Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα (1)

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση χωρίς να χρειαστεί να γυμναστείτε. Πρόκειται για μια μέθοδο που βασίζεται στο μασάζ συγκεκριμένων περιοχών του σώματος σας, το οποίο θα βοηθήσει στην ενεργοποίηση των μυών.

Το λεμφικό μασάζ δεν θα χαλαρώσει μόνο τους μυς σας, αλλά θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στο σώμα σας.

Η μέθοδος του λεμφικού μασάζ είναι ιδανική για να πετύχετε τον στόχο σας. Το σώμα σας θα είναι πιο υγιές και θα τονωθεί.

Δείτε λοιπόν τον σωστό τρόπο για να κάνετε το συγκεκριμένο είδος μασάζ όπως μας τον παρουσιάζει το Bright Side. Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα, ακολουθώντας αυτές τις απλές κινήσεις.

Τονώστε τους γλουτούς σας

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα (2)

Προκειμένου να τονώσετε τους γλουτούς σας χωρίς γυμναστική μπορείτε απλά να κάνετε λίγο μασάζ. Ξεκινήστε λοιπόν, χρησιμοποιώντας μόνο τις άκρες των δαχτύλων σας, να κάνετε μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις στα μπούτια σας με κατεύθυνση τα οπίσθια.

Δυναμώστε τα πόδια σας

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα (3)

Για να δυναμώσετε τα πόδια σας θα χρειαστεί να κάνετε μια πολύ μικρή και απλή κίνηση. Αρχίστε λοιπόν να ασκείτε πίεση με τους αντίχειρες σας στην βουβωνική χώρα. Αυτή η κίνηση βοηθάει στην απελευθέρωση των τοξινών, η οποία συμβάλλει και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Συσφίξτε την περιοχή των γονάτων σας

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα (4)

Συνήθως όταν θέλουμε να σμιλεύσουμε το σώμα μας, δίνουμε βάση στην σύσφιξη της κοιλιάς, των γλουτών και των μηρών. Ωστόσο, ένα σημείο που μας διαφεύγει είναι τα γόνατα. Κι αυτά είναι μέρος του σώματος μας και εμφανίζουν χαλάρωση αν δεν τα φροντίσουμε. Επομένως, μην αμελείτε να ασκείτε τα γόνατα σας. Προκειμένου λοιπόν να νιώσετε πιο άνετα, καθίστε σε μια καρέκλα και ξεκινήστε να κάνετε λεμφικό μασάζ στα γόνατα σας. Ξεκινήστε από την κορυφή του γονάτου και μετακινήστε το προς τα έξω με μικρές και απότομες κυκλικές κινήσεις στην περιοχή γύρω από το γόνατό σας.

Τέλειες γάμπες

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα (5)

Αν θέλετε να αποκτήσετε τέλειες γάμπες θα χρειαστεί να ξαπλώσετε και να τοποθετήσετε δυο μαξιλάρια κάτω από αυτές. Στη συνέχεια, τραβήξτε το ένα πόδι προς το στήθος σας και ξεκινήστε να κάνετε μασάζ χρησιμοποιώντας και τα δυο σας χέρια (όλα σας τα δάχτυλα). Οι κινήσεις που θα κάνετε πρέπει να είναι μικρές και απότομες με μεσαία προς μεγάλη πίεση. Αφού ολοκληρώσετε το λεμφικό μασάζ χαλαρώστε και κάντε την ίδια κίνηση και στην άλλη γάμπα.

Κομψοί και λεπτοί αστράγαλοι

Αποβάλλετε τοξίνες και χάστε πόντους από την μέση με 5 μόλις λεπτά την ημέρα (6)

Οι όμορφοι, κομψοί και λεπτοί αστράγαλοι κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν ομορφότερα και πιο λεπτά. Τι θα πρέπει λοιπόν να κάνετε για να τους αποκτήσετε; Απλά χρησιμοποιήστε και τα δυο σας χέρια και δημιουργήστε ένα δαχτυλίδι που θα περικυκλώνει τον αστράγαλο σας. Κάντε λεμφικό μασάζ με ανοδικές κινήσεις μέχρι το σημείο που βρίσκεται πίσω από το γόνατο σας. Με αυτό το απλό μυστικό θα καταφέρετε σύντομα να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα.

Προσοχή:

– Μην ξεχνάτε να κάνετε μασάζ τουλάχιστον ενός λεπτού σε κάθε περιοχή.
– Τα αποτελέσματα θα είναι ορατά πολύ πιο σύντομα απ’ ότι θα περιμένετε. Αρχικά θα νιώσετε τους μυς σας να χαλαρώνουν και στην συνέχεια τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο ορατά.
– Αν συνδυάσετε αυτές τις κινήσεις με ένα πρόγραμμα διατροφής και καταναλώνετε αρκετά υγρά, τα αποτελέσματα θα είναι πολύ πιο γρήγορα εμφανή.
– Μπορεί η συγκεκριμένη μέθοδος με μασάζ να φαίνεται ακίνδυνη, αλλά καλό θα είναι να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό πριν ξεκινήσετε να την κάνετε μόνη σας.