Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017: Κορυφαίες τάσεις

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (1)

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, ωστόσο κατά την περίοδο του καλοκαιριού είναι ένα must αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από το σύνολο σας.

Όχι μόνο σας βοηθούν να βλέπετε καλύτερα όταν το φως του ήλιου είναι δυνατό και προστατεύουν τα μάτια σας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου, αλλά σας προσθέτουν στυλ.

Ποιες είναι όμως οι κορυφαίες τάσεις στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017; Ποια σχέδια, σχήματα και χρώματα θα επικρατήσουν; Όλες οι απαντήσεις βρίσκονται στην λίστα με τα 15 top trends που ακολουθεί. Δείτε τη και επιλέξτε τον σκελετό γυαλιών ηλίου που θα κάνει την εμφάνιση σας υπέροχη και μοδάτη!

Πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (2)

Φέτος το καλοκαίρι τα πολύ μεγάλα γυαλιά ηλίου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Επιλέξτε λοιπόν ένα ζευγάρι που είναι υπερμεγέθες σε όποιο σχήμα θέλετε, αρκεί να βρείτε τον σκελετό γυαλιών που σας ταιριάζει, ανάλογα πάντα με το σχήμα του προσώπου σας και είστε έτοιμη!

Γυαλιά ηλίου εμπνευσμένα από το μέλλον

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (3)

Σχέδια που θυμίζουν κάτι από το μέλλον θα δούμε να κυκλοφορούν φέτος στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017. Σχήματα εμπνευσμένα από τις ταινίες επιστημονικής φαντασίας, σε ασπρόμαυρες και όχι μόνο αποχρώσεις.

Γυαλιά ηλίου με διπλό πλαίσιο – σύρμα

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (4)

Τα γυαλιά ηλίου με διπλό σύρμα φαίνεται πως θα αποτελέσουν μια από τις κορυφαίες επιλογές φέτος το καλοκαίρι. Επιλέξτε λοιπόν ένα σκελετό με διπλό σύρμα σε σχήμα pilot ή με πολύχρωμους φακούς και ακολουθήστε την τελευταία λέξη της μόδας.

Statement γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (5)

Τα statement γυαλιά ηλίου κάνουν δυναμική εμφάνιση το Καλοκαίρι του 2017. Funky χρώματα και σχήματα, παχιά πλαίσια και εντελώς see-through σχέδια, είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Γυαλιά ηλίου με αποκλειστικά πλαστικό σκελετό

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (6)

Πρόκειται για τα εντελώς διάφανα σχέδια στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 που κυκλοφορούν σε διάφορα χρώματα και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Περίεργα γεωμετρικά σχήματα γυαλιών ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (7)

Πέρα όμως από τα συνηθισμένα στρογγυλά, ορθογώνια κλπ σχήματα, φέτος θα φορεθούν και πολλά περίεργα γεωμετρικά σχήματα. Διαλέξτε ένα και κάντε την διαφορά, ακολουθώντας τις τάσεις που προστάζει η εποχή.

Γυαλιά ηλίου τύπου aviator – pilot

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (8)

Πρόκειται για ένα κλασσικό σχήμα στα γυαλιά ηλίου που έχει αγαπηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Το χαρακτηριστικό του σχήμα ταιριάζει σχεδόν σε όλους. Μπορείτε να βρείτε τόσο κοκάλινους, όσο και μεταλλικούς σκελετούς γυαλιών τύπου aviator – pilοt. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει και φορέστε τον!

Σχήμα πεταλούδας στα γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (9)

Ένα ιδιαίτερο σχήμα γυαλιών ηλίου που θα κάνει αισθητή την παρουσία φέτος είναι αυτό που θυμίζει τα φτερά της πεταλούδας. Πρόκειται για ένα είδος σκελετού γυαλιών που κατέχει μια δόση από την σαγηνευτική αύρα της πεταλούδας.

Επίπεδα από πάνω γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (10)

Άλλο ένα από τα πολυαγαπημένα και κλασσικά σχέδια στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 είναι και αυτό που θέλει επίπεδη την πάνω μεριά των γυαλιών. Διατηρήστε λοιπόν αυτή τη γραμμή και επιλέξτε το σχέδιο και το χρώμα του φακού που σας αρέσει.

Cat eye γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (11)

Όταν το cat eye στο μακιγιάζ προσδίδει σαγηνευτικό βλέμμα σε μια γυναίκα, έτσι και τα cat eye γυαλιά ηλίου. Φορέστε τα και δημιουργήστε μια ελκυστική εμφάνιση με μια αίσθηση της δεκαετίας του ’60.

Στρογγυλά γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (12)

Τα ολοστρόγγυλα γυαλιά ηλίου που θυμίζουν τον John Lennon και την δεκαετία του ’60 είναι και πάλι στην μόδα. Στρογγυλοί φακοί μεγάλοι και μικροί, σε διάφορα χρώματα θα παρελάσουν φέτος το Καλοκαίρι στις παραλίες και όχι μόνο.

Γυαλιά ηλίου με μπλε φακούς

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (13)

Οι μπλε αποχρώσεις στους φακούς των γυαλιών θα φορεθούν πολύ αυτή την εποχή. Θυμίζουν κάτι από θάλασσα, αλλά και από τον καθαρό ουρανό του καλοκαιριού και ταιριάζουν με όλα.

Γυαλιά ηλίου με φακούς στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (14)

Από την άλλη μεριά οι φακοί στα γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 μπορεί να έχουν αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος με τις κίτρινες και πορτοκαλί να επικρατούν. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πολύ γλυκό, ωστόσο τα συγκεκριμένα χρώματα δεν συγκρατούν πολύ το φως του ήλιου. Γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφεύγονται από γυναίκες με ανοιχτόχρωμα μάτια, οι οποίες είναι πιο ευαίσθητες στο φως.

Πολύχρωμοι φακοί στα γυαλιά ηλίου

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (15)

Πέρα βέβαια από τους μπλε και τους κίτρινους – πορτοκαλί φακούς στα γυαλιά ηλίου μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα σας αρέσει. Μωβ, ροζ, πράσινες, καφέ και όποιες άλλες αποχρώσεις μπορείτε να φανταστείτε θα τις βρείτε στα φετινά γυαλιά ηλίου.

Γυαλιά ηλίου με glitter, στρας και swarovski

Γυαλιά ηλίου για το Καλοκαίρι 2017 (16)

Τέλος, για τις γυναίκες που λατρεύουν τα λαμπερά και ιδιαίτερα σχέδια στα γυαλιά, οι σκελετοί με glitter, στρας και swarovski είναι ιδανικοί.