Χτενίσματα για τις γιορτές: Προτάσεις για να εντυπωσιάσετε στο ρεβεγιόν

Τις γιορτινές ημέρες όλες οι γυναίκες θέλουν να κάνουν μια ολοκληρωμένη εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Για να το πετύχουμε αυτό, θα πρέπει πέρα από το γιορτινό σύνολο που θα επιλέξουμε, να κάνουμε ένα εορταστικό μανικιούρ, ένα χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ και βέβαια ένα από τα πολλά εντυπωσιακά χτενίσματα για τις γιορτές που υπάρχουν.

Επιλέξτε λοιπόν ανάμεσα σε χτενίσματα με πλεξούδες, κότσους, updo, topdo και αλογοουρές, ένα χτένισμα για το ρεβεγιόν που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Τα Half up χτενίσματα και τα μαλλιά κάτω μπορούν εξίσου να κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή. Απλά βρείτε το ιδανικό ανάμεσα σε δεκάδες χριστουγεννιάτικα χτενίσματα και ολοκληρώστε το outfit που έχετε επιλέξει να φορέσετε!

Ακολουθεί μια συλλογή με υπέροχες προτάσεις εορταστικών χτενισμάτων…

Γιορτινά χτενίσματα με πλεξούδες:

Χτενίσματα για τις γιορτές (33)

Χτενίσματα για τις γιορτές (38)

Χτενίσματα για τις γιορτές (37)

Χτενίσματα για τις γιορτές (36)

Χτενίσματα για τις γιορτές (35)

Χτενίσματα για τις γιορτές (34)

Τα χτενίσματα με πλεξούδες κάθε λογής είναι από τις πιο αγαπημένες επιλογές των γυναικών. Αυτό οφείλεται στις αμέτρητες επιλογές που υπάρχουν τόσο στον τύπο πλεξούδας, όσο και στην δημιουργία του. Συνδυάζονται με αλογοουρές, με κότσους ή αποτελούν από μόνες τους ένα εκπληκτικό χτένισμα για τις γιορτές. Άλλοτε καλά σχηματισμένες και άλλοτε πιο ανέμελες, τύπου boho χτενισμάτων, οι πλεξούδες μπορούν να συνδυαστούν με όλα σας τα γιορτινά σύνολα. Κάντε τις στο πλάι ή πίσω και μαζέψτε τα μαλλιά σας με έναν απλό αλλά εντυπωσιακό τρόπο. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ολλανδικές πλεξούδες που καταλήγουν σε κοτσιδάκια, είτε πλάγιες πλεξούδες που ενώνονται δημιουργώντας μια αλογοουρά. Όπως κι αν επιλέξετε να στολίσετε τα μαλλιά σας με τις πλεξούδες μπορείτε να δημιουργήσετε υπέροχα χτενίσματα για το ρεβεγιόν.

Εορταστικά χτενίσματα με αλογοουρά:

Χτενίσματα για τις γιορτές (4)

Χτενίσματα για τις γιορτές (5)

Χτενίσματα για τις γιορτές (6)

Χτενίσματα για τις γιορτές (7)

Χτενίσματα για τις γιορτές (8)

Χτενίσματα για τις γιορτές (3)

Η αλογοουρά αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα για εντυπωσιακά χτενίσματα στις γιορτές τόσο για γυναίκες με κοντά ή μέχρι τον ώμο μαλλιά, όσο και για γυναίκες με μακριά μαλλιά. Οι παραλλαγές της κλασσικής αλογοουράς είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Χαμηλές, ψηλές είτε μεσαίες κοτσίδες μπορούν να πάρουν μια εντελώς διαφορετική όψη αν συνδυαστούν με κάθε λογής μικρές ή μεγάλες πλεξούδες. Το πλέξιμο των μαλλιών μπορεί να γίνει από την μία ή και τις δυο πλευρές, είτε στην κορυφή του κεφαλιού. Επίσης, η αλογοουρά μπορεί να είναι ίσια ή με ανάλαφρες μπούκλες. Η επιλογή είναι δική σας. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει υπέροχα χτενίσματα για τις γιορτές.

Χτενίσματα με κότσο για τις γιορτές:

Χτενίσματα για τις γιορτές (10)

Χτενίσματα για τις γιορτές (11)

Χτενίσματα για τις γιορτές (12)

Χτενίσματα για τις γιορτές (13)

Χτενίσματα για τις γιορτές (14)

Χτενίσματα για τις γιορτές (9)

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι και τα χτενίσματα για τις γιορτές με κότσο. Ψηλός ή χαμηλός ο κότσος μπορεί να αποτελέσει ένα κομψό και πολύ εντυπωσιακό εορταστικό χτένισμα. Επιλέξτε έναν ψηλό κότσο τύπου μπαλαρίνας απλό ή στολισμένο με μια πλεξούδα και κάντε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Αν συνδυαστεί με ένα εντυπωσιακό εορταστικό μακιγιάζ που τονίζει τα δυνατά σημεία ενός προσώπου μπορεί να σας κάνει να εντυπωσιάσετε τα πλήθη. Πρόκειται για ένα από τα γιορτινά χτενίσματα που ταιριάζει με κάθε τύπο φορέματος ή συνόλου με φούστα. Είναι κομψό και πολύ εύκολο να δημιουργηθεί.

