Πως να δείχνετε ψηλότερη στις φωτογραφίες σας στο Instagram και όχι μόνο

Πως να δείχνετε ψηλότερη στις φωτογραφίες σας στο Instagram και όχι μόνο

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα στυλιστικά τρικ για να δείχνετε ψηλότερη, έτσι μπορεί να γίνει και με τον τρόπο που θα τραβήξετε μια φωτογραφία.

Ακολουθώντας κάποιες μικρές συμβουλές μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως το ανάστημα σας είναι μεγαλύτερο και επομένως να δείχνετε ψηλότερη στις φωτογραφίες σας στο Instagram και όχι μόνο. Έτσι θα ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση σας, κάνοντας παράλληλα τους φίλους σας να εντυπωσιαστούν και να σας χαρίσουν απλόχερα τα Like τους!

Ποια είναι αυτά τα μυστικά; Δείτε τη λίστα που ακολουθεί και ανακαλύψτε τα!

1. Προσέξτε την γωνία λήψης

Αν τραβήξετε την φωτογραφία έχοντας την φωτογραφική μηχανή ή το κινητό σας πάνω από το ύψος σας, τότε το αποτέλεσμα θα είναι το αντίθετο από το επιθυμητό. Θα δείχνετε πιο κοντή απ’ ότι είστε στην πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα τα πόδια σας θα δείχνουν πολύ πιο κοντά. Ο κορμός του σώματος σας θα καλύπτει τα 2/3 της φωτογραφίας και τα πόδια σας το 1/3.

Αν η φωτογραφία τραβηχτεί από το ίδιο ύψος με εσάς, τότε ο κορμός σας θα καλύπτει το 1/2 και τα πόδια σας το άλλο μισό.

Αν όμως τραβήξετε την φωτογραφία με γωνία χαμηλότερη από το ύψος σας, μπορείτε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο ψηλά. Να καλύπτουν το 60% της φωτογραφίας, αφήνοντας το υπόλοιπο 40% στον κορμό σας. Επομένως, έτσι θα δείχνετε καλύτερα στις φωτογραφίες.

2. Τονίστε τις μύτες των ποδιών σας

Ένα ακόμη μυστικό για να δείχνετε ψηλότερη στις φωτογραφίες σας είναι και αυτό. Τονίζοντας τις μύτες των ποδιών σας μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είστε ψηλότερη. Επομένως, επιλέξτε μια στάση με το ένα πόδι προτεταμένο μπροστά ή πίσω και ψηλά. Όπως επίσης και οποιαδήποτε άλλη στάση σώματος τονίζει τις μύτες των ποδιών σας.

3. Εκμεταλλευτείτε τα αξεσουάρ σας

Αν για παράδειγμα κρατάτε μια τσάντα φάκελο, κρατήστε την στο πλάι με την μεγαλύτερη διάσταση της να είναι κάθετα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε το σώμα σας να δείχνει ψηλότερο.

4. Αφαιρέστε οτιδήποτε αποσπά την προσοχή σας

Φροντίστε να τραβήξετε την φωτογραφία σας χωρίς να υπάρχουν άλλα άτομα μέσα στην εικόνα.

Δείτε το βίντεο με το πως να δείχνετε ψηλότερη στις φωτογραφίες σας στο Instagram και όχι μόνο