Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (1)

Αν ανήκετε στις γυναίκες με μαλλιά που έχουν λεπτή τρίχα, τότε σίγουρα θα γνωρίζετε πως η απόκτηση και διατήρηση όγκου στο χτένισμα δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση.

Προκειμένου λοιπόν να κάνετε τα μαλλιά σας να αποκτήσουν υπέροχο όγκο και να δείχνουν υπέροχα όλη την ώρα θα πρέπει να επιλέξετε χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο. Μερικά εξ αυτών είναι τα waves, οι μύτες, το φιλάρισμα, αλλά και τα καρέ.

Δείτε όμως την λίστα με τα καλύτερα χτενίσματα για λεπτά μαλλιά που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τον όγκο τους και πάρτε ιδέες!

Ίσια, μακριά και κομψά

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (2)

Οι γυναίκες με μακριά αλλά λεπτά μαλλιά πρέπει να δοκιμάζουν τα χτενίσματα με μύτες. Αυτά περιλαμβάνουν το τριμάρισμα των μαλλιών γύρω από το πρόσωπο με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν μια υπέροχη διαβάθμιση διαφορετικού μήκους στα μήκη των τουφών. Αυτό βοηθάει πραγματικά στην δημιουργία μιας εμφάνισης με περισσότερο όγκο.

Bob – καρέ

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (3)

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (4)

Το bob χτένισμα, σε όλες του τις παραλλαγές, είναι μια υπέροχη ιδέα για κοντά μαλλιά. Το βασικό bob συνδυάζεται τέλεια και με μια φράντζα που να ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σας.

Lob

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (5)

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (6)

Για τις γυναίκες που τους αρέσουν τα μακριά μαλλιά, αλλά επίσης θεωρούν ένα καρέ κούρεμα πολύ όμορφο, υπάρχει ένας καλός συμβιβασμός: το μακρύ καρέ, το λεγόμενο lob. Ελαφριά ανέμελο και με ελαφρώς γυρισμένες τις άκρες των μαλλιών προς τα μέσα, αυτό το χτένισμα είναι εγγυημένο για να δείχνετε απίστευτα κομψή και με πλούσιο όγκο.

Κυματιστό bob

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (7)

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (8)

Λίγες απαλές μπούκλες δίνουν πάντα μια μεγάλη βοήθεια σε μια μικρή αντι-βαρύτητα ενός γυναικείου χτενίσματος. Δεν χρειάζεστε έναν κομμωτή γι’ αυτό – το μόνο που πρέπει να έχετε είναι το σίδερο για τις μπούκλες σας κι έτσι μπορείτε να δώσετε στο καρέ σας μια επιπλέον παιχνιδιάρικη διάθεση.

Άνισο bob πιο μακρύ μπροστά

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (9)

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (10)

Το κλασσικό καρέ κούρεμα έχει ένα στοιχείο αυστηρότητας, αφού διαθέτει καθαρές καθορισμένες γραμμές και δεν αφήνει χώρο στην «ακαταστασία». Τι γίνεται όμως όταν πειραματιστείτε λίγο μαζί του; Τα μαλλιά θα αποκτήσουν κολοσσιαίο όγκο αν διατηρήσετε το πίσω μέρος του κεφαλιού σας σε κοντό μήκος και μακρύνετε τις μπροστινές τούφες που αγκαλιάζουν το πρόσωπο σας και φτάνουν στο ύψος του ώμου.

Φιλαριστό Bob ενιαίου μήκους

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (11)

Χτενίσματα που δίνουν στα λεπτά μαλλιά εκπληκτικό όγκο (12)

Ένας ακόμη τρόπος για να μορφοποιήσετε ένα κλασσικό κούρεμα για να του δώσετε περισσότερο όγκο είναι να «κόψετε τις άκρες». Αφήνοντας λοιπόν χαλαρά τα μαλλιά με τις άκρες απροσδόκητα ψαλιδισμένες μπορεί να τα βοηθήσει να δώσουν στο στυλ σας μια μικρή «ακαταστασία» η οποία είναι πραγματικά μοντέρνα αυτή τη στιγμή.