Ενδιαφέρον έχει όμως και το space buns χτένισμα που είναι ιδανικό για τις πιο παιχνιδιάρικες γυναίκες. Πιάστε λοιπόν τα μαλλιά σας δυο κοτσάκια ψηλά ή χαμηλά. Αν θέλετε μπορείτε να τα απογειώσετε συνδυάζοντας τα και με πλεξούδες.

Γιορτινά Updo:

Χτενίσματα για τις γιορτές (45)

Χτενίσματα για τις γιορτές (48)

Χτενίσματα για τις γιορτές (47)

Χτενίσματα για τις γιορτές (46)

Χτενίσματα για τις γιορτές (50)

Χτενίσματα για τις γιορτές (49)

Τα Updo είναι συνήθως πολύ κομψά και όμορφα χτενίσματα, ιδανικά για επίσημες ή γιορτινές εμφανίσεις, όπως και για νυφικά χτενίσματα. Πιάστε ανάλαφρα λοιπόν τα μαλλιά σας χαμηλά ή ψηλά, κάνοντας τα πρώτα μπούκλες ή αφήνοντας τα ίσια, και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό γιορτινό updo. Τέλος, προσθέστε αν θέλετε στο Updo σας μια πλεξούδα και απογειώστε το.

Half up για το ρεβεγιόν:

Χτενίσματα για τις γιορτές (16)

Χτενίσματα για τις γιορτές (17)

Χτενίσματα για τις γιορτές (18)

Χτενίσματα για τις γιορτές (19)

Χτενίσματα για τις γιορτές (20)

Χτενίσματα για τις γιορτές (21)

Χτενίσματα για τις γιορτές (22)

Χτενίσματα για τις γιορτές (23)

Χτενίσματα για τις γιορτές (15)

Τα μισά μαλλιά πάνω και τα άλλα κάτω μπορούν να δημιουργήσουν πολλά διαφορετικά εντυπωσιακά γιορτινά χτενίσματα. Ξεκινήστε αποφασίζοντας αν θα κάνετε ανάλαφρες μπούκλες ή θα αφήστε τα μαλλιά σας ίσια και στην συνέχεια δείτε πως θα τα πιάσετε. Το πιάσιμο μπορεί να είναι απλό και στολισμένο με μια πλεξούδα ή να έχει όγκο στο επάνω μέρος του. Επίσης, μπορεί να δημιουργείται από το πιάσιμο δυο πλεξούδων, το οποίο να καταλήγει σε μια απλή μικρή αλογοουρά ή σε ένα όμορφο λουλούδι. Βάλτε την φαντασία σας να δημιουργήσει και κλέψτε τις εντυπώσεις πιάνοντας τα μισά μαλλιά σας πάνω.

Topdo για τις γιορτινές μέρες:

Χτενίσματα για τις γιορτές (39)

Χτενίσματα για τις γιορτές (44)

Χτενίσματα για τις γιορτές (43)

Χτενίσματα για τις γιορτές (42)

Χτενίσματα για τις γιορτές (41)

Χτενίσματα για τις γιορτές (40)

Το Topdo είναι ένα ιδιαίτερο και πολύ εντυπωσιακό χτένισμα που έχει κάνει πάταγο τον τελευταίο καιρό. Πρόκειται για το χτένισμα που δημιουργείται στο επάνω μέρος του κεφαλιού και μπορεί να είναι ένας απλός ή ιδιαίτερος κότσος, είτε μια πλεξούδα μοϊκάνα. Στην περίπτωση του κότσου topdo μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε έναν απλό ή να τον στολίσετε με μια πλεξούδα. Ενώ στην πλεξούδα τύπου μοϊκάνα μπορείτε να καταλήξετε σε μια απλή αλογοουρά ή να συνεχίσετε την δημιουργία της πλεξούδας σας, με τον ίδιο ή διαφορετικό τύπο πλεξίματος. Ότι κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εκθαμβωτικό και ιδανικό για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Χτενίσματα για τις γιορτές με τα μαλλιά κάτω:

Χτενίσματα για τις γιορτές (24)

Χτενίσματα για τις γιορτές (32)

Χτενίσματα για τις γιορτές (31)

Χτενίσματα για τις γιορτές (30)

Χτενίσματα για τις γιορτές (29)

Χτενίσματα για τις γιορτές (28)

Χτενίσματα για τις γιορτές (27)

Χτενίσματα για τις γιορτές (26)

Χτενίσματα για τις γιορτές (25)

Τέλος, αν θέλετε μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απλό χτένισμα χωρίς πιάσιμο. Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω σε ίσια ή με ανάλαφρες μπούκλες μορφή και κλέψτε τις εντυπώσεις με την απλότητα τους. Τα χτενίσματα για τις γιορτές με τα μαλλιά κάτω είναι πολύ εντυπωσιακά και ιδανικά για κάθε μήκος μαλλιών. Επίσης, μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας τοστιέρα – Crimped hair. Εναλλακτικά, δοκιμάστε να πιάσετε την φράντζα σας με ένα υπέροχο κόσμημα – κοκαλάκι.