20 ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα: Κορυφαία τάση της Άνοιξης

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (1)

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και η ώρα για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας έφτασε! Κάντε λοιπόν χώρο στη ντουλάπα σας για τα νέα υπέροχα και μοδάτα κομμάτια που θα αποκτήσετε.

Στο αφιέρωμα αυτό θα ασχοληθούμε με μια εκ των κορυφαίων τάσεων που αναφέρεται στα μανίκια καμπάνα, γνωστά και ως bell sleeves. Πρόκειται για μανίκια που είναι πιο στενά στους ώμους και όσο πηγαίνουν προς τον καρπό φαρδαίνουν. Έχουν δηλαδή το σχήμα της καμπάνας, που έχουν και τα ομώνυμα παντελόνια στα μπατζάκια τους.

Από τα υπέροχα καθημερινά σύνολα με μανίκια καμπάνα, μέχρι τα πιο όμορφα και κομψά outfit, η φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί θα σας δείξει πως να φορέσετε το συγκεκριμένο trend. Δείτε τις 20 ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα και εμπνευστείτε για τις δικές σας μοναδικές εμφανίσεις!

Τρόποι που μπορείτε να φορέσετε μανίκια καμπάνα;

Το συγκεκριμένο κόψιμο μανικιών μπορείτε να το βρείτε τόσο σε μπλούζες και πουκάμισα, όσο και σε φορέματα. Το ύφος των ρούχων αυτών ποικίλει ανάλογα με το ύφασμα από το οποίο είναι φτιαγμένα και βέβαια από το υπόλοιπο σύνολο που το ολοκληρώνει (αξεσουάρ κλπ).

Αν επιλέξετε λοιπόν να φορέσετε ένα φόρεμα με μανίκια καμπάνα, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Θα χρειαστεί μόνο να επιλέξετε τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και την τσάντα που θα ολοκληρώσουν το σύνολο σας. Όσον αφορά τα παπούτσια, τα lace up πέδιλα, οι πλατφόρμες, αλλά και τα φλατ πέδιλα ή σαγιοναράκια είναι ιδανικές επιλογές.

Αν πάλι επιλέξετε μια μπλούζα ή ένα πουκάμισο με μανίκια καμπάνα, μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα υπέροχο σορτς, ένα παντελόνι σε έντονους χρωματισμούς, το αγαπημένο σας jean ή μια φούστα. Ότι κι αν επιλέξετε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και όμορφο. Εξάλλου, το ύφος των μανικιών αυτών μπορεί να κλέψει από μόνο του τις εντυπώσεις.

Δείτε 20 υπέροχες ιδέες που σας προτείνουμε για να φορέσετε μανίκια καμπάνα!

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (21)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (20)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (19)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (18)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (17)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (16)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (15)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (14)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (13)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (12)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (11)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (10)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (9)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (8)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (7)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (6)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (5)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (4)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (3)

Ιδέες για να φορέσετε μανίκια καμπάνα (2)