35 υπέροχες ιδέες με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα

Ιδέες με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα (1)

Το Πάσχα πλησιάζει και τι καλύτερο από το να το γιορτάσετε με υπέροχα πασχαλινά νύχια σε έντονους και παστέλ χρωματισμούς. Επιλέξτε λοιπόν σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κάνουν όλες τις φίλες σας και όχι μόνο να «ζηλέψουν»!

Ποιες είναι οι επιλογές με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα που μπορείτε να κάνετε;

Παίξτε με τα χρώματα, τα σχέδια! Δημιουργήστε πασχαλινές προτάσεις για το μανικιούρ σας με κουνελάκια, κοτοπουλάκια και πασχαλινά αυγά. Τα σήματα κατατεθέν των γιορτινών αυτών ημερών.

Αν πάλι δεν είστε λάτρης των ιδιαίτερων σχεδίων… Μπορείτε απλά να υιοθετήσετε τα υπέροχα κόκκινα νύχια, που αποτελούν μια all time classic επιλογή ή τα παστέλ μανικιούρ που είναι κορυφαία για την εποχή.

Πολύ ωραίες προτάσεις μανικιούρ για το Πάσχα είναι επίσης τα πουά νύχια, οι παραλλαγές του γαλλικού και βέβαια τα φλοράλ μανικιούρ.

Και μιας και μιλάμε για γιορτινές μέρες! Κυρίαρχη θέση έχουν και τα νύχια με glitter, swarovski ή στρας. Βάψτε λοιπόν ένα από τα νύχια σας όλο με ένα βερνίκι glitter ή κάντε απλά μερικές γραμμές ή σχέδια σε αυτό. Προσοχή όμως, παν μέτρον άριστον!

Ποιες από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 μπορείτε να κάνετε το Πάσχα;

Όλες οι τάσεις της εποχής είναι ιδανικές προκειμένου να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα. Ακολουθήστε τις μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους και κάντε τα νύχια σας να λάμψουν.

Δημιουργήστε υπέροχα ανοιξιάτικα negative space nails με φλοράλ ή γαλλικές παραλλαγές. Βάψτε τα νύχια σας λευκά και ροζ, που αποτελούν 2 από τις κορυφαίες αποχρώσεις στα νύχια και δημιουργήστε υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια.

Παίξτε με τις ρίγες, αλλά και με τα ombre nails. Και βέβαια δοκιμάστε τόσο ένα glossy τελείωμα, όσο και μια ματ όψη.

Δείτε λοιπόν μια φωτογραφική συλλογή που αποτελείται από 35 υπέροχες ιδέες με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα και πάρτε ιδέες!