27 προτάσεις για χακί καλοκαιρινά σύνολα – Military look

Προτάσεις για χακί καλοκαιρινά σύνολα - Military look (1)

Το χακί χρώμα και συγκεκριμένα το military look αποτελεί κορυφαία τάση για το Καλοκαίρι του 2017. Πρόκειται για ένα fashion trend που λατρεύουν οι γυναίκες!

Κι όταν μιλάμε για military look δεν εννοούμε πάντα το μοτίβο της παραλλαγής. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι του στρατιωτικού στυλ.

Μπορείτε να υιοθετήσετε αυτή την τάση δημιουργώντας υπέροχα χακί καλοκαιρινά σύνολα.

Σύνολα που δεν αποτελούνται μόνο από χακί κομμάτια, αλλά και από άλλα χρώματα που ταιριάζουν υπέροχα με αυτό το άκρως καλοκαιρινό και ενδιαφέρον χρώμα.

Με τι χρώματα ταιριάζει το χακί;

Τα χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν απόλυτα με το χακί χρώμα είναι το λευκό, το μπεζ, το καφέ, το ταμπά, το μαύρο, το γκρι και γενικότερα ουδέτερες αποχρώσεις. Χρώματα της άμμου, το ζαχαρί, το ιβουάρ, το κρεμ και όλες οι παρεμφερείς αποχρώσεις είναι ιδανικές για τα χακί καλοκαιρινά σύνολα.

Εξάλλου το κλασσικό military look χαρακτηρίζεται από τα χρώματα της παραλλαγής που δεν είναι άλλα από τα γήινα χρώματα που αναφέραμε και προηγουμένως. Πρόκειται για χρώματα που χρησιμοποιεί ο στρατός ξηράς για να καμουφλάρεται μέσα στο φυσικό περιβάλλον και να καθιστά τον εαυτό του αδύνατο να εντοπιστεί.

Ιδέες για χακί καλοκαιρινά σύνολα:

Μπορείτε να φορέσετε μια υπέροχη ολόσωμη χακί φόρμα με nude, λευκά ή ταμπά αξεσουάρ. Όπως επίσης και ένα υπέροχο χακί φόρεμα κοντό ή μακρύ συνδυασμένο και πάλι με τα αντίστοιχα αξεσουάρ. Τόσο η φόρμα, όσο και το φόρεμα μπορούν να έχουν πολλές τσέπες ή και καθόλου.

Μια άλλη πάλι όμορφη ιδέα είναι η επιλογή ενός χακί παντελονιού, εφαρμοστού ή και παντελόνας. Συνδυάστε το με ένα λευκό ή μπεζ μπλουζάκι και το σύνολο σας θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Από την άλλη μεριά μπορείτε να φορέσετε ένα όμορφο κοντό λευκό ή μπεζ φόρεμα και να βάλετε από πάνω ένα αμάνικο χακί γιλέκο ή ένα χακί λεπτό μπουφανάκι για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα military look.

Δείτε παρακάτω 27 προτάσεις για χακί καλοκαιρινά σύνολα που χαρακτηρίζουν το Military look: