18 απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (1)

Οι γυναίκες που δουλεύουν σε γραφείο οφείλουν να έχουν ένα πιο επίσημο ύφος. Υπάρχουν ένα σωρό συνηθισμένα χτενίσματα που μπορούν να δημιουργηθούν για το γραφείο, όπως είναι τα υπέροχα κοντά κουρέματα, με ή χωρίς φιλάρισμα, οι κότσοι, οι αλογοουρές ή οι πλεξούδες.

Ανεξάρτητα από το ποιο χτένισμα θα επιλέξετε να κάνετε, αυτό που θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας είναι τα μαλλιά σας να μην έχουν πιτυρίδα, κάτι το οποίο είναι ικανό να καταστρέψει ολόκληρο το χτένισμα σας. Εκτός αυτού, είναι σκόπιμο να κρατήσετε το χτένισμα σας στο γραφείο «τακτοποιημένο», δεδομένου ότι ένα βρώμικο ή απεριποίητο χτένισμα θυμίζει πάντα ανθρώπους χαμηλής αποτελεσματικότητας και χωρίς συνείδηση για την εικόνα τους. Τα προαναφερθέντα στοιχεία είναι αρκετά σημαντικά.

Επίσης, τα αξεσουάρ μαλλιών που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι συνηθισμένα και κατάλληλα για τις επίσημες περιστάσεις.

Δείτε λοιπόν 18 απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε!

Κότσος Updo

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (2)

Αυτό το χτένισμα είναι κατάλληλο για το γραφείο, μιας και όλα τα μαλλιά είναι πιασμένα μακριά από το πρόσωπο, αφού είναι στριφογυρισμένα σε έναν κότσο και στερεωμένα με τσιμπιδάκια.

Σέξι πλαϊνή πλεξούδα

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (3)

Πιάστε τα μακριά μαλλιά σας σε μια πλαϊνή πλεξούδα. Για να αποφύγετε το να δείχνουν πως δεν έχουν ζωντάνια, κρεπάρετε το επάνω μέρος του κεφαλιού σας για να του δώσετε όγκο.

Εκπληκτικό κοντό χτένισμα

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (4)

Αυτό είναι ένα υπέροχο και κομψό κοντό χτένισμα που είναι πολύ απλό να χτενιστεί και να διατηρήσει, έτσι είναι μια ιδανική επιλογή για τις πολυάσχολες κυρίες γραφείου.

Updo για μαλλιά μεσαίου μήκους

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (5)

Ξεκινάτε με μια ψηλή αλογοουρά την οποία στριφογυρνάτε προς τα μέσα και την στολίζετε με ένα υπέροχο κοκαλάκι – κόσμημα.

Επαγγελματικό χτένισμα για μαλλιά μεσαίου μήκους

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (6)

Το χτένισμα αυτό είναι απλό, αλλά δείχνει πολύ κομψό και επαγγελματικό. Τα ιδιαίτερα τσιμπιδάκια που το ολοκληρώνουν κάνουν το χτένισμα εντυπωσιακό. Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για μαλλιά με λεπτή τρίχα.

Χτένισμα γραφείου για ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (7)

Πιάστε τα μαλλιά σας σε ένα half up χτένισμα, στερεώνοντας τούφες τούφες τα μισά μαλλιά σας με τσιμπιδάκια, αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέφτουν ανέμελα στους ώμους σας.

Ψηλή αλογοουρά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (8)

Πρόκειται για μια διπλή αλογοουρά που προσθέτει επίπεδα στα μαλλιά σας και κάνει το χτένισμα υπέροχο. Αξίζει να σημειωθεί πως η πάνω αλογοουρά έχει κρεπαριστεί λίγο για να δώσει έξτρα όγκο στο όλο χτένισμα.

Sleek vixen: Υπέροχη εναλλακτική αλογοουρά

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (9)

Το χτένισμα sleek vixen μπορεί να αποτελέσει επίσης μια υπέροχη επιλογή για μια γυναίκα γραφείου. Πρόκειται για ένα χτένισμα που πηγαίνει σε ίσια μαλλιά.

Cheshunt Bun Updo

Απλά χτενίσματα για το γραφείο που πρέπει να δοκιμάσετε (10)

Το Cheshunt bun είναι ιδανικό για το γραφείο. Ταιριάζει καλύτερα σε μαλλιά μεσαίου ή μακριού μήκους και μπορείτε αν θέλετε να ελέγξετε το μέγεθος του κότσου σύμφωνα με τον τύπο των μαλλιών σας.