30 εντυπωσιακά χτενίσματα για το Πάσχα

Υπέροχα χτενίσματα για το Πάσχα (1)

Απογειώστε την ανοιξιάτικη εμφάνιση σας με εντυπωσιακά χτενίσματα για το Πάσχα και την Ανάσταση, επιλέγοντας ανάμεσα στα casual και boho style μαλλιά ή σε πιο στυλιζαρισμένα πιασίματα.

Εναλλακτικές επιλογές με χτενίσματα για το Πάσχα

Οι επιλογές είναι πολλές και δημιουργικές. Μπορείτε να κινηθείτε ανάμεσα στις ανάλαφρες μπούκλες και τα beachy waves ή τα πιο καλοσχηματισμένα updo.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ανέμελο αποτέλεσμα συνδυάζοντας τα half up half down χτενίσματα ή τις αλογοουρές με πλεξούδες όλων των ειδών. Όπως και το να δημιουργήσετε πλεξούδες που να περιέχουν πλεξούδες. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μικρό πλεξουδάκι και στη συνέχεια να το ενσωματώσετε σε μια μεγάλη πλεξούδα. Ή να χωρίσετε τα μαλλιά σας σε 3 πλεξούδες, οι οποίες έπειτα θα πλεχτούν μεταξύ τους δημιουργώντας μια ενιαία.

Δείτε τα σχετικά άρθρα και πάρτε ιδέες για να κάνετε μια εντυπωσιακή αλογοουρά ή αν προτιμάτε ένα αέρινο χτένισμα ακολουθήστε τα βήματα δημιουργίας για μια όμορφη πλεξούδα καταρράκτη ή μια ολλανδική πλεξούδα. Πρόκειται για ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις το Πάσχα.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ακολουθήσετε μια ακόμη κορυφαία τάση παίρνοντας ιδέες από το σχετικό άρθρο για ένα από τα εντυπωσιακά χτενίσματα με αφέλειες.

Αν θέλετε υπάρχει και η επιλογή των απλών αξεσουάρ που μπορούν να απογειώσουν τα μαλλιά σας. Δοκιμάστε να πιάσετε τη φράντζα σας με διάφορους τρόπους, χρησιμοποιώντας ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι. Ή βάλτε μια ωραία σατέν κορδέλα στην αλογοουρά ή τον κότσο σας.

Επίσης, μπορείτε να παίξετε με τα τσιμπιδάκια και να δημιουργήσετε ενδιαφέροντα σχέδια, όπως ένα τρίγωνο που θα κρατάει το ανέμελο half up σας.

► Δείτε επίσης: 35 εντυπωσιακές ιδέες με σχέδια μανικιούρ για το Πάσχα

Πολύ εντυπωσιακό είναι και το σχήμα του τόξου από πολύχρωμα τσιμπιδάκια που μπορείτε να κάνετε πιάνοντας απλά τη φράντζα σας.

Κάντε τα μαλλιά στο ένα πλάι, αφήστε τα κάτω όλα είτε τα μισά ή επιλέξτε έναν υπέροχο κότσο για το βράδυ της Ανάστασης, αλλά και την ημέρα του Πάσχα με το πασχαλινό τραπέζι.

Ιδιαίτερη επιλογή για πασχαλινές εμφανίσεις μπορούν να αποτελέσουν και τα αρχαιοελληνικά χτενίσματα που αποπνέουν έναν άλλο αέρα.

► Δείτε επίσης: 28 προτάσεις με εντυπωσιακά σύνολα για το Πάσχα

Δεν θα πρέπει βέβαια να ξεχνάτε και τις τάσεις στα μαλλιά για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2018. Μαλλιά με όγκο, πλεξούδες, φυσικές υφές, μπούκλες, αφέλειες, χωρίστρα κάθε τύπου, wet look και sleekness. Αλλά και αλογοουρές, κότσοι και ανέμελα χτενίσματα.

30 φωτογραφίες με ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα ιδανικά για το Πάσχα και την Ανάσταση