35 σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

35 σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

Τα ίσια μαλλιά έχουν τόσες πολλές και υπέροχες επιλογές για χτενίσματα! Οι τάσεις στα μαλλιά, όπως και οι τάσεις της μόδας αλλάζουν από εποχή σε εποχή, έτσι ώστε να μην βαριόσαστε κάνοντας τα ίδια και τα ίδια χτενίσματα. Στην προκειμένη περίπτωση, θα αναφερθούμε στα ίσια μαλλιά και τις διάφορες υπέροχες επιλογές με χτενίσματα για όλα τα διαφορετικά μήκη. Δείτε 35 από τα πιο ενδεικτικά παραδείγματα με σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και πάρτε ιδέες!

► Trendy ιδέες με χτενίσματα για ίσια μαλλιά

– Οι ανέμελες κυματιστές Boho μπούκλες μπορούν να φορεθούν ελαφρώς ανακατεμένες και να πέφτουν ανέμελα πάνω στους ώμους σας.
– Οι υπέροχες αλογοουρές με μια πλαϊνή χωρίστρα εντυπωσιάζουν με τον κομψό μινιμαλισμό τους και την ενίσχυση της λάμψης των μαλλιών. Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για προστασία από την θερμότητα και το φριζάρισμα.
– Οι ανέμελοι κότσοι σε half-up χτενίσματα είναι ιδανικοί για την δεύτερη μέρα μετά το λούσιμο, ειδικά όταν χρειάζεστε ένα γρήγορο και στυλάτο χτένισμα. Οι διάσημες έχουν ήδη υιοθετήσει αυτό το χτένισμα. Ακόμα και η Kate Middleton το δοκίμασε με τον δικό της μοναδικό και κομψό τρόπο.

Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε:

Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!

1. Κομψό Pompadour
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (1)

Αν τα μαλλιά σας είναι απόλυτα ίσια, δοκιμάστε αυτό το όμορφο στυλ που δίνει όγκο και διάσταση στις κατά τα άλλα επίπεδες τούφες. Αφού κρεπάρετε τα μαλλιά σας στο επάνω μέρος του κεφαλιού, χτενίστε προς τα πίσω δημιουργώντας μισή αλογοουρά και στερεώνοντας την με τσιμπιδάκια.

2. Αλογοουρά με πλαϊνή πλεξούδα σχοινί
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (2)

Τα μαλλιά μεσαίου πάχους έχουν πολλές διαφορετικές και όμορφες επιλογές χτενισμάτων, όπως αυτή εδώ. Ξεκινήστε με μια πλεξούδα σχοινί στο πλάι του κεφαλιού σας που να φτάνει μέχρι την άκρη και στη συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας μια ψηλή αλογοουρά. Για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, πάρτε μια τούφα μαλλιών και στριφογυρίστε τη γύρω από το λαστιχάκι σας, προκειμένου να το κρύψετε.

3. Half-up με σταυρωτά twists
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (3)

Αν διαθέτετε κοντά και απόλυτα ίσια μαλλιά, μπορείτε να επιλέξετε ένα χτένισμα σαν αυτό. Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά και εντυπωσιακά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος κι αν έχετε. Είναι πανεύκολο στην δημιουργία του και αποτελεί έναν υπέροχο συνδυασμό διασταυρώσεων και στριφογυρισμάτων. Απλά πιάστε τούφα τούφα τα μαλλιά σας από το πλάι του κεφαλιού σας, στριφογυρίστε τα και στερεώστε τα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας με τσιμπιδάκια. Κάντε εναλλάξ μια τούφα από αριστερά και μια από δεξιά και αφού τελειώσετε, ψεκάστε λίγη λακ για να το σταθεροποιήσετε.

4. Σταυρωτό σινιόν
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (4)

Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για μια πιο επίσημη εκδήλωση καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου, αλλά ιδιαίτερα για το καλοκαίρι που θέλετε να πιάσετε ψηλά τα μαλλιά μας για να μην ζεσταίνεστε. Αν λοιπόν τα μαλλιά σας είναι βαριά, δοκιμάστε αυτό το κρυμμένο σινιόν που συνοδεύεται από ένα σταυρωτό μοτίβο σε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού.

