40+1 υπέροχα σχέδια μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά

Υπέροχα σχέδια μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά (1)

Επιλέξατε το σύνολο που θα φορέσετε στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς, τα τακούνια που θα σας κάνουν ακαταμάχητες, όπως επίσης και το μακιγιάζ για σαγηνευτικό βλέμμα. Τι γίνεται όμως με το μανικιούρ σας;

Μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε ένα απλό γαλλικό μανικιούρ ή κόκκινα νύχια, αυτά όμως είναι πολύ συνηθισμένα. Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε κάτι πιο πρωτότυπο και εντυπωσιακό για να υποδεχθείτε τη νέα χρονιά.

Σχέδια μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά που μπορείτε να δοκιμάσετε;

Τα μανικιούρ με glitter, swarovski και στρας αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις του Χειμώνα 2016 / 2017, γιατί να μην την ακολουθήσετε; Προσθέστε λίγο glitter σε ένα από τα νύχια σας είτε σε όλα. Ή κάντε ένα μανικιούρ παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού, δημιουργώντας την γραμμή με ένα βερνίκι που περιέχει χρυσόσκονη. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε μερικά στρασάκια ή swarovski δημιουργώντας υπέροχα σχέδια νυχιών, προσθέτοντας παράλληλα λάμψη στο μανικιούρ σας.

Μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα και κορυφαία για την εποχή επιλογή είναι τα μεταλλικά μανό σε χρυσό, ασημί, αλλά και σε τόνους όλων των άλλων χρωμάτων. Δημιουργήστε μονόχρωμα μεταλλικά μανικιούρ ή συνδυάστε τα με απλά ματ ή γυαλιστερά βερνίκια νυχιών.

Εμπνευστείτε από την γιορτινή περίοδο και φτιάξτε στα νύχια σας χριστουγεννιάτικα σχέδια μανικιούρ, όπως στολισμένα δένδρα. Ή δημιουργήσετε υπέροχα πυροτεχνήματα που σκάνε στο νυχτερινό ουρανό γεμίζοντας τον διάφορα χρώματα.

Χρώματα βερνικιών που κυριαρχούν συνήθως στα σχέδια μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά

Τα χρώματα που κάνουν συχνότερα την εμφάνισή τους σε ένα πρωτοχρονιάτικο μανικιούρ είναι το all time classic κόκκινο, το χρυσό, το μαύρο, το ασημί, αλλά και οι παλ αποχρώσεις όπως το ροζ. Γενικότερα τα σχέδια μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά διαθέτουν βερνίκια με glitter και χρυσόσκονη σε όλες τις δυνατές αποχρώσεις. Όπως επίσης κυρίαρχη θέση κατέχουν και τα μεταλλικά μανό σε όλους τους τόνους.

► Δείτε λοιπόν 40+1 υπέροχα σχέδια μανικιούρ για την Πρωτοχρονιά και πάρτε ιδέες!