμπιδάκια.

2. Κορώνα από πλεξούδα με πιάσιμο των μισών μαλλιών

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (3)

Ότι τύπο μαλλιών κι αν έχετε, ίσια, κυματιστά ή σγουρά, αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό. Μπορείτε να κάνετε μια κλασσική πλεξούδα ή να δοκιμάσετε κάτι πιο περίπλοκο, όπως μια πλεξούδα ψαροκόκαλο από κάθε πλευρά, τις οποίες θα πιάσετε από το ένα αυτί μέχρι το άλλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

3. Μακριά φουσκωτά μαλλιά με πλεξούδα

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (4)

Φουσκώστε με κρεπάρισμα το πάνω πίσω μέρος των μαλλιών σας και ολοκληρώστε το χτένισμα σας με μια ρομαντική πλεξούδα σε ένα Half-up. Οι υπέροχες πλεξούδες, οι ανέμελες μπούκλες και οι ίσιες τούφες κάνουν το συγκεκριμένο χτένισμα εκπληκτικό.

4. Πολύχρωμα μακριά μαλλιά

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (5)

Τα μακριά κουρέματα σου επιτρέπουν να «παίξεις» με το στυλ και το χρώμα. Το συγκεκριμένο χτένισμα ενσωματώνει όλη την ομορφιά του ξανθού, μαύρου και του καστανού σε ένα. Με τα μαλλιά χωρισμένα σε τούφες πλεγμένες σε σφιχτές πλεξούδες και τα υπόλοιπα πιασμένα σε μια αλογοουρά με μια τούφα να κρύβει το λαστιχάκι της αποτελεί ένα καθημερινό, παιχνιδιάρικο και πολύ ωραίο χτένισμα!

5. Μακριά υπέροχα μαλλιά σε παστέλ αποχρώσεις

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (6)

Οι μακριές ξανθιές σας τούφες αναδεικνύονται πολύ πιο ωραία με μερικές ανταύγειες σε baby pink και mermaid blue. Αυτές οι απαλές αποχρώσεις των χρωμάτων είναι σέξι και μοντέρνες χωρίς να είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες για να φορεθούν στο γραφείο.

6. Μακριά χρωματιστή πλεξούδα

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (7)

Μια παχιά, μακριά και εντυπωσιακή boho πλεξούδα είναι ιδανική για τις γυναίκες με μακριά μαλλιά. Προσθέτοντας και λίγο χρώμα, με πολύχρωμες ανταύγειες μπορείτε πραγματικά να απογειώσετε το συγκεκριμένο χτένισμα.

7. Μακριά πλεξούδα με «φούσκες»

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (8)

Αφήνοντας την φαντασία σας να δημιουργήσει μπορείτε να φτιάξετε ένα σωρό υπέροχα χτενίσματα με τα μακριά μαλλιά σας. Για παράδειγμα αυτή η υπέροχη πλεξούδα – αλογοουρά με «φούσκες» είναι στην ουσία μια χαμηλή αλογοουρά η οποία έχει χωριστεί σε κρεπαρισμένα τμήματα με την βοήθεια μιας τούφας που έχει γυριστεί γύρω της.

8. Διπλή πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σε ροζ μακριά μαλλιά

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (9)

Αν είστε λάτρης των extreme αποχρώσεων βάψτε τα μαλλιά σας σε ένα ροζ χρώμα και πιάστε τα σε μια υπέροχη διπλή πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

9. Δημιουργικό χτένισμα με μακριά μαλλιά

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (10)

Συνδυάστε μια ασυνήθιστη πλεξούδα με μια κλασσική αλογοουρά για ένα δημιουργικό look, ιδανικό για κάθε περίσταση.

10. Μακριά πλεξούδα σε candy χρώματα

Χτενίσματα για μακριά μαλλιά που θα θέλετε να δοκιμάσετε αμέσως (11)

Ξεχάστε τις κλασσικές αποχρώσεις του ξανθού, καστανού και κοκκινωπού και επιλέξτε ένα ζεστό ροζ, ελεκτρίκ μπλε ή λευκό, για να κάνετε τα μαλλιά σας να ξεχωρίσουν. Εξάλλου, από μόνα τους τα μακριά μαλλιά προσφέρουν πολλές εναλλακτικές επιλογές χτενισμάτων, ανεξαρτήτως τύπου μαλλιών ή ηλικίας.