5. Πλεξούδα καταρράκτης για μακριά μαλλιά
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (5)

Τα χτενίσματα για ίσια και λεπτά μαλλιά μπορεί να είναι δύσκολα, καθώς τα μαλλιά τείνουν να γλιστρούν και να χαλάνε το χτένισμα που έχει δημιουργηθεί. Μια πλεξούδα καταρράκτης είναι μια πολύ καλή λύση, καθώς συγκεντρώνει τα μαλλιά σε μια συγκεκριμένη γωνία που τείνει να τα κρατήσει στην θέση τους.

► Δείτε βήμα βήμα διαφορετικούς τρόπους για την δημιουργία χτενίσματος με πλεξούδα καταρράκτη.

6. Ίσια και πλεγμένα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (6)

Τα ίσια μαλλιά είναι μαγικά για διάφορους λόγους. Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα ίσια μαλλιά είναι υπέροχα είναι επειδή είναι ευέλικτα. Εκτός από τις πολλές επιλογές σε χρώματα, όπως αυτό το μοντέρνο χρώμα (ξανθό – τεφρό), μπορείτε να πειραματιστείτε με διαφορετικές υφές και πλεξούδες που είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν. Τα πλεγμένα χτενίσματα για ίσια μαλλιά δεν γνωρίζουν όρια!

7. Κυματιστή αλογοουρά
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (7)

Για τα μαλλιά που είναι ίσια, είναι πολύ εύκολο να κάνετε μπούκλες ή waves. Ένας από τους ευκολότερους και πιο κομψούς τρόπους να χτενίσετε τα ίσια μαλλιά είναι η πολυαγαπημένη αλογοουρά, με μια μικρή παραλλαγή της. Για παράδειγμα, επιλέξτε να κάνετε τα μαλλιά σας απαλά waves και να τα πιάσετε μια χαμηλή αλογοουρά με μια τούφα να στριφογυρίζει γύρω από το λαστιχάκι.

8. Κομψό και ίσιο half updo
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (8)

Αυτό το ίσιο χτένισμα είναι εκπληκτικό! Το κομψό χτενισμένο προς τα πίσω και καλά χτενισμένο half updo αποτελεί ένα χτένισμα που μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο κόκκινο χαλί. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και να σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις σε κάθε περίσταση! Είναι πάρα πολύ κομψό, καθιστώντας το ιδανικό για μακριά ή μεσαίου μήκους ίσια μαλλιά.

9. Επιμελώς ατημέλητο updo
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (9)

Ένα ατημέλητο updo είναι μοδάτο και ιδανικό για κάθε περίσταση και δραστηριότητα. Φορέστε το στην δουλειά, το σχολείο, τα ψώνια, το βραδινό δείπνο σε ένα εστιατόριο ή σε μια επίσημη εκδήλωση. Είναι χαριτωμένο, αλλά σέξι και αποτελεί χτένισμα που μπορεί να ολοκληρωθεί με αξεσουάρ, όπως λουλούδια, κορδέλες, και φουρκέτες.

10. Στέκα από πλεξούδα καταρράκτη
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (10)

Οι πλεξούδες είναι υπέροχες, ειδικά στα ίσια μαλλιά! Μια πλεξούδα καταρράκτης όπως αυτή θα κρατήσει τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο. Είναι εκπληκτική όταν συνδυάζεται με μια αλογοουρά, αλλά δείχνει εξίσου εντυπωσιακή και μόνη της, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά κάτω.

11. Half-up με προσεκτικά μπλεγμένες τούφες και ίσια μαλλιά
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (11)

Το μπλέξιμο και το στριφογύρισμα που βλέπετε στο χτένισμα αυτό δεν είναι περίπλοκο για να το κάνετε μόνη σας. Τα χαριτωμένα χτενίσματα για ίσια μαλλιά επιτρέπουν τους πειραματισμούς. Το να πετύχετε λοιπόν αυτό το look χρειάζεται υπομονή, λίγα τσιμπιδάκια και πιθανότατα λίγη λακ, αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο!

12. Ίσια μαλλιά σε updo με boho διάθεση
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (12)

Σίγουρα υπάρχει κάτι κομψό και Boho σε αυτό το εντυπωσιακό updo. Δεν είναι ανέμελο, αλλά ούτε πολύ στυλιζαρισμένο. Το Updo είναι ιδανικό για ίσια μαλλιά που δεν έχουν λουστεί για μια δυο μέρες, επειδή οι πλεξούδες θα κρατήσουν καλύτερα.

