Κόκκινα νύχια μέσα από 75 προτάσεις για εντυπωσιακά μανικιούρ

Κόκκινα νύχια (1)

Τα κόκκινα νύχια είναι μια από τις διαχρονικά αγαπημένες επιλογές των γυναικών για το μανικιούρ τους. Πρόκειται για ένα χρώμα σαγηνευτικό, ερωτικό, θηλυκό που εκτιμάται ιδιαίτερα και από τους άνδρες.

Όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου στα νύχια μπορούν να μαγνητίσουν τα βλέμματα και να σας κάνουν να ξεχωρίσετε μέσα στο πλήθος. Πως όμως μπορείτε να το φορέσετε; Ποια είναι τα σχέδια νυχιών που ταιριάζουν με ένα κόκκινο βερνίκι;

Δείτε 75 φωτογραφίες με εντυπωσιακές προτάσεις για κόκκινα νύχια, ιδανικές για κάθε περίσταση και στυλ.

Αποχρώσεις στα κόκκινα νύχια:

Κόκκινα νύχια (3)

Κόκκινα νύχια (6)

Κόκκινα νύχια (5)

Κόκκινα νύχια (7)

Κόκκινα νύχια (2)

Κόκκινα νύχια (4)

Οι αποχρώσεις του κόκκινου στα νύχια κυμαίνονται από το ανοιχτό κοραλί και πορτοκαλοκόκκινο, μέχρι το σκούρο κόκκινο, το wine red και το burgundy. Κορυφαία απόχρωση αποτελεί το έντονο κόκκινο που μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Πέρα όμως από τα απλά κόκκινα χρώματα στα βερνίκια νυχιών, υπάρχουν τα glitter και ματ. Τα συγκεκριμένα μανό δίνουν στο μανικιούρ σας ένα λαμπερό ή θαμπό αντίστοιχα φινίρισμα, που το κάνει ξεχωριστό.

Τα κόκκινα νύχια έχουν αγαπηθεί πολύ απ’ όλες τις γυναίκες για κάθε περίσταση. Συνδυάζοντας τα με άλλα χρώματα ή προσθέτοντας διακοσμητικά στοιχεία όπως τα στρας μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια με κόκκινα νύχια.

Κόκκινα νύχια με σχέδια:

Κόκκινα νύχια (9)

Κόκκινα νύχια (8)

Κόκκινα νύχια (10)

Κόκκινα νύχια (15)

Κόκκινα νύχια (13)

Κόκκινα νύχια (14)

Κόκκινα νύχια (16)

Κόκκινα νύχια (11)

Κόκκινα νύχια (12)

Χρησιμοποιώντας ένα κόκκινο μανό ως βάση, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια σας. Η πιο εύκολη επιλογή είναι οι γραμμές. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε γραμμές ευθείες ή κυματιστές σε όποιο πάχος επιθυμείτε και με όποια απόχρωση σας αρέσει πάνω σε ένα κόκκινο νύχι, δημιουργώντας έτσι ένα απλό, αλλά εντυπωσιακό μανικιούρ με κόκκινα νύχια. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα negative space nails με κόκκινο βερνίκι και άβαφες γραμμές.

Εντυπωσιακά κόκκινα νύχια είναι και τα half moon. Πρόκειται για ανάποδο γαλλικό σχέδια στα νύχια με το μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού που μπορούν να κάνουν το μανικιούρ σας εκθαμβωτικό. Δοκιμάστε να κάνετε ένα μισοφέγγαρο άσπρο ή άβαφο και να βάψετε την βάση σας κόκκινη.

Κι επειδή το κόκκινο είναι το χρώμα του πάθους. Δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με εντυπωσιακά σχέδια από καρδιές, ιδανικά για τις ερωτευμένες ή ρομαντικές γυναίκες.

Κόκκινα νύχια με στρας:

Κόκκινα νύχια (20)

Κόκκινα νύχια (22)

Κόκκινα νύχια (19)

Κόκκινα νύχια (18)

Κόκκινα νύχια (21)

Κόκκινα νύχια (17)

Αν θέλετε ένα πιο λαμπερό μανικιούρ τότε τα διακοσμητικά στρας είναι αυτά που θα σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Στο εμπόριο μπορείτε να βρείτε πολλά διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχέδια με στρασάκια για να στολίσετε τα νύχια σας. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και κολλήστε το με την βοήθεια ενός διάφανου top coat πάνω στην επιφάνεια των κόκκινων νυχιών.

