40 υπέροχες προτάσεις για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα

Υπέροχες προτάσεις για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα (1)

Η μεγάλη ώρα που θα ντυθείτε νύφη έφτασε και οι προετοιμασίες ξεκινούν! Το ψάξιμο για το κατάλληλο νυφικό που θα σας κάνει εκθαμβωτική αναδεικνύοντας τα ωραία σημεία του σώματος σας και κρύβοντας τις ατέλειες είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κοιτάξετε.

Η προετοιμασία όμως μιας νύφης δεν σταματάει στο νυφικό, αλλά ολοκληρώνεται με το κατάλληλο νυφικό παπούτσι, το ιδανικό νυφικό χτένισμα και το εντυπωσιακό μακιγιάζ για νύφες. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάτε και το μανικιούρ που θα στολίσει τα νύχια σας τα οποία θα αναδείξουν και την λαμπερή βέρα σας.

Μπορεί το μανικιούρ συνήθως να περιορίζεται στο κλασσικό γαλλικό με μικρές παραλλαγές αυτού, δημιουργώντας υπέροχα μανικιούρ για γάμο, όμως τα μαλλιά σας μπορούν να χτενιστούν με διάφορους τρόπους.

Αρχικά θα πρέπει να καταλήξετε στο νυφικό, έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε ένα χτένισμα που θα ταιριάζει με αυτό και θα το αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή και εκθαμβωτική. Αφού λοιπόν επιλέξετε το νυφικό σας φόρεμα, θα πρέπει να επιλέξετε το στυλ που θα έχει το νυφικό σας χτένισμα. Αν θα είναι καλοχτενισμένο, ανέμελο ή Boho, όπως επίσης και αν θα θέλατε να κάνετε μια πλεξούδα, μια αλογοουρά ή να τα αφήσετε κάτω. Οι επιλογές είναι πολλές και οι συνδυασμοί αμέτρητοι. Γι’ αυτό το λόγο σας παρουσιάζουμε μια συλλογή από 40 υπέροχες προτάσεις για εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς και την ωραιότερη ημέρα της ζωής σας! Την ημέρα που θα ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό σας!

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια πως τα συγκεκριμένα χτενίσματα μπορούν να φορεθούν εξίσου και από την κουμπάρα, τις συγγενείς της νύφης ή του γαμπρού, αλλά και από απλές καλεσμένες στο γάμο!