Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά για το 2017

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (1)

Ήρθε η στιγμή που περιμένατε μια ζωή. Η καλύτερη μέρα της ζωής σας που θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό σας, ντυμένη με το υπέροχο λευκό νυφικό σας!

Ποιο είναι όμως το καταλληλότερο σχέδιο νυφικού που θα σας κάνει να δείχνετε υπέροχη και να κλέψετε τις εντυπώσεις; Και ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017;

Πριν λοιπόν επιλέξετε το νυφικό χτένισμα και το νυφικό μακιγιάζ σας, θα πρέπει να έχετε βρει το νυφικό των ονείρων σας. Αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου σας!

Δείτε τις 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017, καθώς και υπέροχες προτάσεις διάσημων οίκων για κάθε κατηγορία.

Αέρινα νυφικά

Τα αέρινα νυφικά φορέματα είναι άνετα και όμορφα, ιδανικά για τους καλοκαιρινούς και όχι μόνο μήνες. Χαρακτηρίζονται από στενό μπούστο και αέρινη φούστα. Συνήθως είναι φτιαγμένα από μουσελίνα, οργάντζα, δαντέλα, σιφόν.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (2)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (3)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (4)

Νυφικά με φαρδιά μανίκια

Το συγκεκριμένο σχέδιο νυφικού είναι μια πιο vintage εκδοχή του κλασσικού λευκού φορέματος. Είναι υπέροχα και κολακεύουν κάθε γυναίκα. Επίσης, είναι ιδανικά για τις γυναίκες με πιο γεμάτα μπράτσα, αφού έχουν το ατού να τα κρύβουν.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (5)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (6)

Νυφικά με αποσπώμενες φούστες

Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 που όμως είναι και η πιο βολική. Είναι στην ουσία αυτό που λέμε 2 σε 1. Ένα νυφικό φόρεμα με μακριά ουρά ή φούστα που μπορεί να μετατραπεί με μια κίνηση σε ένα απλό φορεματάκι ιδανικό για την δεξίωση του γάμου σας, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη επίσημη έξοδο σας.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (7)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (8)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (9)

Νυφικά με χαμόγελο – Έξω οι ώμοι

Τα φορέματα και οι μπλούζες με έξω τους ώμους αποτέλεσαν κορυφαίες τάσεις τις προηγούμενες σεζόν και απ’ ότι φαίνεται παραμένουν στη μόδα και στα νυφικά της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Το ιδιαίτερο αυτό κόψιμο στο μπούστο δημιουργεί ένα ρομαντικό και σαγηνευτικό νυφικό φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (10)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (11)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (12)

Νυφικά με τρισδιάστατα λουλούδια

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη τάση στα νυφικά είναι αυτή με τα τρισδιάστατα λουλούδια. Πρόκειται για ένα στολίδι στο νυφικό που θα δώσει ένα εκπληκτικό και πρωτότυπο στυλ, καθώς και μια επιπλέον διάσταση. Μπορείτε να δείτε νυφικά με μικρά ή και μεγάλα λουλούδια που στολίζουν το μπούστο, τα μανίκια, αλλά και την φούστα τους.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (13)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (14)

Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα νυφικά το 2017 (15)