30 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017

Εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017 (1)

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έφτασε και ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε 30 εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017.

Ποιες είναι οι τάσεις της εποχής στο μακιγιάζ;

Γενικότερα το καλοκαίρι του μακιγιάζ μας είναι πιο απαλό και απλό. Τα σκούρα χρώματα κάνουν στην άκρη και την θέση τους παίρνουν πιο δροσερές και όμορφες αποχρώσεις. Ποιες είναι αυτές; Το κοραλί, το κόκκινο, το ροζ, οι nude αποχρώσεις, αλλά και τα έντονα φούξια χείλη είναι must.

Πιο συγκεκριμένα οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για το Καλοκαίρι 2017 είναι οι παρακάτω.

Τα λεγόμενα «no makeup» που δεν είναι άλλα από το φυσικό μακιγιάζ. Όσο πιο λίγα καλλυντικά φοράτε, τόσο το καλύτερο! Αναδείξτε λοιπόν την φυσική σας ομορφιά και μην κρύβεστε πίσω από το μακιγιάζ. Αποφύγετε ακόμη και την πούδρα ή το contour και αφήστε το πρόσωπο σας να μιλήσει από μόνο του.

Αν πάλι δεν μπορείτε χωρίς το θαυματουργό countouring, επιλέξτε να είναι απαλό και ζεστό. Επομένως, αντί για ένα δροσερό ή κοκκινωπό contour, εφαρμόστε ένα bronzer που βασίζεται στο κίτρινο και στα ουδέτερα γκριζοκαφέ.

Πολύ δημοφιλείς θα είναι φέτος και οι πινελιές μακιγιάζ της δεκαετίας του ’80. Τι σημαίνει αυτό; Οι έντονες σκιές απλώνονται με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ξεφεύγουν από την πτυχή του βλεφάρου, φτάνουν πέρα από τα φρύδια και απλώνονται στους κροτάφους και τις κορυφές των ζυγωματικών.

Οι παγωμένες σκιές ματιών, οι παστέλ αποχρώσεις, τα glossy eyes, τα μπλε μάτια και οι φωτεινές εσωτερικές γωνίες των ματιών θα κυριαρχήσουν. Όπως επίσης η γραμμή μόνο στις κάτω βλεφαρίδες, τα διακριτικά smokey eyes και τα παχιά φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω.

Στα χείλη θα δούμε πολύ το κόκκινο κραγιόν, τα φουσκωμένα χείλη και τα χείλη με glitter και λαμπερές αποχρώσεις. Ίσως βέβαια τα τελευταία να είναι παράτολμα για πολλές από εμάς, αλλά μπορείτε να περιοριστείτε σε ένα απαλό lip gloss με λάμψη και ελάχιστο glitter.

Ακολουθούν 30 υπέροχες προτάσεις με εντυπωσιακά μακιγιάζ για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017: