5+1 μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε

Μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε (1)

Τα μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο που θα πρέπει να προσέχετε όταν επιλέγετε το σύνολο σας. Ειδικά, όταν πρόκειται να πάτε σε μια συνέντευξη για δουλειά ή θέλετε να εντυπωσιάσετε κάποιον που αγαπάτε.

Μια καλή πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική και όπως καλώς ή κακώς λέει και η γνωστή φράση «τα ρούχα κάνουν τον άνθρωπο». Εξάλλου, η πρώτη αυτή εντύπωση παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων για πολύ καιρό.

Υπάρχουν πολλά μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε τους πάντες με το πέρασμα σας. Δείτε αρχικά μια λίστα με 6 τρόπους και υιοθετήστε τους. Έτσι, κάθε σας εμφάνιση θα κλέβει τις εντυπώσεις και θα παίρνει άπειρα κοπλιμέντα.

1. Μάθετε τον dress code

Υπάρχουν πολλά μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε. Όταν όμως ετοιμάζεστε, ένας από τους βασικούς παράγοντες που θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν σας είναι το περιβάλλον σας και το μέρος στο οποίο θα παρευρεθείτε και θα φορέσετε τα συγκεκριμένα ρούχα. Για παράδειγμα, όλοι ντύνονται ή κάνουν την βόλτα τους με sneakers, φορώντας casual γυναικεία και ανδρικά σύνολα; Ή εάν πρόκειται να πάτε σε ένα pool party, τι θα φορούν οι υπόλοιποι; Θα επιλέξουν ένα μοδάτο και υπέροχο μαγιό ή ένα πιο κλασσικό μπουρνούζι;

2. Αναβαθμίστε αυτά που έχετε στην ντουλάπα σας

Μια άλλη συμβουλή είναι να αναβαθμίσετε ό,τι έχετε στην ντουλάπα σας. Φορέστε τα με διαφορετικούς τρόπους ή μεταμορφώστε τα παλιά σας ρούχα για να τα κάνετε καινούργια. Επιπλέον, ελέγξτε τα ρούχα σας, έτσι ώστε να μην είναι ξηλωμένα και τρύπια και επιδιορθώστε τα ή πετάξτε τα.

3. Ανακαλύψτε τι σας ταιριάζει και σας κολακεύει

Μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε (2)

Με άλλα λόγια, θα πρέπει να μάθετε ποια είναι τα μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε. Να καταλαβαίνετε το μέγεθος σας και τι ταιριάζει στον σωματότυπο σας. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, απευθυνθείτε σε έναν ράφτη ή μοδίστρα. Οι ράφτες μπορούν να κατανοήσουν τη σημασία του τι σας ταιριάζει. Μια παραγγελία μπορεί να εκμεταλλευτεί το ύφασμα με τέτοιο τρόπο που θα επαινέσει το σώμα σας. Εάν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, μπορείτε απλά να πάτε στο εμπορικό κέντρο και να δοκιμάσετε διαφορετικά είδη σε διάφορα υφάσματα και μεγέθη και να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα και με τι αισθάνεστε πιο άνετα.

4. Επιλέξτε τα σωστά χρώματα

Ακόμη πιο σημαντικά είναι τα χρώματα που θα επιλέξετε, διότι πρέπει να σας ταιριάζουν. Ο τόνος της επιδερμίδας σας αποτελεί το κλειδί στο τι θα κάνει το σύνολο σας εντυπωσιακό. Τα χρώματα που σας κολακεύουν είναι αυτά που δημιουργούν μεγάλη αντίθεση με το δέρμα σας. Για παράδειγμα, οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες κάνουν αντίθεση με ανοιχτόχρωμα ρούχα, ενώ οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες κάνουν καλύτερη αντίθεση με πιο σκούρες και βαθιές αποχρώσεις.

5. Μην ξεχνάτε τα αξεσουάρ

Μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε (3)

Πολλές γυναίκες ξεχνούν την σημασία των αξεσουάρ και πως αυτά μπορούν να φωτίσουν ή να σκουρύνουν ένα σύνολο. Μερικοί άνθρωποι προσέχουν πρώτα τα αξεσουάρ, πριν κοιτάξουν τι φοράει μια γυναίκα. Ένα υπέροχο ρολόι ή ένα ζευγάρι όμορφα σκουλαρίκια μπορεί να τονίσει ένα σύνολο με θαυμάσιους τρόπους. Οι τσάντες και οι χαρτοφύλακες μπορούν επίσης να κολακεύσουν το σύνολο σας και να σας κάνουν να δείχνετε έξυπνη και πιο αξιοσέβαστη. Τα γυαλιά ηλίου μπορούν επίσης να προσθέσουν στο βλέμμα σας. Επιλέξτε κάτι κλασσικό, όπως το στυλ του αεροπόρου ή τύπου wayfarer.

6. Για να χτίσετε την αυτοπεποίθηση σας, εξασκήστε φορώντας το σύνολο

Έχετε αυτό κατά νου: Μπορείτε να δείχνετε εκπληκτική, αλλά αν δεν έχετε την στάση και την προσωπικότητα για να το εξωτερικεύσετε, θα έρθετε αντιμέτωπη με την λιγότερη αυτοπεποίθηση. Επομένως, φορέστε τα νέα ρούχα σας και περπατήστε φορώντας τα για λίγο. Πάρτε μια ιδέα για το πώς φαίνεστε. Κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να δείτε πώς οι άλλοι θα σας δουν. Το πιο σημαντικό, το χαμόγελο και μια καλή σταθερή χειραψία. Αυτό θα ενισχύσει την εμφάνιση σας.

Το να δείχνετε υπέροχη είναι σημαντικό όχι μόνο γιατί θα σας δώσει επιπλέον αυτοπεποίθηση, αλλά και επειδή μια καλή πρώτη εντύπωση πάντα μετράει και αντλεί την προσοχή με τον σωστό τρόπο. Εάν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, μιλήστε με έναν ειδικό στα ρούχα και δημιουργήστε μια εμφάνιση που θα εντυπωσιάσει σίγουρα τους ανθρώπους γύρω σας. Αν όχι, υπάρχουν πολλά μυστικά για να ντυθείτε και να εντυπωσιάσετε. Λάβετε υπόψιν τις συμβουλές που αναφέρθηκαν παραπάνω και ακολουθήστε τις σε κάθε σας εμφάνιση.