Μπορείτε να διακοσμήσετε ένα ολόκληρο νύχι με στρας και να βάψετε τα υπόλοιπα με κόκκινο βερνίκι ή να κολλήσετε μερικά swarovski στη βάση του νυχιού δημιουργώντας ένα διακριτικό σχέδιο για κόκκινα νύχια. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο με λεπτές γραμμές πάνω στα κόκκινα νύχια σας και να τοποθετήσετε πάνω τους μερικά στρας.

Γενικότερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα διακοσμητικά αυτά στοιχεία για να κάνετε εντυπωσιακά κόκκινα νύχια με στρας σε σχήματα που σας αρέσουν.

Κόκκινα νύχια με χρυσόσκονη – γκλίτερ:

Κόκκινα νύχια (28)

Κόκκινα νύχια (26)

Κόκκινα νύχια (27)

Κόκκινα νύχια (23)

Κόκκινα νύχια (25)

Κόκκινα νύχια (24)

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα ιδέα για να κάνετε τα κόκκινα νύχια σας λαμπερά και αστραφτερά είναι η χρυσόσκονη και τα γκλίτερ βερνίκια. Μπορείτε να διαλέξετε όποια απόχρωση σας αρέσει και να διακοσμήσετε τα κόκκινα νύχια σας με πολύ απλό τρόπο.

Βάψτε όλο το νύχι με glitter μανό ή μέρος αυτού, δημιουργώντας ένα όμορφο ombre nails στην βάση ή την κορυφή του. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βερνίκι με χρυσόσκονη για να κάνετε γραμμές πάνω στα νύχια σας. Το αποτέλεσμα είναι και πάλι εντυπωσιακό και αστραφτερό.

Κόκκινα νύχια με χρυσό:

Κόκκινα νύχια (31)

Κόκκινα νύχια (29)

Κόκκινα νύχια (34)

Κόκκινα νύχια (30)

Κόκκινα νύχια (32)

Το κόκκινο συνδυάζεται υπέροχα με το χρυσό. Γιατί λοιπόν να μην δοκιμάσετε να κάνετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο στα κόκκινα νύχια σας με χρυσό βερνίκι ή χρυσές αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ;

Δοκιμάστε να κάνετε ένα εντυπωσιακό όμπρε σχέδιο με χρυσό στη βάση ή την κορυφή του νυχιού σας, το οποίο σβήνει προς την άλλη μεριά που έχετε βάψει με κόκκινο μανό. Επίσης, μπορείτε να βάψετε όλα σας τα νύχια με κόκκινο χρώμα και να απλώσετε μόνο σε ένα το χρυσό βερνίκι. Το μανικιούρ αυτό θα είναι και πάλι λαμπερό και εντυπωσιακό.

Εναλλακτικά πάρτε μια χρυσή αυτοκόλλητη ταινία μανικιούρ στο πάχος της αρεσκείας σας και εφαρμόστε την πάνω στα κόκκινα νύχια, δημιουργώντας ευθείες οριζόντιες, κάθετες ή διαγώνιες. Μια όμορφη ιδέα αποτελεί η παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ με την λεπτή χρυσή γραμμή λίγο πιο κάτω από την άκρη του νυχιού και την κόκκινη βάση.

Κόκκινα νύχια με μαύρο:

Κόκκινα νύχια (38)

Κόκκινα νύχια (37)

Κόκκινα νύχια (40)

Κόκκινα νύχια (35)

Κόκκινα νύχια (39)

Κόκκινα νύχια (36)

Άλλος ένας εντυπωσιακός συνδυασμός χρωμάτων για το κόκκινο μανικιούρ σας είναι με το μαύρο. Δημιουργήστε εντυπωσιακά σχέδια σε κόκκινα νύχια με μαύρο βερνίκι και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Η πιο απλή εκδοχή του συνδυασμού αυτού είναι βάφοντας όλα σας τα νύχια κόκκινα, εκτός από ένα που θα είναι μαύρο. Από την άλλη, μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά ακόμη υπέροχα σχέδια με κόκκινο και μαύρο μανό, όπως είναι η παραλλαγή του γαλλικού με μαύρη βάση και κόκκινη γραμμή ή το αντίστροφο.

