Οι 7 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για να ξεχωρίζετε την Άνοιξη 2017

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (1)

Μια νέα εποχή ξεκινάει και μαζί της έφτασε η στιγμή για ανανέωση! Τι καλύτερο λοιπόν από το να μάθετε ποιες είναι οι 7 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Υπέροχα χρώματα, ζεστά, όπως και ο καιρός της Άνοιξης που θα σας κάνουν να αποκτήσετε μια πιο ανοιξιάτικη διάθεση.

Συνήθως καθώς πλησιάζει η Άνοιξη οι γυναίκες αποφασίζουν να χαρίσουν στα μαλλιά τους μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, σε αντίθεση με το χειμώνα που τα σκούρα χρώματα έχουν την τιμητική τους. Επομένως, οι αποχρώσεις του ξανθού και του χάλκινου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και πιο σκούρα χρώματα που θα κάνουν πάταγο αυτή την εποχή. Πάρτε για παράδειγμα το σοκολατί. Πρόκειται για ένα φαινομενικά σκούρο χρώμα, που όμως αποπνέει ζεστασιά και γλυκύτητα.

Τέλος, κατά την περίοδο της Άνοιξης ξεκινάνε να εμφανίζονται και οι ανταύγειες, οι οποίες χαρίζουν ένα πιο φυσικό φως στα μαλλιά σας. Δοκιμάστε τις!

Δείτε τη λίστα με τις 7 κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017

1. Mocha

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (2)

Ένα από τα χρώματα στα μαλλιά που έχει αγαπηθεί πολύ το 2017 είναι η Μόκα. Πρόκειται για μια απόχρωση που αποτελείται από σοκολατί βάση και διαθέτει εξαιρετικά λεπτές χρυσές ανταύγειες.

2. Chocolate Brown

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (3)

Μια σκούρα απόχρωση που με την πρώτη ματιά θα έλεγε κανείς πως ταιριάζει περισσότερο στο Φθινόπωρο, αλλά σας διαβεβαιώνουμε πως το σοκολατί είναι μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Αυτή η βαθιά απόχρωση δείχνει υπέροχη σε όλες τις αποχρώσεις δέρματος και δεν θα έρχεται σε αντίθεση με τα έντονα prints και χρώματα που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους αυτή την εποχή.

3. Blorange:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (4)

Το blorange είναι στην ουσία ένα «ξαδερφάκι» του strawberry blonde. Είναι κάτι μεταξύ ξανθού και ροδακινί και θα αποτελέσει σίγουρα μια από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017.

4. Copper:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (5)

Όσο αρχίζει και ζεσταίνει ο καιρός, αρχίζουν να ζεσταίνουν και οι αποχρώσεις στα μαλλιά. Έτσι, το χάλκινο χρώμα θα κάνει αισθητή την παρουσία του φέτος την Άνοιξη.

5. Baby Blonde:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (6)

Αν το πλατινέ στα μαλλιά χρειάζεται πολύ χρόνο στο κομμωτήριο μέχρι να επιτευχθεί, γιατί να μην δοκιμάσετε το baby blonde; Αυτή η λίγο πιο φυσική απόχρωση μαλλιών είναι ιδανική αν αποφασίσετε να κάνετε την αλλαγή από καστανή σε ξανθιά.

6. Platinum:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (7)

Το πλατινέ είναι ένα από τα πολύ συνηθισμένα και αγαπημένα χρώματα των γυναικών που το 2017 αποτελεί κορυφαία απόχρωση.

7. Silver:

Οι 7 αποχρώσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη 2017 (8)

Οι αποχρώσεις του ασημο-γκρι είναι καιρό τώρα στις προτιμήσεις των γυναικών, αλλά αυτή την Άνοιξη αναβαθμίζονται αποκτούν blondish-white (ξανθο-λεύκες) ανταύγειες. Αυτό το look είναι μια πολύ μοδάτη και λίγο ασυνήθιστη απόχρωση μαλλιών.