30 εκπληκτικά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Απρίλιο 2017

Εκπληκτικά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Απρίλιο 2017 (1)

Ο 2ος μήνας της Άνοιξης έφτασε και οι κορυφαίες τάσεις στην μόδα, τα νύχια, αλλά και το μακιγιάζ παίρνουν την θέση που τους αναλογεί. Φροντίστε λοιπόν κι εσείς αν θέλετε να ανήκετε στην μοδάτη πλευρά, να υιοθετήσετε μερικά από τα top trends της Άνοιξης. Επιλέξτε λοιπόν ένα από τα 30 εκπληκτικά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Απρίλιο 2017 και κλέψτε τις εντυπώσεις.

Τα έντονα και πιο «άγρια» μακιγιάζ δίνουν την θέση τους σε πιο απαλούς και φυσικούς χρωματισμούς, με την πούδρα και το countouring να μπαίνουν για λίγο στο περιθώριο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα δυο. Απλά η απουσία τους από το μακιγιάζ έχει να κάνει με δυο από τις κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Εξάλλου υπάρχει και μια ακόμη κυρίαρχη τάση της εποχής που έρχεται σε αντίθεση με την παράλειψη του contour. Αυτή που θέλει απαλό και ζεστό contour στο πρόσωπο σας. Δοκιμάστε τη και δημιουργήστε μια εκπληκτική βάση για το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.

Οι παστέλ αποχρώσεις έρχονται και πάλι για να δώσουν στα μάτια, αλλά και τα χείλη σας μια πιο χαρούμενη και ρομαντική νότα, ιδανική για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας. Άλλωστε, οι συγκεκριμένοι χρωματισμοί παραμένουν στην κορυφή των επιλογών εδώ και πολλές σεζόν.

Ή επιλέξτε πιο «παγωμένες» αποχρώσεις σκιών ματιών και κάντε τα μάτια σας να λάμψουν. Φορέστε επίσης, έντονα κόκκινα χείλη, μια επιλογή μακιγιάζ που θα σας κάνει να σαγηνεύσετε τα πλήθη και να κερδίσετε πολλά κοπλιμέντα.

Ακολουθήστε λοιπόν τις προτάσεις των makeup artist για την εποχή και κάντε το πρόσωπο σας εκθαμβωτικό και λαμπερό.

Ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για την εποχή;

Οι 16 κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 είναι:

1. Μακιγιάζ no makeup
2. Όχι πούδρα
3. Παραλείψτε το contour
4. Απαλό, ζεστό contour
5. Πινελιές μακιγιάζ της δεκαετίας του ’80
6. «Παγωμένες» σκιές ματιών
7. Μακιγιάζ ματιών με παστέλ αποχρώσεις
8. Διακριτικά smokey eyes
9. Glossy Eyes
10. Μπλε σκιές ματιών
11. Γραμμή μόνο στις κάτω βλεφαρίδες
12. Φωτισμένες εσωτερικές γωνίες ματιών
13. Παχιά φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω
14. Φουσκωμένα χείλη
15. Κόκκινα χείλη
16. Χείλη με glitter και λαμπερές αποχρώσεις

Δείτε λοιπόν 30 εκπληκτικά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Απρίλιο 2017 και να κλέψετε τις εντυπώσεις με τις μοδάτες εμφανίσεις σας!