30+1 υπέροχα χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017

Υπέροχα χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017 (1)

Καλοκαίρι ξεκινάει, με τα ανάλαφρα και επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα να έχουν την τιμητική τους. Μήπως λοιπόν ήρθε η στιγμή να δείτε 30+1 υπέροχες προτάσεις με χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017;

Τι είδους χτενίσματα μπορείτε να κάνετε;

Μιας και το καλοκαίρι ο καιρός είναι θερμός, το σεσουάρ αποτελεί μάλλον ένα εργαλείο styling που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να ξεχάσουν. Γιατί να προσθέτετε λοιπόν επιπλέον ζέστη στο περιβάλλον και να ιδρώσετε μόνο στην σκέψη; Υπάρχουν ένα σωρό πανεύκολα χτενίσματα χωρίς θερμότητα που μπορούν να κάνουν την εμφάνιση σας άκρως εντυπωσιακή!

Πλεξούδες, αλογοουρές, κότσοι, ανάλαφρες μπούκλες και beachy waves είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα υπέροχα χτενίσματα του καλοκαιριού.

Δημιουργήστε λοιπόν όλων των ειδών τις πλεξούδες, φτιάχνοντας απλά αλλά και πιο σύνθετα και συνδυαστικά χτενίσματα. Πλεξούδες απλές, ολλανδικές, γαλλικές, ψαροκόκκαλο, σκοινί κλπ συνδυάζονται μεταξύ τους και δημιουργούν εντυπωσιακά χτενίσματα ιδανικά ακόμη και για τις επίσημες εμφανίσεις σας!

Οι αλογοουρές σε διάφορες παραλλαγές είναι επίσης πολύ όμορφες για τους καλοκαιρινούς μήνες. Με ίσια ή και μπούκλες στα μαλλιά σας, το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Επιπλέον, οι κότσοι (χαμηλοί ή ψηλοί, στυλιζαρισμένοι ή ανάλαφροι) είναι μοναδικοί για την εποχή. Πιάστε τα μαλλιά σας σχηματίζοντας ένα donut στο πίσω πάνω μέρος του κεφαλιού σας ή στον σβέρκο σας. Για ένα πιο εντυπωσιακό και ιδιαίτερο αποτέλεσμα συνδυάστε τον κότσο ή το updo σας με μικρές ή μεγάλες πλεξούδες.

Τέλος, μην ξεχνάτε τα υπέροχα half up half down. Τα χτενίσματα αυτά είναι απλά και υπέροχα. Μπορούν να συνδυαστούν με πλεξούδες, buns και διάφορα πιασίματα και το τελικό χτένισμα σας να είναι εκπληκτικό.

Αξίζει βέβαια να αναφερθεί πως μπορεί όλα τα παραπάνω χτενίσματα να είναι όμορφα και εύκολα στην δημιουργία τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αφήστε τα μαλλιά σας ανέμελα κάτω. Αφήστε τα λοιπόν στο φυσικό τους ή δημιουργήστε υπέροχα beachy waves και κλέψτε τις εντυπώσεις!

Δείτε 30+1 υπέροχα χτενίσματα για να δοκιμάσετε τον Ιούνιο 2017 και πάρτε ιδέες!