35 χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη

Χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη (1)

Η Άνοιξη είναι συνυφασμένη με τα φρέσκα και φωτεινά χρώματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε οποιοδήποτε χρώμα θέλετε. Ακόμη κι αν αυτό είναι μια σκούρα απόχρωση.

Δοκιμάστε λοιπόν χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη, βασισμένα στις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Επιλέξτε χρώματα έντονα, neon, παστέλ, αλλά και πιο nude αποχρώσεις και δημιουργήστε εκπληκτικά σχέδια στα νύχια που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Ποια χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη μπορείτε να δημιουργήσετε;

Οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ με χρωματιστά βερνίκια νυχιών τόσο στην γραμμή του, όσο και στην βάση του είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και εντυπωσιακή ιδέα για τα νύχια σας. Παίξτε με τους συνδυασμούς, αλλά και με το σχήμα της γραμμής, κάνοντας την ίσια, διαγώνια, τριγωνική κλπ. Μια πανεύκολη παραλλαγή του γαλλικού που μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμη κι αν είστε αρχάρια στον τομέα του μανικιούρ είναι αυτή που θα δείτε στις εικόνες που ακολουθούν. Πρόκειται για έναν συνδυασμό πολλών χρωματιστών αυτοκόλλητων ταινιών μανικιούρ σε ένα τριγωνικό σχέδιο γραμμής.

Δημιουργήστε επίσης υπέροχα mosaic nails με χρωματιστές αποχρώσεις σε σχήματα γεωμετρικά ή ακανόνιστα. Όπως και απλά μονόχρωμα νύχια σε διαφορετικές αποχρώσεις το καθένα. Αποχρώσεις που ταιριάζουν μεταξύ τους, είναι συμπληρωματικές, αντίθετες ή έχουν ελάχιστη διαφορά στον τόνο.

Δώστε λάμψη στο χρωματιστό μανικιούρ για την Άνοιξη προσθέτοντας glitter βερνίκια, μεταλλικές λεπτομέρειες, στρας ή swarovski. Παίξτε με τις υφές δημιουργώντας γυαλιστερά, ματ ή ζαχαρώδη νύχια σε υπέροχους χρωματισμούς.

Τα πουά μανικιούρ και οι ρίγες είναι εξίσου ενδιαφέρουσες και εύκολες επιλογές για να βάψετε τα νύχια σας.

Σχεδιάστε λουλούδια κάθε λογής σε ένα ή περισσότερα νύχια, κάνοντας έτσι υπέροχα φλοράλ μανικιούρ σε παστέλ ή μη αποχρώσεις.

Τέλος, επιλέξτε ένα από τα πιο τεμπέλικα μανικιούρ. Βάψτε το νύχι σας σε ένα χρώμα που έχετε επιλέξει ως βάση και στη συνέχεια κάντε splash χρωμάτων ή απλές ακανόνιστες πινελιές και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό και πανεύκολο!

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις για υπέροχα χρωματιστά μανικιούρ για την Άνοιξη. Δείτε τη φωτογραφική συλλογή που ακολουθεί και πάρτε ιδέες!