35 εκπληκτικές ιδέες με σχέδια για χρωματιστά νύχια

Χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη (1)

Η Άνοιξη είναι συνυφασμένη με τα φρέσκα και φωτεινά χρώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε. Ακόμη κι αν αυτό είναι μια σκούρα απόχρωση.

Δοκιμάστε λοιπόν να βάλετε λίγο χρώμα στα νύχια σας, δημιουργώντας χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη και όχι μόνο. Επιλέξτε χρώματα έντονα, neon, παστέλ, αλλά και πιο nude αποχρώσεις προκειμένου να δημιουργήσετε εκπληκτικά σχέδια για χρωματιστά νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ιδέες για να αποκτήσετε τέλεια χρωματιστά νύχια με κάθε τύπο μανικιούρ

Οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ με χρωματιστά βερνίκια νυχιών τόσο στην γραμμή του, όσο και στην βάση του είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή ιδέα για χρωματιστά νύχια. Παίξτε με τους συνδυασμούς, αλλά και με το σχήμα της γραμμής, κάνοντας την ίσια, διαγώνια, τριγωνική κλπ. Μια πανεύκολη παραλλαγή του γαλλικού που μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη κι αν είστε αρχάρια στο βάψιμο νυχιών είναι αυτή που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν. Πρόκειται για έναν συνδυασμό πολλών χρωματιστών αυτοκόλλητων ταινιών μανικιούρ σε ένα τριγωνικό σχέδιο γραμμής.

Δημιουργήστε επίσης υπέροχα μανικιούρ με δυο τόνους παστέλ χρωματισμών που είναι φέτος στη μόδα. Όπως και απλά μονόχρωμα νύχια σε διαφορετικές αποχρώσεις το καθένα. Αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους, είναι συμπληρωματικές, αντίθετες ή έχουν ελάχιστη διαφορά στον τόνο.

Δώστε λάμψη στα χρωματιστά νύχια για την Άνοιξη προσθέτοντας glitter βερνίκια, μεταλλικές λεπτομέρειες, στρας ή swarovski. Παίξτε με τις υφές δημιουργώντας γυαλιστερά, ματ ή ζαχαρώδη νύχια σε υπέροχες αποχρώσεις.

Τα πουά μανικιούρ και οι ρίγες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες και εύκολες επιλογές για να βάψετε τα νύχια σας.

Σχεδιάστε λουλούδια κάθε λογής σε ένα ή περισσότερα νύχια, κάνοντας έτσι υπέροχα φλοράλ μανικιούρ σε παστέλ ή μη αποχρώσεις.

Τέλος, επιλέξτε ένα από τα πιο τεμπέλικα μανικιούρ. Βάψτε το νύχι σας σε ένα χρώμα που έχετε επιλέξει ως βάση και στη συνέχεια κάντε splash χρωμάτων ή απλές ακανόνιστες πινελιές και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και πανεύκολο!

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα χρωματιστά νύχια για την Άνοιξη. Δείτε τη φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!