Ενδιαφέρουσες ιδέες είναι και αυτές του όμπρε ή του καρό σχεδίου, όπως επίσης και του Half moon manicure.

Ματ κόκκινα νύχια:

Κόκκινα νύχια (44)

Κόκκινα νύχια (41)

Κόκκινα νύχια (46)

Κόκκινα νύχια (45)

Κόκκινα νύχια (43)

Κόκκινα νύχια (42)

Αν πάλι έχετε βαρεθεί τα συνηθισμένα γυαλιστερά κόκκινα νύχια, μπορείτε να επενδύσετε σε ένα ματ σχέδιο. Δημιουργήστε αρχικά ένα μονόχρωμο κόκκινο μανικιούρ στην απόχρωση της αρεσκείας σας ή οποιοδήποτε σχέδιο σας αρέσει. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε το με ένα matte top coat για να του δώσετε το θαμπό φινίρισμα που θα απογειώσει τα κόκκινα νύχια σας.

Το συγκεκριμένο μανικιούρ δείχνει εντυπωσιακό τόσο σε μικρά, όσο σε και μεγάλα νύχια, όπως και σε όλα τα σχήματα νυχιών. Δοκιμάστε το σε τετράγωνα νύχια, σε σχήμα αμύγδαλο ή μπαλαρίνας και τραβήξτε τα βλέμματα.

Κόκκινο Βουργουνδίας στα νύχια:

Κόκκινα νύχια (50)

Κόκκινα νύχια (47)

Κόκκινα νύχια (52)

Κόκκινα νύχια (51)

Κόκκινα νύχια (49)

Κόκκινα νύχια (48)

Το burgundy χρώμα είναι μια σκούρα απόχρωση του κόκκινου που θυμίζει μπορντό. Δείχνει εντυπωσιακό στα νύχια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια με κόκκινα νύχια.

Συνδυάστε το με γκλίτερ βερνίκι νυχιών σε χρυσό ή ροζ χρυσό, είτε προσθέστε του διακριτικά στρας για να το κάνετε λαμπερό.

Το κόκκινο βουργουνδί στα νύχια είναι εντυπωσιακό τόσο με γυαλιστερό, όσο και με ματ φινίρισμα. Βάλτε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει εντυπωσιακά νύχια στο κόκκινο της Βουργουνδίας.

► Δείτε περισσότερα σχέδια για burgundy νύχια.

Κόκκινα πασχαλινά νύχια:

Κόκκινα νύχια (53)

Κόκκινα νύχια (58)

Κόκκινα νύχια (55)

Κόκκινα νύχια (57)

Κόκκινα νύχια (56)

Κόκκινα νύχια (54)

Το κόκκινο χρώμα στα νύχια είναι πάντα μια υπέροχη γιορτινή επιλογή και ιδιαίτερα για την περίοδο του Πάσχα. Θυμίζει τα χαρακτηριστικά κόκκινα αβγά που βάφουμε την Μεγάλη Πέμπτη.

Βάψτε λοιπόν κι εσείς κόκκινα νύχια για το Πάσχα, απογειώνοντας τα με ένα εντυπωσιακό σχέδιο. Οι γραμμές και τα πουά νύχια είναι οι πιο εύκολες επιλογές. Δημιουργούνται με πολύ εύκολο τρόπο και είναι άκρως εντυπωσιακά.

Εναλλακτικά μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια κόκκινη απόχρωση μαγνητικού βερνικιού και να κάνετε υπέροχα νερά στην επιφάνεια τους.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε μια απλή παραλλαγή σε κόκκινο γαλλικό μανικιούρ με nude βάση ή να κάνετε σχέδια λουλουδιών.

Δείτε ακόμη: 32 εορταστικά σχέδια για χριστουγεννιάτικα κόκκινα νύχια.

Γαλλικό μανικιούρ με κόκκινο βερνίκι:

Κόκκινα νύχια (61)

Κόκκινα νύχια (60)

Κόκκινα νύχια (62)

Κόκκινα νύχια (64)

Κόκκινα νύχια (63)

Κόκκινα νύχια (59)

Μια από τις πιο εντυπωσιακές παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ είναι αυτή με τα κόκκινα νύχια. Βάψτε λοιπόν την βάση των νυχιών σας σε μια κόκκινη απόχρωση και παίξτε με τις διαφορετικές χρωματικά γραμμές του γαλλικού. Το ασημί και το μαύρο χρώμα στη γραμμή είναι δυο επιλογές που συνηθίζονται πολύ.

