30+1 εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάιο 2017

Εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάιο 2017 (1)

Νέος μήνας ξεκινάει και τι καλύτερο από μια ανανέωση στο πως φτιάχνετε τα μαλλιά σας! Επιλέξτε λοιπόν ένα από τα 31 εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάιο 2017 και οι εμφανίσεις σας θα είναι υπέροχες.

Χτενίσματα εμπνευσμένα από τις τάσεις της εποχής που θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στο ανοιξιάτικο σύνολο σας. Ανάλαφρα χτενίσματα, δροσερά και εντυπωσιακά, ιδανικά για κάθε ώρα και στιγμή. Επιλέξτε να τα κάνετε τόσο για τη δουλειά και το σχολείο, όσο και στις βραδινές και επίσημες εξόδους σας. Πρόκειται για χτενίσματα που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην δημιουργία τους, δεν χρειάζονται χρόνο και κόπο, ενώ μπορούν να σας δώσουν την λύση σε κάθε σας εμφάνιση.

Ποια στυλ χτενίσματος να επιλέξετε;

Επενδύστε στη δημιουργία υπέροχων πλεξούδων, μικρών ή μεγάλων, απλών ή σε συνδυασμό με άλλα χτενίσματα. Πλεξούδες ολλανδικές, γαλλικές, σαν σχοινί που θα φτιάξουν υπέροχα updo, half up half down, κότσους ή κοτσιδάκια.

Υιοθετήστε το beachy waves look, τα slick back χτενίσματα και το wet look, ακολουθώντας αυτά που προστάζει η μόδα.

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τις ώρες με τα μαλλιά σας για να κάνετε ένα υπέροχο και εντυπωσιακό χτένισμα. Πολλές φορές αρκούν μόλις 1-2 λεπτά. Δοκιμάστε για παράδειγμα να κάνετε ένα half up με επιμελώς ατημέλητα μαλλιά που θα δημιουργήσουν έναν μικρό κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Αν αυτό το χτένισμα σας φαίνεται πολύ απλό, προσθέστε, χρησιμοποιώντας τα μαλλιά που έχετε αφήσει κάτω, μια πλεξούδα που να πέφτει ανάλαφρα στην μια μεριά.

Επίσης, μπορείτε να κάνετε ένα απλό updo με δυο χαμηλούς κότσους, τον ένα πάνω από τον άλλο.

Πολύ εύκολα είναι και τα Half up που συνδυάζονται με γαλλικές πλεξούδες. Ή τα boxer braids που καταλήγουν σε δυο απλά κοτσιδάκια.

Εναλλακτικά, δοκιμάστε να παίξετε με τα μαλλιά σας δημιουργώντας όμορφες, ψηλές ή χαμηλές, παραλλαγές αλογοουράς.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις υπέροχες ιδέες για ανοιξιάτικα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε για να αποχαιρετίσετε την Άνοιξη.

Δείτε λοιπόν 30+1 εντυπωσιακά χτενίσματα για να δοκιμάσετε το Μάιο 2017 και εντυπωσιάστε τα πλήθη!