35 ιδέες με εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για το Πάσχα

Ιδέες με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα (1)

Το Πάσχα πλησιάζει και τι καλύτερο από το να το γιορτάσετε με υπέροχα πασχαλινά νύχια σε έντονους και παστέλ χρωματισμούς. Επιλέξτε λοιπόν σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κάνουν όλες τις φίλες σας και όχι μόνο να «ζηλέψουν»!

Επιλογές με σχέδια στα νύχια για το Πάσχα:

Παίξτε με τα χρώματα και τα σχέδια! Δημιουργήστε πασχαλινές προτάσεις για το μανικιούρ σας με κουνελάκια, κοτοπουλάκια και πασχαλινά αβγά. Τα σήματα κατατεθέν των γιορτινών αυτών ημερών.

Αν πάλι δεν είστε λάτρης των ιδιαίτερων σχεδίων… Μπορείτε απλά να υιοθετήσετε τα υπέροχα κόκκινα νύχια, που αποτελούν μια all time classic επιλογή ή τα παστέλ μανικιούρ που είναι κορυφαίες αποχρώσεις για την εποχή.

Πολύ ωραίες προτάσεις μανικιούρ για το Πάσχα είναι επίσης τα πουά νύχια, οι παραλλαγές του γαλλικού και βέβαια τα floral nails.

Και μιας και μιλάμε για γιορτινές μέρες, δημοφιλής επιλογή είναι τα νύχια με glitter, swarovski ή στρας. Βάψτε λοιπόν ένα από τα νύχια σας όλο με ένα βερνίκι glitter ή κάντε απλά μερικές γραμμές είτε σχέδια με αυτό. Προσοχή όμως, παν μέτρον άριστον!

► Δείτε επίσης: 28 προτάσεις με εντυπωσιακά σύνολα για το Πάσχα

Από εκεί και πέρα, όλες οι τάσεις της εποχής είναι ιδανικές προκειμένου να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα. Ακολουθήστε τις μεμονωμένα ή σε συνδυασμό μεταξύ τους και κάντε τα πασχαλινά νύχια σας να λάμψουν.

Δημιουργήστε υπέροχα ανοιξιάτικα negative space nails με φλοράλ ή γαλλικές παραλλαγές. Βάψτε τα νύχια σας ροζ, που αποτελούν πάντα κορυφαίες αποχρώσεις στα νύχια και δημιουργήστε υπέροχα ανοιξιάτικα σχέδια.

Παίξτε με τις γραμμές, αλλά και με τα ombre nails. Και βέβαια δοκιμάστε τόσο ένα glossy τελείωμα, όσο και μια ματ όψη.

► Δείτε επίσης: 30 εντυπωσιακά χτενίσματα για το Πάσχα

Εντυπωσιακά μανικιούρ για το Πάσχα:

Οι προτάσεις με σχέδια στα νύχια που θα δείτε παρακάτω είναι ιδανικές για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά μπορούν να φορεθούν σε κάθε ανοιξιάτικη εμφάνιση και όχι μόνο.

Πασχαλινά σχέδια στα νύχια για εντυπωσιακό μανικιούρ:

Αν θέλετε να μπείτε για τα καλά στο κλίμα του Πάσχα, τότε αυτά τα πασχαλινά σχέδια στα νύχια αποτελούν ιδανική επιλογή. Από χαριτωμένα λαγουδάκια μέχρι κοτοπουλάκια και πασχαλινά αβγά, τα παρακάτω μανικιούρ θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις.