Ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι

Ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι (1)

Η εμφάνιση ενός σπυριού γίνεται συνήθως την χειρότερη στιγμή. Λίγο πριν βγείτε το πολυαναμενόμενο ραντεβού σας ή πριν πάτε σε μια σημαντική συνάντηση. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας χαλάσει την διάθεση.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εξαφανίσετε ένα σπυράκι στην στιγμή και πολλές επιλογές για να το κρύψετε. Η πρώτη επιλογή είναι το μακιγιάζ. Πέρα λοιπόν από το μακιγιάζ ειδικά για επιδερμίδες με ακμή, υπάρχουν έξυπνα μυστικά για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους και τα σπυράκια. Ένας εξ αυτών είναι και το concealer.

Ωστόσο, το μακιγιάζ δεν είναι το μοναδικό σας όπλο ενάντια στα σπυράκια. Μπορείτε πολύ απλά να επιλέξετε ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι. Πρόκειται για απλά και γρήγορα χτενίσματα που κρύβουν τα ενοχλητικά σημάδια, χαρίζοντας σας μια υπέροχη εμφάνιση.

Δείτε 5 υπέροχες προτάσεις με χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι και πάρτε ιδέες!

1. Πλεξούδα στο μέτωπο

Ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι (2)

Είναι ιδανικό για τα σπυράκια που εμφανίζονται στην γραμμή των μαλλιών σας την τελευταία στιγμή και καταστρέφουν την όμορφη εικόνα του προσώπου σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε την δημιουργία μιας ολλανδικής πλεξούδας από το ένα αυτί, η οποία θα καταλήγει στο άλλο. Πάρτε λοιπόν σιγά σιγά τα μαλλιά από το πίσω μέρος του κεφαλιού σας και φέρτε τα μπροστά καθώς φτιάχνετε την πλεξούδα που περνάει από το μέτωπο σας, καλύπτοντας το ενοχλητικό σπυράκι. Για να μείνει στην θέση της η πλεξούδα, ασφαλίστε την με μερικά τσιμπιδάκια. Επίσης, μπορείτε να βγάλετε μερικά τουφάκια από την πλεξούδα σας κάνοντας την πιο χαλαρή.

2. Ψεύτικες αφέλειες

Ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι (3)

Πρόκειται για ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι που έχει εμφανιστεί είτε στο μέτωπο, είτε στους κροτάφους σας.

Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε ψεύτικες αφέλειες. Ο ένας εξ αυτών θέλει να πάρετε μερικές τούφες από τα μαλλιά σας και να τις φέρετε προς τα μπροστά δημιουργώντας τις ψεύτικες αφέλειες σας. Αυτές θα καλύψουν τις κοκκινίλες και τα σημάδια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις στρώσετε μέχρι να δημιουργήσετε το αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί και σας κάνει να δείχνετε υπέροχη.

3. The Swoop

Ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι (4)

Είναι ιδανικό χτένισμα για να καλύψει τα σπυράκια που έχουν εμφανιστεί στο μέτωπο και την περιοχή των φρυδιών.

Δημιουργήστε λοιπόν μια βαθιά πλάγια χωρίστρα και δημιουργήστε ένα υποτιθέμενο κράνος μαλλιών. Στερεώστε την με μερικά τσιμπιδάκια πίσω από το αυτί που βρίσκεται στην αντίθετη από την χωρίστρα πλευρά και είστε έτοιμη. Φροντίστε βέβαια τα μαλλιά που τραβήξατε προς την μια πλευρά να μην πηγαίνουν πάνω από το κεφάλι σας, αλλά να καλύπτουν το μέτωπο σας.

4. The Grudge

Ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι (5)

Ένα ιδιαίτερο στυλ μαλλιών που δημιουργεί ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι στην περιφέρεια του προσώπου σας.

Επειδή το συγκεκριμένο χτένισμα δημιουργεί ένα κάπως τρομακτικό αποτέλεσμα, καλό να είναι να δημιουργήσετε ένα πιο χαρούμενο μακιγιάζ. Με αυτό τον τρόπο δεν θα έχετε τον φόβο να μην τρομάξετε τους πάντες γύρω σας.

Για να το φτιάξετε θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσετε μια χωρίστρα στο κέντρο. Μετά αφήστε τα μαλλιά σας να πέφτουν στο πλάι του προσώπου σας, μισοκαλύπτοντας και τα μάτια σας.

5. Κότσος με ανέμελες τούφες

Πρόκειται για ένα από τα ιδανικά χτενίσματα για να κρύψετε ένα σπυράκι στην περιφέρεια του προσώπου σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε τον κότσο, το updo ή το half-up που επιθυμείτε και να αφήσετε μερικά τουφάκια να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο σας, καλύπτοντας τα σημεία όπου έχετε το πρόβλημα.