Το μυστικό για να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup

Το μυστικό για να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup

Δεν είναι μυστικό το ότι το makeup χρησιμοποιείται για να καλύψει τα δερματικά προβλήματα όπως τα σπυράκια και οι μεγάλοι πόροι. Αλλά τι συμβαίνει όταν θέλετε να κρατήσετε μυστικό αυτό που κρύβεται κάτω από το makeup σας; Χρησιμοποιώντας την σωστή τεχνική και τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup και να αποκτήσετε μια άψογη επιδερμίδα.

Μήπως το makeup σας κάνει να σκεφτείτε τα ανομοιόμορφα σημάδια του προσώπου σας; Κι όμως, είναι γνωστό πως το συγκεκριμένο καλλυντικό προϊόν τονίζει τις ατέλειες προσκολλώντας σε αυτές. Η εφαρμογή του μπορεί να γίνει δύσκολη όταν θέλετε να πετύχετε ένα άψογο και λείο αποτέλεσμα. Ωστόσο, η beauty vlogger Stephanie Lange μοιράζεται μαζί μας τα μυστικά της για να εφαρμόσετε σωστά το makeup για να δημιουργήσετε μια άψογη επιδερμίδα.

Πως να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup;

Εάν έχετε ακμή, μεγάλους πόρους, λιπαρά ή ξηρά σημεία, να ξέρετε πως δεν είστε η μόνη. Η Stephanie παρουσιάζει το γυμνό πρόσωπο της με ροδόχρους ακμή, ακμή, μεικτό δέρμα, ορατούς πόρους και μας παρουσιάζει τι κάνει για να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup.

Για να ξεκινήσετε, αφαιρέστε την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα από το πρόσωπο σας, δίνοντας μεγάλη προσοχή στην περιοχή γύρω από το στόμα, όπου το makeup μπορεί να τραβήξει την προσοχή. Στη συνέχεια, καθαρίστε το πρόσωπο σας, απομακρύνοντας και οποιαδήποτε τρίχα έχει κολλήσει σε αυτό.

Ποια είναι τα βήματα για να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup;

Αφού προετοιμάσετε το πρόσωπο σας και το καθαρίσετε πολύ καλά με τον τρόπο που αναφέρθηκε παραπάνω, ξεκινήστε την εφαρμογή του makeup.

Αρχικά ενυδατώστε το δέρμα σας και με ταμποναριστές κινήσεις και την βοήθεια ένα σφουγγαριού μακιγιάζ, εφαρμόστε το υγρό makeup σας. Η Stephanie χρησιμοποιεί ένα ματ makeup, το οποίο είναι καλό για το λιπαρό και με τάση για ακμή δέρμα της. Μπορεί πολλές γυναίκες να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας για την εφαρμογή του makeup, αλλά για ένα προβληματικό δέρμα, αυτό μπορεί να κάνει το αποτέλεσμα χειρότερο.

Τα βακτήρια και οι ρύποι μπορεί να εξαπλωθούν από τα χέρια στο πρόσωπο σας. Χρησιμοποιώντας ένα σφουγγάρι μακιγιάζ όχι μόνο θα αποφύγετε αυτό το πρόβλημα, αλλά θα βοηθήσετε το makeup να κρύψει τις ατέλειες, αντί να τις κάνει πιο έντονες. Στη συνέχεια, πάρτε ένα πινέλο ανάμειξης και ολοκληρώστε την εφαρμογή του makeup στα σημεία όπου δεν έχει γίνει πολύ καλά με το σφουγγαράκι. Οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε είναι κυκλικές.

Πριν πάτε στο τελευταίο βήμα, τσεκάρετε το δέρμα σας. Σιγουρευτείτε πως το makeup έχει απλωθεί ομοιόμορφα, σε μια λεπτή στρώση και δεν ξεχωρίζει το που τελειώνει.

Τέλος, εφαρμόστε την πούδρα σας και ολοκληρώστε την βάση για το μακιγιάζ σας.

Δείτε το βίντεο της beauty vlogger Stephanie Lange με βήμα βήμα την διαδικασία για να εξομαλύνετε το ανομοιόμορφο makeup: