Πως να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας χωρίς ακριβά προϊόντα

Πως να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας χωρίς ακριβά προϊόντα

Επιθυμείτε να αποκτήσετε μακριά μαλλιά, υπέροχες μακριές και πυκνές βλεφαρίδες ή έντονα φρύδια; Δεν σας αδικούμε! Τα μακριά, δυνατά μαλλιά ποτέ δεν είναι εκτός μόδας. Όπως επίσης και οι πυκνές βλεφαρίδες και τα πυκνά φρύδια που στις μέρες μας αποτελούν κορυφαία τάση. Αν όμως ανήκετε στις γυναίκες που δεν είναι προικισμένες με αυτά τα χαρακτηριστικά από φυσικού τους, πως μπορείτε να αποκτήσετε αυτό το look;

Τα καλά νέα για οποιονδήποτε επιθυμεί αυτή την εμφάνιση είναι πως υπάρχουν λύσεις, όπως τα extensions, οι ψεύτικες βλεφαρίδες και τα ψεύτικα φρύδια. Ωστόσο, υπάρχει και πιο ουσιαστικός τρόπος για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα και να έχετε μια μόνιμη λύση, χωρίς να χρειαστείτε πρόσθετα στοιχεία.

Μπορείτε λοιπόν να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας, να ενισχύσετε τις βλεφαρίδες σας τόσο σε μάκρος, όσο και σε πάχος, αλλά και να πυκνώσετε τα φρύδια σας με την βοήθεια ενός φυσικού σέρουμ. Χρησιμοποιώντας μερικά πολύ εύκολα στην εύρεση έλαια, όπως το καστορέλαιο, το έλαιο καρύδας και το έλαιο αβοκάντο μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρκετά οικονομικό, αλλά πολύ θαυματουργό προϊόν. Το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πανάκριβα έτοιμα καλλυντικά του εμπορίου.

► Σπιτικό σέρουμ για να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας

Θα χρειαστείτε:

– Καστορέλαιο
– Έλαιο αβοκάντο
– Έλαιο καρύδας
– Ένα μπουκαλάκι
– Μια παλιά καθαρή μάσκαρα

Τρόπος παρασκευής:

Βάλτε στο μπουκάλι τα τρία έλαια και το σέρουμ σας είναι έτοιμο.

Επίσης, καθαρίστε το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρα πολύ καλά μέχρι να μην έχει καθόλου χρώμα.

Τρόπος εφαρμογής:

Πριν τη χρήση, ανακινήστε το μπουκαλάκι έτσι ώστε να αναμειχθούν τα έλαια και να πάρετε ένα ενιαίο μείγμα. Στη συνέχεια, βουτήξτε το καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας μέσα στο μπουκάλι και περάστε με αυτό τις τρίχες που θέλετε να γίνουν πιο παχιές και να μακρύνουν γρηγορότερα. Αυτές μπορεί να είναι τα μαλλιά σας, τα φρύδια ή οι βλεφαρίδες σας.

► Ποιες είναι οι ευεργετικές ιδιότητες των ελαίων του σέρουμ;

Και τα τρία έλαια έχουν σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες και κάνουν αυτό το σέρουμ πολύ αποτελεσματικό. Πιο συγκεκριμένα το καστορέλαιο είναι αυτό που θα δώσει την ώθηση για την γρηγορότερη ανάπτυξη των μαλλιών σας. Σε συνδυασμό με τις θρεπτικές ιδιότητες του ελαίου του αβοκάντο και τις μαλακτικές ιδιότητες του ελαίου καρύδας, αυτό το προϊόν θα κάνει πολύ περισσότερα από την απλή ανάπτυξη των μαλλιών σας. Θα τα δυναμώσει, θα τα αφήσει απαλά και θα μειώσει την ψαλίδα.

► Πόσο κοστίζει η δημιουργία του θαυματουργού σέρουμ για να μακρύνετε γρήγορα τα μαλλιά σας;

Αν αναλογιστείτε πως καθένα από τα παραπάνω έλαια στοιχίζει από 5,5 μέχρι 7 ευρώ, το συγκεκριμένο σπιτικό σέρουμ είναι πολύ φθηνότερο από τα ακριβά και ίσως χημικά προϊόντα που υπόσχονται να κάνουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν γρηγορότερα. Οπότε, μάλλον αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε!