6 υπέροχα μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Υπέροχα μακιγιάζ για εντυπωσιακές εμφανίσεις

Το μακιγιάζ αποτελεί ένα από τα βασικότερα όπλα στην εμφάνιση μιας γυναίκας. Μπορεί να δημιουργήσει από μόνο του μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Και μιας και ο Χειμώνας μόλις ξεκίνησε, τα σκούρα έντονα χείλη και τα smokey eyes παίρνουν την θέση που τους αντιστοιχεί στον τομέα του μακιγιάζ. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως τα nude μακιγιάζ δεν είναι πλέον στην μόδα. Τόσο τις τελευταίες σεζόν, όσο και αυτή που διανύουμε, έχουν κερδίσει μια κορυφαία θέση στην λίστα των τάσεων του μακιγιάζ. Και γιατί όχι, αφού μπορούν να αναδείξουν την φυσική σας ομορφιά, εκπέμποντας φρεσκάδα!

Βάψτε λοιπόν τα μάτια σας σε φυσικές αποχρώσεις του μπεζ, του ροζ και του κρεμ, προσθέτοντας προαιρετικά λίγο eyeliner και χρησιμοποιήστε ένα παλ ή σε γήινες αποχρώσεις κραγιόν για να κάνετε το τέλειο nude μακιγιάζ.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες υπέροχες εναλλακτικές ιδέες για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο μακιγιάζ για το Χειμώνα του 2016 που θα κλέψει τις εντυπώσεις! Δείτε αν θέλετε εδώ τις κορυφαίες αποχρώσεις στα κραγιόν για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2016.

Όπως κι αν είναι όμως, από το εντελώς nude μακιγιάζ, μέχρι το έντονο βραδινό μακιγιάζ που θα σαγηνέψει τους άνδρες, τα υπέροχα μακιγιάζ που ακολουθούν εγγυώνται πως θα κάνουν την εμφάνιση σας εντυπωσιακή. Δείτε τον τρόπο δημιουργίας τους και υιοθετήστε τα!

Φρέσκο καθημερινό μακιγιάζ

Υπέροχο απαλό μακιγιάζ για όλες τις ώρες

Το «γυμνό» μακιγιάζ

Μακιγιάζ με σοκολατένια χείλη

Vampy makeup

Μαυρό smokeye eyes