5 εύκολοι φυσικοί τρόποι για πιο σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος (1)

Ένα μεγάλο μέρος της επιθυμίας για ένα πιο σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος είναι η τέλεια εμφάνιση. Στην πραγματικότητα, η ανησυχία σας όμως θα πρέπει να είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό, η υγεία σας.

Προκειμένου λοιπόν να διατηρήσετε ένα πιο σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποιες μικρές αλλά αποτελεσματικές συμβουλές.

Ποιες είναι αυτές; Διαβάστε την λίστα που ακολουθεί και αποκτήστε το τέλειο στήθος που ονειρεύεστε!

Πρόκειται για 5 εύκολους φυσικούς τρόπους για να έχετε ένα πιο σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος.

Πλυθείτε με κρύο νερό

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος (2)

Ένα παγωμένο ντους μπορεί να μην είναι ευχάριστο, αλλά είναι ευεργετικό για την τόνωση του δέρματος σας. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε καθημερινά, εφαρμόστε για λίγο παγάκια ή κρύες κομπρέσες στο στήθος σας.

Διατηρήστε την πλάτη σας σε ίσια θέση

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος (3)

Όταν καμπουριάζετε, όχι μόνο θα κάνετε το στήθος σας να δείχνει λιγότερο ελκυστικό, αλλά θα χαλαρώσετε και τους μυς των μαστών σας. Προσπαθήστε να διατηρείτε συνεχώς τους ώμους σας ίσιους. Είναι κάτι που θα σας βοηθήσει τόσο στην τόνωση των μυών σας, όσο και στην εμφάνιση σας.

Αποφύγετε την πίεση στο στήθος σας

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος (4)

Προσπαθήστε να μην κοιμάστε μπρούμυτα και να επιλέγετε πάντα ένα σουτιέν που σας κάνει και σας ταιριάζει. Ένα σουτιέν που φαινομενικά πιέζει το στήθος σας προς τα επάνω και κάνει το ντεκολτέ σας πιο σέξι είναι, στην πραγματικότητα, φοβερά βλαβερό για τους μαστούς σας. Σας κάνει να νιώθετε άβολα και διαταράσσει την κυκλοφορία του αίματος.

Κάντε γυμναστική με τον σωστό τρόπο

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος (5)

Το τζόκινγκ, η αεροβική άσκηση και άλλες αθλητικές δραστηριότητες μπορεί να κάνουν καλό σε όλο σας το σώμα, τη φόρμα και την υγεία, αλλά μπορεί να είναι βλαβερές για το στήθος σας. Αυτό συμβαίνει διότι οι έντονες ασκήσεις οδηγούν σε καταστροφή του μαλακού ιστού του στήθους σας. Η μόνη λύση είναι, και πάλι, το κατάλληλο αθλητικό σουτιέν. Ποτέ μην τρέχετε ή πηδάτε χωρίς ένα σουτιέν ιδανικό για άθληση.

Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως υπάρχουν και απλές και γρήγορες ασκήσεις για στητό στήθος που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τον στόχο σας.

Αποφύγετε τον ήλιο

Σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος (6)

Η κατάχρηση της ηλιοθεραπείας, ειδικά χωρίς την χρήση αντιηλιακού, έχει ως αποτέλεσμα την ξηρότητα του δέρματος και την απώλεια της ελαστικότητας του. Το να ξαπλώνετε topless σε μια ξαπλώστρα ή στην παραλία δεν είναι καλή ιδέα αν θέλετε να διατηρήσετε ένα πιο σφριγηλό και καλοσχηματισμένο στήθος.