13. Ανέμελη ψεύτικη πλεξούδα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (13)

Το να δημιουργήσετε μια ψεύτικη πλεξούδα είναι τόσο εύκολο. Επομένως, η δημιουργία ψεύτικων πλεξούδων θα αποτελέσει την επόμενη μεγάλη τάση στα χτενίσματα! Η τεχνική που χρησιμοποιείται σε αυτό το στυλ με κόμπους είναι απλή. Όλα έχουν να κάνουν με την δημιουργία μικρών αλογοουρών που μπλέκονται η μία μέσα στην άλλη. Το τελικό look μοιάζει λίγο με το εφέ του καταρράκτη. Ασφαλίστε την ψεύτικη πλεξούδα σας με μια χαμηλή αλογοουρά στον σβέρκο σας ή συνεχίστε το πλέξιμο μέχρι την άκρη των μαλλιών σας. Η επιλογή είναι δική σας και το αποτέλεσμα και στις δυο περιπτώσεις εντυπωσιακό.

14. Πλεξούδα στεφάνι σε μαλλιά μεσαίου μήκους
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (14)

Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ίσιο χτένισμα, το οποίο είναι εξίσου boho, όσο και παραμυθένιο. Η λεπτή αλυσίδα που προστίθεται στα μαλλιά είναι ένα τέλειο παράδειγμα των αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται σε υπέροχα χτενίσματα για ίσια μαλλιά σαν κι αυτό. Παρατηρήστε πώς τα άκρα των πλεξούδων ενώνονται σχεδόν αόρατα με μερικά τσιμπιδάκια!

15. Ίσια μαλλιά με λίγο απ’ όλα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (15)

Πρόκειται για ένα χτένισμα ιδανικό για ίσια μαλλιά που συνδυάζει πολλά δημοφιλή στυλ πιασίματος σε ένα! Ξεκινάει με μια γαλλική πλεξούδα, μετατρέπεται σε ένα απλό half-up χτένισμα – αλογοουρά που έχει μια τούφα να στριφογυρίζει κρύβοντας το λαστιχάκι. Μερικές χαλαρές μπούκλες και waves στις άκρες ολοκληρώνουν ένα γλυκό, απλό και κομψό χτένισμα!

16. Πλεξούδα καταρράκτης
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (16)

Οι πλεξούδες καταρράκτης θέλουν λίγη εξάσκηση, αλλά η τεχνική είναι σχετικά εύκολη για να την μάθετε. Είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να δημιουργήσετε μια πλεξούδα στεφανάκι, ενώ μπορεί να δημιουργηθεί με όλα σχεδόν τα μήκη μαλλιών. Διατηρήστε τη κομψή και ίσια ή προσθέστε μερικές μπούκλες ή waves.

17. Διπλασιάστε τις πλεξούδες
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (17)

Κάθε λεπτομέρεια σε αυτό το χτένισμα είναι χαριτωμένη! Οι παχιές πλεξούδες δημιουργούν μια διπλή στέκα ενώ τα υπόλοιπα κοντά μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού είναι ίσια και τραβηγμένα προς τη μια πλευρά. Δεν είναι κακό να αφήσετε μερικές τούφες να πέφτουν ελεύθερες εδώ κι εκεί… Ούτε το να δοκιμάσετε να βάψετε τα μαλλιά σας σε ένα πλατινέ – ροζ συνδυασμό!

18. Πλεκτή στέκα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (18)

Αυτό είναι ένα από τα πιο κλασσικά και κομψά χτενίσματα για μακριά ίσια μαλλιά. Μια απλή πλεκτή στέκα που ξεκινάει από τον ένα κρόταφο και τελειώνει στον άλλο είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται! Από μια κομψή και ολόισια εμφάνιση, χρησιμοποιήστε μια πρέσα και ένα προϊόν που προσθέτει λάμψη στα μαλλιά.

19. Κομψή και ανέμελη γοργονέ πλεξούδα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (19)

Μια γοργονέ πλεξούδα είναι μια εντυπωσιακή και εκπληκτική ιδιαίτερη πλεξούδα ψαροκόκκαλο που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για μακριά ίσια μαλλιά. Αυτή η πλεξούδα θέλει ελάχιστο χρόνο για να την μάθετε, αφού το μοτίβο της είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φαίνεται.

20. Στριφογυριστή αλογοουρά κόμπος
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (20)

Αυτό το ίσιο χτένισμα προτείνει το στριφογύρισμα δυο τουφών μαλλιών γύρω από την βάση μιας χαμηλής αλογοουράς. Τα τσιμπιδάκια θα σας βοηθήσουν να ασφαλίσετε πως τα πάντα θα μείνουν στην θέση τους, αν και θα μπορούσε να βοηθήσει και ένα λαστιχάκι. Θέλει μόνο μερικά λεπτά για να το πετύχετε και είναι ιδανικό για κάθε περίσταση!

21. Twists και Cornrows για ίσια μαλλιά
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (21)

Αυτός ο κομψός κόμπος με μια πλεξοειδή λεπτομέρεια είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από κοινότυπος. Ευτυχώς, δεν είναι δύσκολος στην δημιουργία του, αλλά τραβάει περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια, παρά στον υπόλοιπο «πρόχειρο» κότσο! Είναι ένα από τα πιο δημιουργικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά αυτή τη στιγμή και ταιριάζει περισσότερο στα μακριά μαλλιά.

22. Κυματιστά μαλλιά με πλεξούδα στεφανάκι
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (22)

Μια πλεξούδα στεφανάκι που δημιουργείται κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών είναι εκπληκτική, αλλά θέλει εξάσκηση για να είναι τέλεια τοποθετημένη. Προσθέστε μερικές χαλαρές κυματιστές μπούκλες στο χτένισμα σας για να μοιάζετε με την βασίλισσα του παραμυθιού! Τα κόκκινα του κερασιού μαλλιά είναι προαιρετικά, αλλά είναι πάντα μια υπέροχη ιδέα για αλλαγή.

23. Ψηλή αλογοουρά στεφάνι
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (23)

Τα χτενίσματα για μακριά μαλλιά είναι πάντα εμπνευσμένα από τις εμφανίσεις των διασήμων. Αυτό εδώ είναι ίδιο με την ψηλή αλογοουρά σήμα κατατεθέν της Ariana Grande με τα μακριά και ίσια μαλλιά που πέφτουν προς τα πίσω. Πάρτε λοιπόν μια τούφα από το κάτω μέρος της ψηλής αλογοουράς σας και δημιουργήστε μια πλεξούδα με όγκο. Στη συνέχεια στριφογυρίστε την γύρω από το λαστιχάκι και το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

24. Ανέμελο και κομψό χτένισμα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (24)

Τα μαλλιά που φαίνονται σα να έχουν ανακατευτεί από τον άνεμο είναι πολύ δημοφιλή αυτήν την περίοδο και τα μακριά μαλλιά το καθιστούν ακόμη ευκολότερο στο να τα πιάσετε πίσω. Δοκιμάστε διαφορετικά είδη πλάγιας πλεξούδας για να δημιουργήσετε ένα στεφάνι κατά μήκος του μπροστινού μέρους του κεφαλιού σας. Προσθέστε μερικά ενδιαφέροντα αξεσουάρ όπως κοσμήματα, λουλούδια ή και μια κορδέλα για να δώσετε μια ρομαντική και κοριτσίστικη πινελιά στο look σας.

25. Μακριές, Tumbling Locks
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (25)

Αυτό το χτένισμα μπορεί να φαίνονται απίστευτα περίπλοκο, αλλά όταν πρόκειται για χτενίσματα με λεπτά ίσια μαλλιά, αυτό είναι πραγματικά αρκετά εύκολο να το φτιάξετε. Κάντε λίγη εξάσκηση για να μάθετε να χειρίζεστε τα μαλλιά σας και να τα τοποθετείτε στην σωστή θέση.

26. Στεφάνι με γαλλική πλεξούδα French Braid Crown
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (26)

Αυτό το κλασσικό χίπικο χτένισμα έρχεται με την μορφή μιας πλεξούδας στεφάνι για μακριά μαλλιά. Σιγουρευτείτε πως έχετε πολλά τσιμπιδάκια, καθώς επίσης και ένα καθρέφτη που θα σας επιτρέψει να βλέπετε το πίσω του κεφαλιού σας όταν τα πιάνετε. Το καλύτερο κομμάτι αυτού του χτενίσματος; Δεν χρειάζεται να είναι τέλεια φτιαγμένο. Ακόμα και το ατημέλητο είναι στη μόδα και θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε τα πλήθη.

27. Κλασσικό half-up με πλεξούδες
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (27)

Κομψό, ίσιο και παραδοσιακό, ενώνοντας δύο πλεξούδες που πέφτουν προς τα κάτω στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αυτό το χτένισμα είναι χαριτωμένο και εύκολο να φτιαχτεί. Έχει φορεθεί για πολλές γενιές, γιατί είναι αρκετά διαδεδομένο παγκοσμίως και φαίνεται εξίσου ωραίο τόσο με ίσια, όσο και με σγουρά μαλλιά.

