40 μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες: Κορυφαία τάση για το 2017

Μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες (1)

Δημιουργήστε μόνη σας, με πολύ εύκολο τρόπο, υπέροχα και πρωτότυπα μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις του 2017 που θα κοσμεί τα νύχια μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Όταν αναφερόμαστε σε μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες, τι ακριβώς εννοούμε;

Πρόκειται για μανικιούρ που έχουν ως βάση τους ένα ή και περισσότερα χρώματα και ολοκληρώνονται με λεπτές μεταλλικές γραμμές ή ψήγματα χρυσού. Μπορεί να είναι μια παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ με την γραμμή να έχει σχηματιστεί από ένα μεταλλικό χρώμα βερνικιού. Επίσης, μπορεί να είναι ένα half moon με μεταλλική βάση ή ένα χρώμα με μεταλλικό glitter στην άκρη του.

Πολύ συνηθισμένο είναι επίσης και το σχέδιο που δημιουργείται από λεπτές μεταλλικές αυτοκόλλητες ταινίες μανικιούρ σε χρώματα όπως το χρυσό, το ροζ χρυσό και το ασημί. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα πουά νύχια με μεταλλικές βούλες δεν παραμένουν μια ωραία ιδέα για το μανικιούρ σας.

Γενικότερα επιλέξτε να δημιουργήσετε γεωμετρικά ή και όχι σχέδια με ένα βερνίκι νυχιών σε μεταλλική απόχρωση, έχοντας ως βάση το χρώμα της αρεσκείας σας. Δημιουργήστε τρίγωνα, τετράγωνα, χωρίστε το νύχι σας σε δυο ή και περισσότερα μέρη και παίξτε με τα χρώματα. Χρησιμοποιήστε glitter, στρας ή swarovski, επιλέξτε διαφορετικές υφές και κάντε ένα μανικιούρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Αξίζει να σημειωθεί πως τα σχέδια που αναφέραμε μπορούν να σταθούν από μόνα τους σε ένα υπέροχο μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες ή και να συνδυαστούν μεταξύ τους. Επίσης, μπορείτε να ταιριάξετε παραπάνω από μια μεταλλικές αποχρώσεις στο ίδιο νύχι και να δημιουργήσετε ένα μεταλλικό, αλλά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε λοιπόν 40 μανικιούρ με μεταλλικές λεπτομέρειες, που αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για το 2017

Πάρτε ιδέες για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις και εντυπωσιάστε τα πλήθη!