16 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (1)

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Είστε έτοιμη;

Το καθοριστικό στυλ στο μακιγιάζ γι’ αυτή την σεζόν είναι το ελάχιστο και αβίαστο. Το βαρύ μακιγιάζ που βλέπουμε συνήθως στο Instagram κάνει στην άκρη, αφού η Άνοιξη και το Καλοκαίρι θέλουν γρήγορο και εύκολο φυσικό μακιγιάζ.

Δεν είναι όλες οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 βασισμένες μόνο στην φυσική ομορφιά, αφού πολλές από αυτές είναι αρκετά τολμηρές και διαθέτουν πολλά χρώματα. Η διαφορά είναι ότι οι σκιές και τα κραγιόν εφαρμόστηκαν γρήγορα. Επιπλέον, τα περισσότερα από τα έντονα χρώματα εφαρμόστηκαν σε ελάχιστες περιοχές, ενώ το υπόλοιπο πρόσωπο έμεινε εξαιρετικά φυσικό.

Αυτή είναι η εποχή που τα τεμπέλικα κορίτσια και οι γενναίες γυναίκες, εκείνες που ενεργούν γρήγορα και αυθόρμητα, θα βρουν εύκολα αυτό που τους ταιριάζει.

Δείτε ποιες είναι οι 16 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 και υιοθετήστε τις!

1. Μακιγιάζ no makeup

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (2)

Μερικές φορές για να επιτευχθεί το τέλειο no makeup μακιγιάζ χρειάζεται όσο χρόνο θέλει και ένα βαρύ βραδινό μακιγιάζ. Από όλα τα εκπληκτικά look που είδαμε στις φετινές πασαρέλες, το εντελώς φυσικό μακιγιάζ κυριάρχησε. Είναι κάτι παραπάνω από μια από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, πρόκειται για το αιώνιο beauty trend.

2. Όχι πούδρα

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (3)

Το μεγαλύτερο από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι η αποφυγή της πούδρας. Το είδαμε σχεδόν σε όλες τις πασαρέλες όπου τα δέρματα των μοντέλων ήταν δροσερά και πλήρως απαλλαγμένα από πούδρα.

3. Παραλείψτε το contour

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (4)

Έχουμε δει πολλούς makeup artists να έχουν εμμονή με το contour. Ωστόσο, στις φετινές πασαρέλες εμφανίστηκαν περισσότερο τα δροσερά highlights που πραγματικά ανέδειξαν καλύτερα τα χαρακτηριστικά των μοντέλων και δημιούργησαν ένα αιθέριο αποτέλεσμα.

4. Απαλό, ζεστό contour

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (5)

Αν και στις περισσότερες πασαρέλες, το μινιμαλιστικό μακιγιάζ κυριάρχησε, με τα highlight να υπερισχύουν του contour, μερικοί makeup artists δεν θέλησαν να παρατήσουν αυτό που αγαπούν. Ωστόσο, αντί για ένα δροσερό ή κοκκινωπό contour, προτίμησαν ένα bronzer με βάση το κίτρινο και ουδέτερα γκριζοκαφέ.

5. Πινελιές μακιγιάζ της δεκαετίας του ’80

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (6)

Στις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είδαμε μια πινελιά επιστροφής της δεκαετίας του ’80. Δηλαδή έντονες σκιές ματιών που ξέφευγαν από την πτυχή του βλεφάρου, έφταναν πέρα από τα φρύδια και απλωνόντουσαν στους κροτάφους και τις κορυφές των ζυγωματικών.

6. «Παγωμένες» σκιές ματιών

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (7)

Πολλές από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 έχουν να κάνουν με την υφή και όχι με το χρώμα. Αυτή τη σεζόν ένα από τα κορυφαία τελειώματα σκιών ματιών είναι οι «παγωμένες» σκιές ματιών. Αυτή η τάση αφήνει στο παρελθόν τα ματ μάτια και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τα λαμπερά και πολυτελή.

7. Μακιγιάζ ματιών με παστέλ αποχρώσεις

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (8)

Το ματ τελείωμα για μια σκιά ματιών δεν έχει εξαφανιστεί πλήρως από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Αντί για τα ματ μπεζ και γκριζομπεζ χρώματα, οι αποχρώσεις που θα επικρατήσουν φέτος είναι οι απαλές παστέλ αποχρώσεις της δεκαετίας του ’50.

8. Διακριτικά smokey eyes

Κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (9)

Το smokey eyes είναι κλασσικό, ωστόσο αυτό που είδαμε στις πασαρέλες με τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 δεν ήταν το παραδοσιακό. Το smokey eyes της Άνοιξης και του Καλοκαιριού είναι απαλά, ελαφριά και κυρίως γύρω από τις γραμμές των βλεφαρίδων.