Ρομαντικά χτενίσματα για τις 14 Φλεβάρη

Ρομαντικά χτενίσματα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ρομαντική ημέρα του χρόνου, η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καταφθάνει και ήρθε η στιγμή να προετοιμαστείτε για την βραδινή σας έξοδο. Είτε είναι με τον σύντροφο σας, είτε με κάποιο τυφλό ραντεβού ή ακόμη και με τις φίλες σας, η μέρα αυτή είναι γιορτινή!

Εάν λοιπόν θέλετε να δείχνετε υπέροχη και στα καλύτερα σας γι’ αυτό το ρομαντικό βράδυ, θα πρέπει να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Να επιλέξετε το σύνολο που θα σας κάνει να λάμψετε και το μακιγιάζ που θα σας χαρίσει σαγηνευτικό βλέμμα. Όπως επίσης και μανικιούρ που θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά σας;

Έχετε αρχίσει να σκέφτεστε το χτένισμα που θα απογειώσει την εμφάνιση σας;

Ως γνωστόν, το χτένισμα παίζει σημαντικό ρόλο σε ένα εντυπωσιακό σύνολο. Μην αγχώνεστε λοιπόν! Η YouTuber Kayley Melissa μας παρουσιάζει 3 υπέροχα ρομαντικά χτενίσματα για τις 14 Φλεβάρη, ιδανικά τόσο για κοντά, όσο και για μακριά μαλλιά. Επομένως, όποιο μήκος κι αν έχουν τα μαλλιά σας, μπορείτε να δημιουργήσετε αυτά τα χτενίσματα άφοβα.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως τα συγκεκριμένα χτενίσματα δεν μπορούν να φορεθούν μόνο την ημέρα των ερωτευμένων. Είναι 3 υπέροχα ρομαντικά χτενίσματα κατάλληλα για κάθε ώρα και κάθε περίσταση, ιδιαίτερα όμως για τις ρομαντικές στιγμές σας!

1. Ανάλαφρες μπούκλες

Το πρώτο χτένισμα είναι το πιο απλό, αλλά εξίσου εντυπωσιακό. Πρόκειται για τις κλασσικές ανάλαφρες μπούκλες που μπορείτε να κάνετε με το ψαλίδι των μαλλιών σας.

Βέβαια μπορείτε να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα και με άλλους τρόπους. Όπως για παράδειγμα με κάλτσες ή στυλό.

Αξίζει επίσης να δείτε 8 τρόπους για μπούκλες χωρίς ψαλίδι.

2. Ρομαντικό Half Up

– Ξεκινήστε παίρνοντας μια τούφα από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας και κάνοντας το πλεξούδα μέχρι κάτω. Μόλις τελειώσετε με την πλεξούδα, ανοίξτε τη λίγο στην κορυφή της για να αποκτήσει όγκο.
– Στη συνέχεια πιάστε μια τούφα μαλλιών αριστερά από την πλεξούδα και στριφογυρίστε τη μερικές φορές. Για να της δώσετε περισσότερο όγκο, πιάστε την βάση της στριφογυρισμένης τούφας και σπρώξτε τα μαλλιά προς τα πάνω.
– Έπειτα, πάρτε τη στριφογυρισμένη τούφα μαλλιών και χώστε τη μέσα στην πλεξούδα. Πιο συγκεκριμένα, ανοίξτε ένα σημείο της πλεξούδας, περάστε την τούφα από μέσα και στερεώστε τη με ένα τσιμπιδάκι.
– Κάντε το ίδιο και από την δεξιά πλευρά.
– Επαναλάβετε άλλη μια φορά από δεξιά παίρνοντας μια τούφα πιο κοντά στο πρόσωπο σας και πιάστε αυτή τη στριφογυρισμένη τούφα κάτω από την πρώτη.
– Τέλος, κάντε το ίδιο και από δεξιά.

3. Χαμηλός κότσος με δυο ολλανδικές πλεξούδες

Μπορεί να φαίνεται περίπλοκο, αλλά αν ακολουθήσετε τα σωστά βήματα, θα δείτε πως είναι πολύ εύκολο. Αρκεί βέβαια να γνωρίζετε πως να φτιάξετε μια ολλανδική πλεξούδα.

Ξεκινήστε φτιάχνοντας μια ολλανδική πλεξούδα που να φτάνει μέχρι κάτω στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού σας, η οποία να κλείνει προς το κέντρο στο κάτω μέρος του κεφαλιού σας. Συνεχίστε κάνοντας το ίδιο από την αριστερή πλευρά. Τώρα θα έχετε δημιουργήσει ένα υπέροχο χτένισμα. Boxer braids με ολλανδικές πλεξούδες. Αν θέλετε μπορείτε να σταματήσετε εκεί, απλά για να δημιουργήσετε ένα πιο ρομαντικό χτένισμα θα πρέπει να συνεχίσετε.

Ανοίξτε το πάνω μέρος των πλεξούδων σας για να αποκτήσουν όγκο και μαζέψτε τις σε έναν υπέροχο κότσο.

Δείτε λοιπόν το βίντεο με τα 3 ρομαντικά χτενίσματα για τις 14 Φλεβάρη και ετοιμαστείτε να κλέψετε τις εντυπώσεις!