12 κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (1)

Κάθε σεζόν, οι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για την εποχή που ξεκινάει.

Μετά τις κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια και τις τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, ήρθε η ώρα να δούμε και ποιες είναι οι τάσεις στη μόδα και τα ρούχα γενικότερα.

Ποια θα είναι τα 10 κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη 2017 στη μόδα, αλλά και ποια στυλ ή look θα κυριαρχήσουν στις εμφανίσεις των γυναικών.

Δείτε λοιπόν τις νέες κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 και υιοθετήστε αυτές που σας ταιριάζουν.

Φλοράλ μοτίβα

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (2)

Τα φλοράλ είναι ο ιδανικός τρόπος για να εκφράσετε την λουλουδένια διάθεση της Άνοιξης. Ο ρομαντισμός του φλοράλ έχει υιοθετηθεί από τα αέρινα φορέματα, τις ανοιχτόχρωμες φούστες, τα κουστούμια με στενή φόρμα και τα μεταξωτά φορέματα, ενώνοντας έτσι τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Στο σύνολό τους, όλα αυτά δίνουν την εντύπωση μιας ανοιξιάτικης ελαφρότητας και ευκολίας.

Military look

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (11)

Μια από τις πιο κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι και το military trend σε μια πιο κομψή και θηλυκή εκδοχή του. Το συγκεκριμένο στυλ έχει αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες. Τα χαρακτηριστικά του χρώματα είναι το χακί, το πράσινο και το καφέ, αν και υπάρχουν ρούχα που διατηρούν το στρατιωτικό ύφος και έχουν μαύρες και μπλε αποχρώσεις.

Σέξι πόδια

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (3)

Τι θα μπορούσε να είναι πιο σέξι από ένα μακρύ φόρεμα με μεγάλο σχίσιμο; Οι στυλίστες προτείνουν άτακτα ρούχα όλο και πιο συχνά σήμερα. Οι σταρ είναι πιο τολμηρές κάθε χρόνο που περνάει, και οι σχεδιαστές ενδίδουν στις φαντασιώσεις τους και κάνουν τα κοψίματα όλο και βαθύτερα.

Διαφάνειες

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (12)

Οι διαφάνειες είναι στην μόδα τα τελευταία 2 χρόνια. Βέβαια στις φετινές πασαρέλες είδαμε ακραίες εμφανίσεις όπου το στήθος των μοντέλων ξεχώριζε κάτω από τις διάφανες μπλούζες τους, κάτι το οποίο δεν μπορεί να φορεθεί στους δρόμους της πόλης. Πρόκειται για μια τάση της μόδας που καλύπτει όλο το σώμα, αφήνοντας όμως να φαίνονται αυτά που υπάρχουν από μέσα. Φορέστε λοιπόν τις διαφάνειες σας με μπλουζάκια, φανελάκια ή έστω ένα bralette.

Κίτρινο

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (4)

Το κίτρινο είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα για την Άνοιξη 2017 στη μόδα. Είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό για όσους κουράστηκαν από το κρύο του χειμώνα και ονειρεύονται τον ζεστό ήλιο. Το ωραιότερο πράγμα σ’ αυτήν την τάση είναι μάλλον η ευελιξία του. Ρίξτε μια ματιά στην ντουλάπα σας, και σκεφτείτε τι είδους κίτρινα στοιχεία θα ταιριάζει καλύτερα.

Έξω οι ώμοι

Κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 (13)

Οι μπλούζες και τα φορέματα με έξω τους ώμους αποτελούν μια ακόμη από τις κυρίαρχες τάσεις της μόδας για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Πρόκειται για μια από τις τάσεις που φοριέται πολύ αυτές τις εποχές και έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες. Αναδεικνύει την θηλυκότητα και δημιουργεί μυστήριο.