Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (1)

Το μακιγιάζ είναι μια μορφή τέχνης, όπως και ένα μαγικό όπλο για κάθε γυναίκα!

Πολλές γυναίκες εξασκούνται και γίνονται καλλιτέχνιδες αυτής της τέχνης με τον δικό τους τρόπο, έτσι ώστε να τονίσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους και να κρύψουν τις ατέλειες. Ακόμη και αυτές οι κυρίες που χρησιμοποιούν καλλυντικά τακτικά, δεν γνωρίζουν όλα τα μυστικά ομορφιάς που υπάρχουν.

Δείτε λοιπόν την λίστα με τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που ίσως δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν.

1. Φροντίστε τα πινέλα του μακιγιάζ σας

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (2)

Τα καλής ποιότητας πινέλα μπορούν να αντέξουν σχεδόν μια ζωή. Για να διατηρήσετε τα πινέλα σας σε καλή κατάσταση, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα. Κατ ‘αρχάς, μην αφήνετε τα πινέλα σας βρώμικα. Αφήνοντας υπολείμματα από τα καλλυντικά σας πάνω τους μπορείτε να προκαλέσετε μόνιμη ζημιά στις τρίχες τους. Καθαρίστε τα πινέλα σας τακτικά χρησιμοποιώντας σαμπουάν ή ήπιο υγρό πιάτων και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά τοποθετώντας τα πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Μην τα βάζετε να στεγνώσουν όρθια, γιατί το νερό μπορεί να βλάψει τα πινέλα σας ανεπανόρθωτα.

Δείτε αναλυτικά πως πλένουμε τα πινέλα του μακιγιάζ.

2. Μην ξανακάνετε το μακιγιάζ σας, απλά ανανεώστε το

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (3)

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε και να απλώσετε εκ νέου το λίγο μουτζουρωμένο make-up σας, αν σκοπεύετε να βγείτε έξω το βράδυ. Για να αφαιρέσετε την λιπαρότητα και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα toner στο πρόσωπό σας και στεγνώστε το με ένα χαρτομάντιλο. Στη συνέχεια εφαρμόστε λίγη από την πούδρα σας για να δώσετε στο δέρμα σας μια βελούδινη υφή. Πρόκειται για ένα από τα πιο χρήσιμα μυστικά ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει.

3. Αποφύγετε τα ακριβά body scrub

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (4)

Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα σε ένα ακριβό spa. Μπορείτε εύκολα να κάνετε το δέρμα σας μεταξένιο και λείο, χωρίς να βγείτε από το σπίτι. Απλά κάντε το δικό σας σπιτικό scrub σώματος. Για να το φτιάξετε θα χρειαστείτε 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη ή αλάτι και 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Αναμείξτε τα και το peeling σας είναι έτοιμο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες με αιθέριο έλαιο λεβάντας ή γκρέιπφρουτ. Πριν από το ντους σας, κάντε απαλό μασάζ με το scrub σε όλο το σώμα σας και στη συνέχεια ξεπλύντε το με άφθονο χλιαρό νερό.

4. Φροντίστε τα χείλη σας

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (5)

Προκειμένου να εφαρμόσετε τέλεια το κραγιόν σας, θα πρέπει τα χείλη σας να είναι απαλά και καλά φροντισμένα. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα ειδικό scrub χειλιών για να το καταφέρετε. Απλά αναμείξτε ίσες ποσότητες από καστανή ζάχαρη, ελαιόλαδο και εκχύλισμα βανίλιας. Αφού δημιουργήσετε το δικό σας scrub χειλιών, κάντε με αυτό απαλό μασάζ στα χείλη σας. Έπειτα σκουπίστε το με ένα χαρτομάντιλο και είστε έτοιμη για την εφαρμογή του κραγιόν.

5. Μην αγοράζετε ποτέ ένα make-up έναν τόνο πιο σκούρο από το δέρμα σας

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (6)

Δεν χρειάζεται να έχετε πολλές αποχρώσεις makeup στο νεσεσέρ σας. Αν χρειαστείτε ένα πιο σκούρο makeup, όπως συμβαίνει συνήθως το καλοκαίρι, απλά αναμείξτε με το ανοιχτόχρωμο σας λίγο bronzer σε τζελ. Είναι πολύ πιο εύκολο και οικονομικό από το να έχετε δυο διαφορετικές αποχρώσεις makeup.

6. Μην βάζετε πολλή πούδρα

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (7)

Σταματήστε την κατ’ επανάληψη εφαρμογή της πούδρας στο πρόσωπο σας, ενώ βάζετε το make-up σας. Είναι καλύτερα να τελειώσετε την εφαρμογή του make-up σας με την σωστή πούδρα πριν την έξοδο σας.

7. Ολοκληρώστε την εφαρμογή του κραγιόν σας

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (8)

Για να κάνετε το κραγιόν σας να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να μην χρειαστεί να το εφαρμόσετε ξανά μετά από λίγες ώρες, περάστε λίγη πούδρα πάνω από ένα χαρτομάντιλο το οποίο κρατάτε πάνω από τα χείλη σας. Πρόκειται επίσης για ένα από τα χρήσιμα μυστικά ομορφιάς, το οποίο θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να λερώσετε τα δόντια σας με κραγιόν.

8. Η δημιουργία του τέλειου cat eye είναι εύκολη

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (9)

Μπορείτε να κάνετε τα μάτια σας εκθαμβωτικά με την εφαρμογή του eyeliner σαν επαγγελματίας. Δείτε την απλή τεχνική που μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε στο σπίτι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μολύβι eyeliner και λίγο σελοτέιπ. Τοποθετήστε ένα κομμάτι σελοτέιπ στην εξωτερική γωνία του ματιού σας, δημιουργώντας την γωνία που επιθυμείτε και ζωγραφίστε την γραμμή.

9. Αφαιρέστε την πλεονάζουσα ποσότητα μάσκαρας από το βουρτσάκι

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (10)

Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού σε ένα ακριβό κομμωτήριο για να αποκτήσετε μακριές και πυκνές βλεφαρίδες με φυσική όψη. Για να το πετύχετε, ακολουθήστε ένα από τα απλά μυστικά ομορφιάς. Πάρτε τη μάσκαρα σας και ένα χαρτομάντιλο. Περάστε το πινέλο της μάσκαρας πάνω από το χαρτομάντιλο αρκετές φορές για να αφαιρέσετε την επιπλέον μάσκαρα και μόνο τότε περάστε το βουρτσάκι από τις βλεφαρίδες σας.

► Ανακαλύψτε περισσότερα: Πυκνές και μακριές βλεφαρίδες με φυσικό τρόπο & μυστικά μακιγιάζ

10. Βαζελίνη ως ντεμακιγιάζ

Τα 10 καλύτερα μυστικά ομορφιάς που δεν γνωρίζατε ότι υπάρχουν (11)

Υπάρχουν ένα σωρό μυστικά ομορφιάς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και το ότι η βαζελίνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ντεμακιγιάζ είναι ένα από αυτά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε μια μικρή ποσότητα σε ένα βαμβάκι και να το περάσετε από το πρόσωπο σας, αφαιρώντας ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ. Στη συνέχεια ξεπλύντε καλά το πρόσωπο σας.