Fruttini: Περιποίηση σώματος με φρουτένιο άρωμα

Fruttini (1)

Το καλοκαίρι έφτασε και μια σειρά προϊόντων μας βάζει στο κλίμα με το φρουτένιο άρωμα από καρπούζι, κεράσι, φράουλα, μάνγκο, ακτινίδιο και passion fruit, προσφέροντας παράλληλα στο δέρμα μας την περιποίηση που χρειάζεται.

Ο λόγος για τα προϊόντα Fruttini, τα οποία περιλαμβάνουν body butter, γαλάκτωμα σώματος, πήλινγκ σώματος, ενυδατικό σπρέι σώματος, κρέμα χεριών και αφροντούς.

Όλα τα προϊόντα της φρουτένιας αυτής σειράς δημιουργούνται από υλικά υψηλής ποιότητας, είναι vegan και χωρίς paraben. Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα.

Εμείς τα δοκιμάσαμε και μας πρόσφεραν μια απολαυστική εμπειρία εντατικής θεραπείας που συνδυάστηκε με υπέροχο άρωμα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιήσαμε το άρωμα καρπούζι στις κρέμες και το αφροντούς, όπως επίσης το πήλινγκ με άρωμα ακτινίδιου.

Fruttini (2)

Πίλινγκ σώματος Fruttini με άρωμα ακτινίδιο

Το προϊόν αυτό κάνει απαλή απολέπιση στην επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, τις ακαθαρσίες και τους ρύπους που έχουν συσσωρευτεί. Το δέρμα μετά την χρήση του είναι μεταξένιο και απαλό, ενώ το άρωμα του είναι πολύ ωραίο και ήπιο. Η συσκευασία του έχει 200ml.

Ενυδατικό σπρέι σώματος Fruttini με άρωμα καρπούζι

Πρόκειται για ένα υπέροχο προϊόν που χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση του. Απλά ψεκάζετε λίγο στο δέρμα σας και απλώστε. Χαρίζει στην επιδερμίδα υπέροχη απαλή υφή και όμορφο φρουτένιο άρωμα που διαρκεί. Το μπουκάλι περιέχει 125ml.

Γαλάκτωμα σώματος Fruttini με άρωμα καρπούζι

Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα χαρίζοντας υπέροχο απαλό φρουτένιο άρωμα και κάνοντας το δέρμα λείο και βελούδινο. Η συσκευασία του είναι 200ml.

Αφρόλουτρο σώματος Fruttini με άρωμα καρπούζι

Χρησιμοποιήστε το στο μπάνιο σας και αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας. Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο σώματος που αφρίζει ελαφρώς και αναδύει μια αίσθηση φρεσκάδας. Το άρωμα του είναι απαλό και υπέροχο και θα σας κάνει να νιώσετε απίστευτη χαλάρωση. Η συσκευασία του είναι 200ml.

Body butter Fruttini με άρωμα καρπούζι

Η πλούσια υφή του φρουτένιου αυτού body butter θα κάνει την επιδερμίδα σας βελούδινη, λεία και υπέροχη. Το άρωμα του είναι διακριτικό και αναδύει φρεσκάδα. Θα το βρείτε σε συσκευασίες των 250ml.

Δοκιμάστε λοιπόν κι εσείς τα υπέροχα φρουτένια αρώματα της εταιρείας Fruttini, επιλέγοντας αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Θα τα βρείτε στο e-shop abbeauty.com και στα γνωστά καταστήματα καλλυντικών.