28. Μακριά πλεξούδα ψαροκόκκαλο
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (28)

Αν έχετε μακριά και πολύ ίσια μαλλιά, μια πλεξούδα ψαροκόκκαλο θα σας κάνει να δείχνετε υπέροχη. Μπορείτε να πιάσετε όλα σας τα μαλλιά ή να αφήσετε τα μισά κάτω ίσια και με τα υπόλοιπα να δημιουργήσετε ένα half-up με μια πλεξούδα ψαροκόκκαλο. Ασφαλίστε την πλεξούδα σας με ένα λαστιχάκι και είστε έτοιμη!

29. Updo εμπνευσμένο από την Μοϊκάνα
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (29)

Τα μακριά μαλλιά δείχνουν εκπληκτικά κάτω, αλλά για μια πιο επίσημη εμφάνιση μπορεί να θελήσετε να κάνετε ένα updo που δεν θα κάνατε συνήθως. Αυτό το εμπνευσμένο από την Μοϊκάνα updo είναι στην ουσία μια μέσα-έξω γαλλική πλεξούδα με μερικές τούφες να πέφτουν ανέμελες για να διατηρήσουν ένα πιο ήπιο και θηλυκό αποτέλεσμα.

30. Πλαϊνοί κόμποι
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (30)

Λίγο κοριτσίστικο, λίγο ναυτικό, αυτό το χτένισμα είναι 100% αξιολάτρευτο και ιδανικό για μια μέρα στην παραλία. Κάντε μια πολύ χαλαρή και ανέμελη μέσα-έξω πλεξούδα έξω που κατεβαίνει κάτω από την μια πλευρά του κεφαλιού σας, τελειώνοντας ακριβώς δίπλα στο αυτί σας με ένα τύλιγμα μιας τούφας γύρω από το λαστιχάκι σας. Όταν πρόκειται για χτενίσματα με λεπτή τρίχα και ίσια μαλλιά, αυτό είναι το ιδανικό από άποψη ευκολίας και ομορφιάς.

31. Πλεξούδα καταρράκτης Redux
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (31)

Οι πλεξούδες καταρράκτης είναι πολύ στη μόδα και φοριούνται συνεχώς. Δοκιμάστε αυτή που διασχίζει ακριβώς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Το αμβλύ, ευθύ στυλ της θα δείξει πραγματικά τα υπέροχα χρώματα και τα επίπεδα των μαλλιών σας.

32. Ρομαντικό Updo
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (32)

Εμπνευσμένα από τα σοφιστικέ updo του «Περηφάνια και Προκατάληψη» και του «Downton Abbey», αυτό το χτένισμα είναι λαμπερό και ιδανικό τόσο για επίσημες όσο και για casual εξόδους.

33. Trendy αλογοουρά με ανταύγειες
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (33)

Μια αλογοουρά είναι ένα εύκολο και κολακευτικό χτένισμα για ίσια μαλλιά. Αυτή η χαμηλή αλογοουρά με τα μαλλιά να στριφογυρίζουν γύρω από το λάστιχο είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα για ένα απλό κομψό στυλ μιας ίσιας κοτσίδες για κάθε περίσταση.

34. Εντυπωσιακό αλλά και απλό
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (34)

Γιατί μιλάμε τόσο πολύ για τις πλεξούδες; Επειδή είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις. Εκτός αυτού, το να χρησιμοποιείτε τα στοιχεία του πλεξίματος είναι ένα πολύτιμο τέχνασμα, που συμβάλλει στη μεταμόρφωση των ίσιων κοτσίδων σας σε δημιουργικά χτενίσματα. Για παράδειγμα, δημιουργήστε μια οριζόντια πλεξούδα για να κρατήσετε τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο.

35. Τραβήξτε την φράντζα σας πίσω
Σαγηνευτικά χτενίσματα για ίσια μαλλιά που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε (35)

Τα μακριά ίσια μαλλιά είναι όμορφα σε χαλαρά χτενίσματα. Αλλά πώς μπορείτε να πιάσετε την φράντζα σας για να την απομακρύνετε από το πρόσωπό σας; Κάντε την πλεξούδα και απολαύστε τα υπόλοιπα μαλλιά σας κάτω.