25 προτάσεις με χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια

Χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια (1)

Αν υπάρχει ένα θέμα που προκαλεί συζητήσεις ανάμεσα στις λάτρεις της τέχνης του μανικιούρ, αυτό είναι το ποια είναι τα ιδανικά χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια. Ενώ ορισμένοι πιστεύουν ότι οι ιδανικές αποχρώσεις είναι οι nude, άλλοι έχουν την πεποίθηση πως είναι καλύτερα τα φωτεινά, έντονα χρώματα ή ακόμα και ένα σκούρο βερνίκι νυχιών.

Θα έλεγε κανείς πως πρόκειται για ένα θέμα που διχάζει…

Πως λοιπόν θα καταλάβετε ποιες αποχρώσεις βερνικιών νυχιών είναι καλύτερες για τα κοντά νύχια; Ειλικρινά, όλα έχουν να κάνουν με την δική σας προτίμηση και το προσωπικό σας γούστο!

Το πιο σημαντικό θέμα σχετικά με τα νύχια σας, ανεξαρτήτως του μήκους τους, είναι η σωστή φροντίδα και περιποίηση. Αυτό σημαίνει να ενυδατώνετε τα χέρια σας, να λιμάρετε τα νύχια σας, να σπρώχνετε προς τα πίσω τα πετσάκια, να βάφετε τα νύχια σας… όλα αυτά αξίζουν τον κόπο! Εξάλλου, τα απεριποίητα νύχια δείχνουν το ίδιο άσχημα είτε είναι κοντά, είτε μακριά.

Τα καλύτερα χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια

Σκούρα βερνίκια νυχιών:

Χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια (11)

Τα σκούρα βερνίκια νυχιών, μπορεί να σας τρομάζουν όταν έχετε κοντά νύχια. Κι αυτό διότι μπορεί να κάνουν τα νύχια σας να φαίνονται μικρότερα. Ωστόσο, ένας τρόπος για να κάνετε τα κοντά σας νύχια να φαίνονται μακρύτερα όταν φοράτε ένα σκούρο μανό είναι να μην καλύψετε όλη την επιφάνεια του νυχιού σας.

Απλά αφήστε ένα απειροελάχιστο κομμάτι από τα ακριανά μέρη του νυχιού σας άβαφο και θα τα κάνετε να δείχνουν μακρύτερα.

Nude αποχρώσεις:

Χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια (21)

Με ένα έντονο χρώμα μανό, κάθε ξεφλούδισμα ή γενικά οποιαδήποτε ενοχλητική ατέλεια μπορεί να γίνει αισθητή πολύ γρήγορα, μετατρέποντας στη στιγμή το μανικιούρ σας από πανέμορφο σε εντελώς χάλια. Τα nude βερνίκια νυχιών, από την άλλη πλευρά, σας επιτρέπουν να κρύψετε τις μικρές ατέλειες ή ένα ανεπαίσθητο ξεφλούδισμα και να μην το παρατηρήσει κανείς. Πρόκειται για μια επιλογή χρώματος που σας είναι ιδανική για κάθε περίσταση, ακόμα και για τις πιο αυστηρές!

Παστέλ χρώματα:

Χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια (10)

Τα παστέλ χρώματα στα νύχια τα συνδυάζουν όλα. Και έντονα χρώματα, αλλά και ήρεμες αποχρώσεις. Είναι ο τέλειος συμβιβασμός ανάμεσα στους σκούρους και τους nude τόνους στα μανό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα παστέλ χρώμα που σας αρέσει και να εφαρμόσετε μια βάση και ένα top coat, φυσικά.

Τα παστέλ μανικιούρ κυμαίνονται από το απαλό ροζ μέχρι το λιλά και το φυστικί. Περνώντας από το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο και το γαλάζιο, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά μανικιούρ.

► Δείτε προτάσεις με χρώματα για μανικιούρ σε κοντά νύχια και πάρτε ιδέες!