Σχέδια νυχιών με δυο τόνους: Μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Χειμώνα 2016

Σχέδια νυχιών με δυο τόνους: Κορυφαία τάση μανικιούρ Χειμώνα 2016 (1)

Μια ακόμη από τις κορυφαίες τάσεις στο μανικιούρ για το Χειμώνα 2016 / 2017 είναι τα σχέδια νυχιών με δυο τόνους.

Στην ουσία αναφερόμαστε σε ένα μανικιούρ που συνδυάζει δυο διαφορετικά χρώματα, ίδιας ή διαφορετικής απόχρωσης. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι άκρως εντυπωσιακό. Το συγκεκριμένο σχέδιο στα νύχια μπορεί να αναφέρεται σε μια παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ ή την χρήση του glitter, που αποτελούν δυο ακόμη από τα βασικά trend της εποχής. Όπως επίσης και τα πολύ ιδιαίτερα και υπέροχα negative space nails.

► Τρόποι για να δημιουργήσουμε υπέροχα σχέδια νυχιών με δυο τόνους

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μονόχρωμο μανικιούρ και να στολίσετε τα νύχια σας με σχέδια σε ένα άλλο χρώμα. Όπως επίσης και να χωρίσετε τα νύχια σας στη μέση. Η διαχωριστική αυτή γραμμή μπορεί να είναι κάθετη, οριζόντια ή διαγώνια (δηλαδή πάνω κάτω ή δεξιά αριστερά). Χωρίζοντας λοιπόν το νύχι σας σε δυο μέρη μπορείτε να τα χρωματίσετε με διαφορετικές αποχρώσεις. Η γραμμή που χωρίζει τα δυο χρώματα μπορεί να είναι ευθεία, καμπυλωτή ή και κυματιστή. Ότι κι αν διαλέξετε πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως το μανικιούρ σας θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα για ένα εντυπωσιακό σχέδιο νυχιών με δυο τόνους είναι και οι ρίγες, που είναι επίσης στη μόδα φέτος το Χειμώνα.

Για να δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο απλό μανικιούρ με συνδυασμό δυο χρωμάτων, μπορείτε να υιοθετήσετε το μονόχρωμο μανικιούρ, που θέλει τη χρήση δυο διαφορετικών βερνικιών νυχιών περασμένων νύχι παρά νύχι. Πάρτε για παράδειγμα δυο αποχρώσεις του ροζ και βάψτε τα νύχια σας ένα πιο σκούρο και ένα πιο ανοιχτό, εναλλάξ.

Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε τη νέα τάση του Χειμώνα 2016 / 2017 σε όποια από τις παραλλαγές της εσείς επιθυμείτε και εντυπωσιάστε τα πλήθη.

► Δείτε λοιπόν 24 υπέροχες ιδέες για σχέδια νυχιών με δυο τόνους και πάρτε ιδέες!