Διαγωνισμός με δωροεπιταγή 40€ από το e-shop καλλυντικών A Beauty

Διαγωνισμός με δωροεπιταγή 40€ από το e-shop καλλυντικών A Beauty

Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με ένα απίθανο giveaway! Το Beaute την Κυριακή, σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.abbeauty.com, σας κάνουν λοιπόν ένα τέλειο δώρο για να αποκτήσετε τα προϊόντα ομορφιάς που επιθυμείτε!

Η νικήτρια θα κερδίσει δωροεπιταγή 40€ για αγορές από το e-shop καλλυντικών www.abbeauty.com

Διεκδικήστε την ευκαιρία να γίνει δική σας μπαίνοντας στην κλήρωση με 3 πολύ απλά βήματα:

 
 
 

Βήμα 1ο:
Κάντε Like στη σελίδα του Beautetinkyriaki.gr στο Facebook ->
Κάντε Like στη σελίδα A Beauty στο Facebook ->
Βήμα 2ο:
Κοινοποιήστε στο Facebook την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ
Βήμα 3ο:
Κάντε Tag τις φίλες σας στα σχόλια της φωτογραφίας του διαγωνισμού.

*Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20/06 και ώρα 23.59. Η νικήτρια θα γίνει γνωστή με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.

Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε! Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας!
Τυχερή νικήτρια είναι η Μαρία Λόντου, η οποία κερδίζει μια δωροεπιταγή 40 ευρώ για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα καλλυντικών www.abbeauty.com
  • Όροι Συμμετοχής

1. Το Beautetinkyriaki.gr (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει διαγωνισμό / κλήρωση (εφεξής «Ενέργεια»), στην οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω της ολοκλήρωσης και των τριών βημάτων που απαιτούνται, προκειμένου να διεκδικήσουν το δώρο (δωροεπιταγή 40€ από το e-shop καλλυντικών www.abbeauty.com). Πρόκειται για ευγενική χορηγία της A Beauty.

2. Ο διαγωνισμός θα έχει διάρκεια από τις 7 Ιουνίου 2017 έως τις 20 Ιουνίου 2017. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά και η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει έως και 48 ώρες από την λήξη του διαγωνισμού, με σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/beautetinkyriaki.gr) της Διοργανώτριας Εταιρείας.

3. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι όσοι διαμένουν στην Ελλάδα & την Κύπρο, είναι fans της σελίδας του Beautetinkyriaki.gr και του A beauty στο Facebook και έχουν συμπληρώσει το δέκατο τρίτο έτος της ηλικίας τους, με εξαίρεση τους εργαζόμενους του Beautetinkyriaki.gr και της A Beauty και τους συγγενείς αυτών μέχρι και γ’ βαθμού.

4. Στην κλήρωση θα συμμετέχουν όλοι όσοι έκαναν Like, Κοινοποίηση και Tag τους φίλους τους στα σχόλια της φωτογραφίας του διαγωνισμού. Διπλές συμμετοχές με τα ίδια στοιχεία δεν θα γίνουν δεκτές.

5. Η νικήτρια θα παραλάβει το δώρο της κατόπιν συνεννοήσεως με την Διοργανώτρια Εταιρεία και τον χορηγό «A Beauty». Σε περίπτωση που η νικήτρια αρνηθεί το δώρο ή δεν επικοινωνήσει εντός τεσσάρων (4) ημερών από την ειδοποίησή της για να παραλάβει το δώρο της, αυτό πηγαίνει σε επιλαχούσα που θα αναδειχθεί στην σχετική κλήρωση.

6. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα με σχετική ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα www.beautetinkyriaki.gr ή στη σελίδα του Facebook (http://www.facebook.com/beautetinkyriaki.gr) να μεταβάλλει τους όρους της Κλήρωσης, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκεια της ή ακόμη και να την ακυρώσει για λόγους ανωτέρας βίας.

7. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.