17 κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (1)

Οι κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 έχουν να κάνουν με την δυαδικότητα της σεζόν. Υπάρχουν δυο διαφορετικά στρατόπεδα στον τομέα των χτενισμάτων.

Στο ένα οι hair stylists έχουν ως όπλα τους την χτένα και το gel και στο άλλο υπάρχουν πιο ελεύθερα πνεύματα, που διαθέτουν μια λακ και την χτένα κρεπαρίσματος. Αν λοιπόν σας αρέσουν περισσότερο τα καθωσπρέπει και περιποιημένα χτενίσματα διατηρήστε τα μαλλιά σας προς τα πίσω. Ενώ αν είστε λίγο πιο τεμπέλα, αφήστε τα ανέμελα, χαλαρά ή πιάστε τα προς τα πίσω σε έναν πιο ατημέλητο κότσο ή updo.

Δείτε λοιπόν ποιες είναι οι 17 κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017!

1. Χτενίσματα με όγκο και εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’80

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (2)

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (3)

Τα ογκώδη updo και τα semi updo προφανώς είναι από τα πιο πολυτελή χτενίσματα του Καλοκαιριού 2017. Επομένως, το να αποκτήσετε χτενίσματα με όγκο, ειδικά στην κορυφή του κεφαλιού είναι ο τέλειος τρόπος για να εντυπωσιάσετε αυτή την εποχή. Αναδείξτε την πομπώδη προσωπικότητα σας απλά αρπάζοντας τη χτένα κρεπαρίσματος και τη λακ.

2. Η χωρίστρα στο πλάι επιστρέφει

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (4)

Η πλαϊνή και η μεσαία χωρίστρα θα αποτελέσουν δυο από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Ωστόσο, η πλαϊνή χωρίστρα κάνει στην άκρη την αντίπαλό της με καθαρά και κομψά χτενίσματα.

3. Χωρίστρα στη μέση

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (5)

Όπως αναφέραμε ήδη, η χωρίστρα στη μέση αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Σε πολλά show είδαμε έναν συνδυασμό των δυο αυτών τύπων χωρίστρας.

Η χωρίστρα στη μέση είναι η πιο ήπια επιλογή από τις δυο και αποπνέει έναν αέρα της δεκαετίας του ’70.

4. Οι μπούκλες στο μεγαλείο τους

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (6)

Τα ανοιξιάτικα χτενίσματα του 2017 δεν θα ήταν τίποτα χωρίς τις μπούκλες, που φέτος είναι μεγάλες και έντονες. Αποτελούν μια πάρα πολύ καλή επιλογή, ειδικά όταν έχουν μια πιο ατημέλητη μορφή και ένα πιο φυσικό στυλ, σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν που ήθελαν τις μπούκλες πιο στυλιζαρισμένες.

5. Wet look

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (7)

Το wet look αποτελεί μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Επομένως, αν είστε από τις γυναίκες που δεν έχουν και την καλύτερη σχέση με το πιστολάκι, αυτό το στυλ είναι εξαιρετικά κομψό και εκπληκτικά εύκολο να επιτευχθεί. Απλά χτενίστε τα μαλλιά σας, ενώ είναι ακόμα υγρό (είτε προς τα πίσω, είτε πλάγια, μια άλλη από τις τάσεις της φετινής σεζόν), και στη συνέχεια εφαρμόστε τζελ και μους για να τα διατηρήσετε.

Για να διατηρήσετε τη λάμψη στο χτένισμα εφαρμόστε ένα έλαιο για τα μαλλιά.

6. Το απόλυτο sleekness

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (8)

Για πολλούς, το wet look είναι λίγο extreme, αλλά να είστε σίγουρη ότι το sleek είναι πολύ πιο ευκολοφόρετο και εξίσου δημοφιλές αυτή τη σεζόν. Απλά εφαρμόστε λίγο αφρό με την βοήθεια μιας χτένας και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 που μπορεί να φορεθεί τόσο με κότσους και πλεξούδες όσο και με τα μαλλιά σας κάτω.

7. Χαμηλή και πλάγια αλογοουρά

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (9)

Μια ακόμη από τις πιο εύκολες κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι οι πλάγιες αλογοουρές! Θυμίζει λίγο της εποχή των ’80s, αλλά όχι τόσο πολύ ώστε να είναι κιτς, έχοντας λίγο περισσότερο ενδιαφέρον από την κάπως βαρετή χαμηλή αλογοουρά.

8. Χαμηλοί κότσοι με πλεξούδες και twists

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (10)

Κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (11)

Μια από τις πιο ήπιες και θηλυκές κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι και ο χαμηλός κότσος με πλεξούδες και twist. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή χτενίσματος για επίσημες εμφανίσεις και μπορεί επίσης να αποτελέσει ένα υπέροχο νυφικό χτένισμα. Είναι εύκολο και γρήγορο στο να δημιουργηθεί, ενώ παράλληλα αποπνέει ρομαντισμό.