25 όμορφα χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάρτιο 2017

25 όμορφα χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάρτιο 2017 (1)

Η Άνοιξη έφτασε και μαζί της ήρθε η ώρα να ανανεωθείτε χτενίζοντας τα μαλλιά σας με καινούργιους τρόπους. Τα 25 όμορφα χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάρτιο 2017 που ακολουθούν είναι ιδανικά για την εποχή.

Εξάλλου η Άνοιξη θέλει πιο ανάλαφρα και μη στυλιζαρισμένα μαλλιά που δεν χρειάζονται ώρες για να δημιουργηθούν. Είναι εύκολα και γρήγορα χτενίσματα που βασίζονται στην απλότητα.

Ποια είναι τα χτενίσματα αυτά;

Ένα από τα πιο αγαπημένα και εύκολα στην δημιουργία τους χτενίσματα που θα φορεθούν πολύ αυτή την εποχή είναι οι ανάλαφρες μπούκλες ή beachy waves. Πρόκειται για ένα χτένισμα που μπορεί να δημιουργηθεί ακόμη και χωρίς την χρήση του σεσουάρ ή του ψαλιδιού για τα μαλλιά. Το συγκεκριμένο χτένισμα μπορεί να σταθεί από μόνο του, δηλαδή να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δημιουργήσετε τις υπέροχες μπούκλες σας. Ωστόσο, μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα υπέροχα και απλά χτενίσματα, όπως τις αλογοουρές, τα half-up και τους ανέμελους κότσους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το μυστικό για το απόλυτο Beachy waves look είναι το σπρέι αλατόνερου.

Πέρα όμως από τις ανάλαφρες μπούκλες και τα beachy waves, πολύ συνηθισμένο χτένισμα για την Άνοιξη είναι και οι ανέμελες πλεξούδες. Πλεξούδες στο πλάι, αλλά και πίσω. Το βασικό τους όμως στοιχείο θα πρέπει να είναι η χαλαρότητα. Δεν θα πρέπει να είναι απόλυτα περιποιημένες, αλλά να έχουν μια πιο ανάλαφρη και boho μορφή. Μπορείτε λοιπόν να δοκιμάσετε να αφήσετε το πάνω μέρος των μαλλιών ανέμελο με μια πλαϊνή χωρίστρα και να δημιουργήσετε μια χαλαρή πλεξούδα στην μια μεριά.

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα για πλεξούδα είναι η Mohawk Braid. Φτιάξτε λοιπόν μια γαλλική ή ολλανδική πλεξούδα με αρκετό όγκο στο επάνω μέρος του κεφαλιού σας και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Αν πάλι δεν είστε fan της μπούκλας, αλλά σας αρέσουν τα ίσια μαλλιά μπορείτε να τα αφήσετε απλά κάτω. Χαρίστε τους λίγο επιπλέον όγκο και δημιουργήστε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Εξάλλου, υπάρχουν πολλά χτενίσματα που δίνουν στα μαλλιά εκπληκτικό όγκο. Επίσης, μπορείτε να φτιάξετε κάποιο half-up με πλεξούδα ή twist, είτε να πιάσετε απλά την φράντζα σας με διάφορους τρόπους, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σας κάτω.

Τέλος, δοκιμάστε να κάνετε υπέροχα updo με πλεξούδες στεφανάκι ή σαν σχοινί, είτε ένα απλό top knot.

Ακολουθεί μια συλλογή με 25 όμορφα χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάρτιο 2017. Δείτε τα και πάρτε ιδέες!