23 υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (1)

Οι γιορτές πλησιάζουν και καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, αποφασίζοντας το σύνολο, το χτένισμα και τα νύχια που θα κάνετε. Ωστόσο, υπάρχουν ένα σωρό διαφορετικά χτενίσματα για να επιλέξετε.

Πλεξούδες, κότσοι, updo, half-up και συνδυασμός όλων των παραπάνω μπορούν να δημιουργήσουν υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές. Το θέμα είναι τι ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο, ανάλογα πάντα και με το σύνολο που θα επιλέξετε για τις εορταστικές αυτές μέρες.

Η επιλογή είναι δύσκολη και μπορεί να σας πάρει λίγο χρόνο. Δείτε όμως τις εντυπωσιακές ιδέες με τα 23 υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές που σας παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες!

1. Arrow Cornrows με δαχτυλίδια μαλλιών

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (2)

Ένα εντυπωσιακό σύνολο για την εμφάνιση σας στα γιορτινά πάρτι είναι το επιθυμητό. Και το συγκεκριμένο χτένισμα είναι ιδανικό, αφού διαθέτει μια ιδιαίτερη αισθητική. Οι λεπτομέρειες με τα δαχτυλίδια μαλλιών στα cornrows είναι υπέροχες και ανεβάζουν το επίπεδο του χτενίσματος.

2. Ανανεωμένη πλαϊνή πλεξούδα

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (3)

Οι πλαϊνές πλεξούδες και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη που κρέμεται πάνω από τον ώμο είναι κομψή και τέλεια για ένα γιορτινό χτένισμα. Το συγκεκριμένο στυλ μπορεί να έχει πολλές διαφορετικές παραλλαγές. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα κάνετε μια επαναληπτική περιέλιξη των μαλλιών σας προς τα μέσα. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε αυτή την πλεξούδα που πέφτει απαλά στον ώμο σας.

3. Ψεύτικη «μοϊκάνα» με τριπλό κότσο

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (4)

Αυτό το γιορτινό χτένισμα απαιτεί ακριβώς την σωστή ποσότητα μαλλιών που θα πιάσετε και θα στριφογυρίσετε για να δημιουργήσετε τους κότσους. Άπαξ και τους δημιουργήσετε και είναι κεντραρισμένοι έτσι ώστε να δημιουργούν την ψεύτικη μοϊκάνα, το χτένισμα σας θα μείνει στη θέση του. Αυτό σημαίνει πως δεν πρόκειται να χαλάσει με τίποτα. Γεγονός που το καθιστά ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για τις γιορτές. Μπορεί να φτιαχτεί και να διαλυθεί πολύ εύκολα ανάλογα με τον τύπο του πάρτι και της τοποθεσίας που θα το κάνετε.

4. Στριφογυριστή πλεξούδα και ρόδον

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (5)

Η δημιουργία αυτής της πλεξούδας την καθιστά μια ιδανική ιδέα για γιορτινό updo μιας και καταλήγει σε ένα στριφογυριστό ρόδον στο ύψος του λαιμού σας. Αν λύσετε το στριφογύρισμα της πλεξούδας, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα άλλα διαφορετικά χτενίσματα!

5. Half-Up κοτσιδάκια πλεξούδα ψαροκόκαλο

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (6)

Αυτό το γιορτινό χτένισμα είναι εύκολο στην δημιουργία του, αν γνωρίζετε πως να φτιάξετε μια πλεξούδα ψαροκόκαλο. Σαν αποτέλεσμα είναι πολύ ενδιαφέρον και casual και μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα και με κοντά μαλλιά σε συνδυασμό με extensions.

6. Half-Up αλογοουρά λουλούδι

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (7)

Η χαμηλή αλογοουρά δημιουργείται από ένα half-up χτένισμα που έχει πλεχθεί χαλαρά και έχει στριφογυριστεί δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον μικρό κότσο λουλούδι. Από την άλλη μεριά, τα υπόλοιπα μαλλιά πέφτουν χαλαρά κυματιστά κάτω.

7. Δυο ολλανδικές πλεξούδες που καταλήγουν σε αλογοουρές

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (8)

Οι ολλανδικές πλεξούδες μπορούν να αποτελέσουν μια καλή βάση για υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές. Όμως στην προκειμένη περίπτωση αυτό που τις κάνει ξεχωριστές είναι οι τούφες που καλύπτουν το λαστιχάκι των αλογοουρών που συνεχίζουν. Πρόκειται για ένα δροσερό χτένισμα, που όμως είναι λειτουργικό και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για ένα χτένισμα Χριστουγέννων.

8. Ξανθά κυματιστά μαλλιά με Balayage

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (9)

Τα κυματιστά μαλλιά είναι μια από τις βασικές επιλογές για κάθε γιορτινό χτένισμα, την οποία μπορείτε να αναβαθμίσετε με ένα υπέροχο απαλό Balayage. Το χτένισμα δείχνει απλό αλλά αναβαθμίζεται χάρη στην απαλότητα που δημιουργεί η τεχνική του balayage.

9. Χαμηλό πλαϊνό updo

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (10)

Μια χαλαρή πλαϊνή πλεξούδα ψαροκόκαλο που καταλήγει σε έναν ογκώδη κότσο στο πίσω μέρος του λαιμού σας μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε σύνολο επιλέξετε για τις γιορτές.

10. Πλεξούδες που πλέκονται μέσα σε πλεξούδες

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (11)

Δημιουργήστε ένα εκπληκτικό χτένισμα που συνδυάζει το πλέξιμο πλεξουδών και καταλήγει σε μια υπέροχη μεγάλη πλεξούδα με απαλές μπούκλες στην άκρη της.

11. Cornrowed Half Up

Υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές (12)

Τα χτενίσματα cornrowed αποτελούν μια υπέροχη επιλογή χτενίσματος, αλλά θέλουν προσοχή γιατί μπορεί να χαλάσουν οι άκρες τους, αν δεν συντηρηθούν σωστά. Το half-up χτένισμα είναι πλούσιο και όμορφο, ενώ μπορεί να φορεθεί πανεύκολα!