Μαγιό στο χρώμα του δέρματος: 15 nude προτάσεις για να εντυπωσιάσετε στην παραλία

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (1)

Το nude χρώμα αποτελεί μια από τις ωραιότερες προτάσεις στα μαγιό για το Καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα σέξι χρώμα που όπως λέει και το όνομα του μας κάνει να δείχνουμε «γυμνή», αφού έχει το χρώμα του δέρματος.

Οι nude αποχρώσεις είναι μπεζ, ανοιχτό καφέ, ροζ και κρεμ. Επιλέξτε λοιπόν κι εσείς ένα υπέροχο μαγιό στο χρώμα του δέρματος και κάντε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στην παραλία. Πρόκειται για ένα χρώμα που κολακεύει την σιλουέτα, την μέση και το στήθος μιας γυναίκας, όντας κομψό και διακριτικά αποκαλυπτικό.

Με πρώτη ματιά θα κάνει τους πάντες να γυρίσουν προς το μέρος σας για να ξαναδούν πιο καθαρά το μαγιό σας, το οποίο αρχικά θα είναι σχεδόν αόρατο.

Το μαγιό στο χρώμα του δέρματος κυκλοφορεί τόσο σε ολόσωμο, όσο και σε μπικίνι και ακολουθεί όλες τις τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Ολόσωμα μαγιό με ανοίγματα στο πλάι, με βαθύ ντεκολτέ, με ημιδιάφανα σημεία, με έναν ώμο, με σχέδια αλλά και με lace up στοιχεία είναι μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε.

Όσον αφορά το μπικίνι θα δείτε το κλασσικό τριγωνάκι, το crop top bikini, αυτά που το πάνω μέρος τους δένει στον λαιμό ή τα wrapped top που δένουν πρώτα σταυρώνοντας κάτω από το στήθος. Επίσης, το bottom του μπικίνι έχει πολλές παραλλαγές. Δένει με κορδονάκι στο πλάι, με πολλά λουράκια, με φούντες να κρέμονται από τα κορδονάκια, με ψηλόμεσα bottom κλπ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε και στα μπικίνι ημιδιάφανα σημεία και lace up δεσίματα.

Επιλέξτε λοιπόν το μαγιό στο χρώμα του δέρματος που ταιριάζει στον σωματότυπο σας και κάντε μια εκθαμβωτική εμφάνιση στην παραλία. Συνδυάστε τις επιλογές του top και του Bottom για το μπικίνι σας και δημιουργήστε ένα εκπληκτικό σχέδιο μαγιό.

Δείτε παρακάτω μερικές προτάσεις από nude μαγιό και πάρτε ιδέες!

Asos

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (2)

Missguided

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (7)

Billie Faiers

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (3)

Blossom

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (4)

Missguided

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (8)

Forever 21

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (5)

Malai Swimwear

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (6)

Missguided

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (9)

Paula Hermanny

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (11)

Suboo

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (12)

Missguided

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (10)

Tularosa

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (13)

Τα μαγιό στο χρώμα του δέρματος φόρεσαν ήδη πολλές διάσημες. Δείτε μερικές από αυτές:

Bella Hadid

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (14)

Elyse Knowles

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (15)

Shanina Shaik

Μαγιό στο χρώμα του δέρματος (16)