4 συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά

Συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά (1)

Είναι πολύ δελεαστικό το να υπάρξει ένα χάπι που θα σας βοηθήσει να χάσετε περίπου 15 κιλά σε μια εβδομάδα χωρίς να κάνετε υγιεινή διατροφή και άσκηση. Ωστόσο, κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Αν’ αυτού μπορείτε να αρχίσετε να καταναλώνετε αυτά τα 4 συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά. Πρόκειται για απλά υλικά που μπορείτε να βρείτε εύκολα. Χρησιμοποιώντας τα μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο smoothie για πρωινό που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τον στόχο σας πιο σύντομα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα πολτοποιήσετε στο μπλέντερ και να πιείτε αυτόν τον χυμό για πρωινό, έχοντας άδειο στομάχι.

Συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά (2)

Τα 4 συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά είναι:

– 1 κλωνάρι σέλερι
– 1 μεσαίου μεγέθους αγγούρι
– 3 κομμάτια φρέσκο ανανά
– 1 ποτήρι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Τρόπος παρασκευής smoothie:

Αφού πλύνετε πολύ καλά τα λαχανικά με άφθονο νερό, ξεφλουδίστε τον ανανά. Στη συνέχεια βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μην προσθέσετε αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη ή υποκατάστατα αυτής στο smoothie σας.

Καταναλώστε το smoothie σας με ανανά και λαχανικά μέσα σε 15 λεπτά από την παρασκευή του για να μην χάσει τις ιδιότητες του. Είναι ιδανικό για πρωινό και πρέπει να καταναλώνεται με άδειο στομάχι.

Η κατανάλωση του σε συνδυασμό με ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά και υγιεινή διατροφή θα έχει πολύ πιο γρήγορα αποτελέσματα. Η κοιλιά σας θα έχει αρχίσει να γίνεται εμφανώς πιο επίπεδη μέσα σε μια εβδομάδα.

Συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά (3)

Ποιο είναι το μυστικό αυτού του χυμού;

Το σέλερι αποτελεί ένα λαχανικό με μόλις 16 θερμίδες στα 100 γραμμάρια, που όμως προκαλεί μεγάλο κορεσμό στον οργανισμό. Αυτό οφείλεται στην διόγκωση των φυτικών του ινών, οι οποίες αποτελούν βασικό όπλο στην απώλεια βάρους, μέσα στο στομάχι.

Το αγγούρι είναι επίσης μια τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες. Αποτελείται κατά 95% από νερό και έχει πολύ λίγες θερμίδες. Η τεράστια του περιεκτικότητα σε νερό το συνιστά ιδανικό για όσους θέλουν να διατηρήσουν την φόρμα τους. Ο λόγος είναι πως μπορούν να σας βοηθήσει να καταναλώσετε τα 2 λίτρα νερού που συνιστούν οι ειδικοί να πίνουμε καθημερινά.

Ο μαϊντανός είναι ένα ήπιο διουρητικό και περιέχει επίσης περισσότερες φυτικές ίνες από το αγγούρι και το σέλερι. Πιο συγκεκριμένα, ο μαϊντανός περιέχει 3,3 γραμμάρια φυτικές ίνες στα 100, ενώ το αγγούρι 0,5 και το σέλερι 1,6 γραμμάρια.

Τέλος, τα 100 γραμμάρια ανανά περιέχουν 1 γραμμάριο αδιάλυτης ίνας και έχουν 50 θερμίδες. Η γλυκιά του γεύση είναι αυτή που θα κάνει το smoothie σας πιο ευχάριστο.

Εφόσον συνδυαστούν αυτά τα 4 συστατικά για να αποκτήσετε γρήγορα επίπεδη κοιλιά, δημιουργούν ένα θρεπτικό και θαυματουργό smoothie για το πρωινό σας. Είναι ιδανικά για όσες θέλετε να χάσετε κιλά από την περιοχή της κοιλιάς.