Αν δοκιμάσετε να κάνετε μια πιο παχιά μαύρη γραμμή γαλλικού, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο all star στα κόκκινα νύχια σας. Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε ένα κόκκινο με μαύρο γαλλικό μανικιούρ που είναι διακοσμημένο με πουά σχέδια.

Τέλος, δοκιμάστε ένα πλάγιο διπλό γαλλικό με μαύρο και ασημί, είτε ένα νουντ γαλλικό με κόκκινη γραμμή.

Πουά νύχια με κόκκινο:

Κόκκινα νύχια (65)

Κόκκινα νύχια (69)

Κόκκινα νύχια (70)

Κόκκινα νύχια (67)

Κόκκινα νύχια (66)

Τα πουά νύχια είναι ένα πολύ εύκολο και γρήγορο σχέδιο για κόκκινο μανικιούρ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι να βάλετε την φαντασία σας να δημιουργήσει και να χρησιμοποιήσετε το ειδικό εργαλείο μανικιούρ για πουά νύχια.

Ζωγραφίστε λοιπόν διάσπαρτες βούλες σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα σε ένα ή περισσότερα νύχια και κλέψτε τις εντυπώσεις. Τα πουά νύχια σε κόκκινο μπορούν να συνδυαστούν με glitter μανό ή με σχέδια γραμμών.

Ενδιαφέρουσα ιδέα είναι και αυτή του nude γαλλικού μανικιούρ με κόκκινη γραμμή διακοσμημένη με λευκές τελείες.

Κόκκινα floral nails:

Κόκκινα νύχια (71)

Κόκκινα νύχια (72)

Κόκκινα νύχια (75)

Κόκκινα νύχια (73)

Κόκκινα νύχια (74)

Κόκκινα νύχια (76)

Ένα ακόμη εντυπωσιακό σχέδιο στα κόκκινα νύχια είναι αυτό των floral nails. Πρόκειται για την διακόσμηση των νυχιών με υπέροχα λουλούδια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Τα πιο συνηθισμένα είναι τα τριαντάφυλλα και οι μαργαρίτες, ωστόσο πολλές γυναίκες επιλέγουν να σχεδιάσουν τουλίπες ή άλλα άνθη στα κόκκινα νύχια τους.

Αν το χέρι σας δεν πιάνει για να μπορέσετε να σχεδιάσετε τα υπέροχα φλοράλ μοτίβα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκόλλητα νυχιών. Δοκιμάστε το! Είναι μια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα που διακοσμεί τα νύχια με μία μόνο κίνηση.

Περιστάσεις στις οποίες ταιριάζουν τα κόκκινα νύχια:

Τα κόκκινα νύχια μπορούν να φορεθούν τόσο στις επίσημες εξόδους σας, όσο και στις καθημερινές σας δραστηριότητες, όπως τη δουλειά. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το πως θα τα συνδυάσετε. Δηλαδή ποιο θα είναι το ντύσιμο που θα επιλέξετε σε κάθε περίπτωση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ελαφρώς σκούρα κόκκινα νύχια είναι πολύ πιο εύκολο να φορεθούν σε όλες τις περιστάσεις. Από την άλλη μεριά, το κλασσικό σέξι κόκκινο θέλει λίγο περισσότερο προσοχή.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα total red σύνολο με κόκκινα νύχια σε ένα ρομαντικό ραντεβού, αλλά όχι στο γραφείο.

Στον χώρο της εργασίας σας καλό θα είναι να προτιμήσετε να συνδυάσετε τα κόκκινα νύχια με κάτι πιο ήπιο και σοβαρό. Όπως για παράδειγμα ένα μαύρο φόρεμα ή ένα κουστούμι. Θα μπορούσατε να φορέσετε επίσης και ένα πιο χαλαρό σύνολο με ένα παντελόνι και ένα πουλοβεράκι. Ή μια φούστα με ένα πουκάμισο, πάντα όμως στα πλαίσια του dress code της εταιρείας σας.