Άσπρο μπλουζάκι και jean: 3 διαφορετικοί τρόποι για να το φορέσετε

3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε άσπρο μπλουζάκι και jean

Πόσες φορές ανοίξατε την ντουλάπα σας και δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Αυτή η στιγμή είναι πολύ γνωστή σε όλες μας και δεν έχει συμβεί μόνο μια φορά!

Για να βγείτε λοιπόν από την δύσκολη αυτή θέση του «Δεν έχω τίποτα να φορέσω» θα πρέπει να σκεφτείτε λίγο καλύτερα το τι κρύβετε μέσα στην ντουλάπα σας. Κάνοντας το θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν κάποια κομμάτια πασπαρτού που δεν είχατε υπόψιν σας. Πρόκειται για ρούχα και αξεσουάρ τα οποία μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις, ανάλογα με το υπόλοιπο σύνολο που θα τα συνδυάσετε.

Μετά το κοντό μαύρο φόρεμα, το λευκό πουκάμισο, το άσπρο T-shirt, υπάρχει το λευκό μπλουζάκι και το jean.

Υπάρχουν λοιπόν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε άσπρο μπλουζάκι και jean και στην συγκεκριμένη περίπτωση 3 τρόποι. Ποιοι είναι αυτοί; Δείτε τους παρακάτω.

Πρωινό και χαλαρό look

Φορέστε το άσπρο μπλουζάκι και το μαύρο Jean σας, συνδυάζοντας τα με sneakers και μια μεγάλη τσάντα. Επίσης, φροντίστε να προσθέσετε χρώμα στο σύνολο σας με τα αξεσουάρ. Το σύνολο είναι υπέροχο, απλό και ιδανικό για όλες τις χαλαρές σας στιγμές.

Ένα πιο chic και επαγγελματικό σύνολο

Διατηρήστε το άσπρο μπλουζάκι και το μαύρο Jean, αλλά προσθέστε ένα μαύρο σακάκι, μαύρη ζώνη και φυσικά υπέροχες γόβες. Παίξτε με το μακιγιάζ, τα νύχια και τα μαλλιά σας και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ένα σύνολο που η κομψότητα και η θηλυκότητα συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Σαγηνευτικό βραδινό look

Για ένα εντυπωσιακό βραδινό σύνολο μπορείτε να φορέσετε το άσπρο μπλουζάκι και το μαύρο Jean σας, αλλά με έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο! Φορέστε την μέση ένα μαύρο στράπλες, έτσι ώστε να κάνετε το παντελόνι να φαίνεται ψηλόμεσο. Προσθέστε μια ζώνη από πάνω, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και φορέστε σέξι τακούνια. Ένα τόσο απλό, αλλά άκρως σαγηνευτικό βραδινό look.

Αυτοί ήταν λοιπόν 3 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε άσπρο μπλουζάκι και jean. Ωστόσο υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την φαντασία σας να δουλέψει.