Χάστε πόντους από την περιφέρεια και όχι μόνο με ένα σπιτικό body wrap

Χάστε πόντους από την περιφέρεια και όχι μόνο με ένα σπιτικό body wrap

Αν αναζητάτε τρόπους για να χάσετε γρήγορα μερικούς πόντους από την περιφέρεια, την κοιλιά και τα μπράτσα σας, το σπιτικό body wrap που ακολουθεί είναι αυτό που θα σας δώσει την λύση!

Μπορεί τα body wrap να γίνονται συνήθως σε ινστιτούτα ομορφιάς και να κοστίζουν πολλά χρήματα, αυτό όπως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να τα κάνετε και μόνη στο σπίτι σας.

Η μόνη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε ένα σπιτικό body wrap και αυτό του ινστιτούτου είναι το κόστος και το γεγονός πως στο ινστιτούτο σας τυλίγει κάποιος άλλος. Κατά τα αλλά το body wrap είναι ακριβώς το ίδιο.

Ας δούμε λοιπόν πως μπορείτε να χάσετε εύκολα και γρήγορα πόντους μόνη σας στο σπίτι.

Σπιτικό body wrap

Θα χρειαστείτε:

– Φρεσκοτριμμένο τζίντζερ ή σκόνη τζίντζερ (η οποία θα δουλέψει καλύτερα)
– Body lotion
– Πλαστική διάφανη μεμβράνη
– 1 πετσέτα
– 1 ελαστικό επίδεσμο

Οδηγίες χρήσης:

– Βουτήξτε την πετσέτα σε ζεστό νερό και τυλίξτε τις περιοχές που επιθυμείτε να χάσετε πόντους με την βρεγμένη πετσέτα. Για να παραμείνει η πετσέτα στην θέση της, χρησιμοποιήστε έναν ελαστικό επίδεσμο. Παραμείνετε τυλιγμένη όσο προετοιμάζετε τα υπόλοιπα.

Το σπιτικό body wrap που θα φτιάξετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κοιλιά, τους μηρούς και τα χέρια.

– Σε ένα μικρό μπολ φτιάξτε ένα μείγμα με το τζίντζερ και την λοσιόν σώματος της επιλογής σας. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε με μια αδυνατιστική ή συσφικτική λοσιόν σώματος.

– Αφού ετοιμάσετε το μείγμα, αφαιρέστε την πετσέτα και απλώστε το στις περιοχές που επιθυμείτε κάνοντας παράλληλα μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

– Αφού ολοκληρώσετε το μασάζ, τυλίξτε αρκετά σφιχτά την πλαστική διάφανη μεμβράνη γύρω από τα σημεία όπου έχετε εφαρμόσει το μείγμα για το σπιτικό body wrap σας. Περάστε την μεμβράνη 4-5 κύκλους γύρω από την περιοχή που θέλετε να το εφαρμόσετε.

– Τέλος, αφήστε το σπιτικό body wrap να δράσει όσο περισσότερο γίνεται, ακόμη και καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.

Ευεργετικά οφέλη του σπιτικού body wrap:

Το μείγμα της λοσιόν και του τζίντζερ θα σας κάνει να ιδρώσετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα στα σημεία που τα εφαρμόσατε, και με αυτό τον τρόπο θα κάψετε λίπος. Μόλις αφαιρέσετε την μεμβράνη, ξεπλύντε την λοσιόν με άφθονο νερό. Η διαδικασία αυτή μπορεί να επαναληφθεί 2-3 φορές την εβδομάδα, ενώ το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές.

Προσοχή: Να μην ξεχνάτε να πιείτε αρκετό νερό αφού βγάλετε το σπιτικό body wrap σας, γιατί το σώμα σας έχει αφυδατωθεί λόγω του ιδρώτα που έχει αποβάλλει.