10 απλά και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για αρχάριες

10 απλά και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για αρχάριες

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας μανικιουρίστ για να κάνετε υπέροχα σχέδια στα νύχια σας. Ακολουθώντας μικρές συμβουλές όπως αυτές που θα δείτε παρακάτω μπορείτε να δημιουργήσετε απλά, αλλά όμορφα μανικιούρ που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Για την δημιουργία όλων αυτών θα χρειαστείτε τα χρώματα βερνικιών νυχιών της επιλογής σας, μια βάση και ένα top coat. Επίσης, ένα ξυλάκι μανικιούρ, μια οδοντογλυφίδα, ένα εργαλείο μανικιούρ για τελείες, το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας και σελοτέιπ.

Μπορεί κάποια εξ αυτών να σας φανούν περίπλοκα με την πρώτη ματιά, αλλά μόλις δείτε τα βήματα για την δημιουργία τους, σίγουρα θα αλλάξετε γνώμη.

Αν θέλετε μπορείτε να περιοριστείτε στο να κάνετε σχέδιο σε ένα μόνο από τα δάχτυλά σας και να κάνετε ένα απλό μονόχρωμο μανικιούρ στα υπόλοιπα. Μπορείτε επίσης, να κάνετε το σχέδιο σε περισσότερα από ένα νύχια ή και σε όλα, αυτό εξαρτάται από την δική σας επιθυμία. Τέλος, μπορείτε να συνδυάσετε τα σχέδια που θα δείτε παρακάτω και να δημιουργήσετε εξίσου εντυπωσιακά μανικιούρ.

► Ποια είναι τα 10 απλά και εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για αρχάριες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί;

1. Εντυπωσιακό πουά σχέδιο με τρία χρώματα σε βούλες
2. Υπέροχα λουλουδάκια
3. Σχέδια νυχιών δυο τόνων με πιο σκούρο τελείωμα στην βάση του νυχιού
4. Παραλλαγή του κλασσικού γαλλικού μανικιούρ με πλάγια γραμμή και 3 χρώματα
5. Σχέδιο φράουλας
6. Γαλλικό μανικιούρ με glitter
7. Δίχρωμο μανικιούρ τύπου τιγρέ
8. Color block μανικιούρ
9. Μανικιούρ με τυχαίες γραμμές
10. Μανικιούρ δυο χρωμάτων με το νύχι χωρισμένο στη μέση από μια διαγώνια γραμμή

– Αξίζει να σημειωθεί πως τα παραπάνω σχέδια μπορούν να γίνουν με οποιεσδήποτε αποχρώσεις και συνδυασμούς βερνικιών θέλετε. Βρείτε λοιπόν τα χρώματα που επιθυμείτε και ξεκινήστε να φτιάχνετε τα εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για αρχάριες.

Περισσότερες ιδέες για εντυπωσιακά μανικιούρ, δείτε στο αφιέρωμα Nails 2017.