Νύχια γαλλικό: Ιδέες και παραλλαγές για εντυπωσιακό μανικιούρ

Νύχια γαλλικό (71)

Τα νύχια γαλλικό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή σχέδια μανικιούρ. Μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση και να δείχνει εξίσου κομψό και εντυπωσιακό.

Οι κλασσικές εκδοχές για το γαλλικό στα νύχια είναι η γαλακτερή ή ροζ βάση με την λευκή γραμμή στην άκρη. Πλέον όμως υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές τόσο στο σχήμα της γραμμής, όσο και σε χρώματα. Η γραμμή στο γαλλικό μανικιούρ μπορεί να είναι λεπτή ή χοντρή και να έχει πολλά σχήματα. Η ευθεία είναι η πιο κλασσική επιλογή, ωστόσο υπάρχει η πλάγια, η τριγωνική, η κυματιστή και η μισή μισή γραμμή.

Ένα από τα εξίσου όμορφα σχέδια για γαλλικό στα νύχια είναι η πουά γραμμή. Τι σημαίνει αυτό; Μπορείτε να κάνετε πολλές μικρές είτε μεγάλες τελείες στην άκρη του νυχιού σας χρησιμοποιώντας ένα ή περισσότερα χρώματα και να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό πουά γαλλικό μανικιούρ.

Επίσης μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα συνδυάζοντας όποιες αποχρώσεις θέλετε, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο στα νύχια με γαλλικό.

Δείτε παρακάτω μια συλλογή με εικόνες για ιδέες σε διάφορες παραλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα σχέδια σε νυχιά γαλλικό μπορούν να γίνουν με ημιμόνιμο βερνίκι, αλλά και με τζελ ή ακρυλικό.

Γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Νύχια γαλλικό (1)

Νύχια γαλλικό (2)

Νύχια γαλλικό (3)

Νύχια γαλλικό (4)

Νύχια γαλλικό (5)

Νύχια γαλλικό (6)

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως το γαλλικό δεν μπορεί να γίνει εύκολα όταν τα νύχια δεν έχουν μήκος. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Μάλιστα υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά σχέδια για γαλλικό μανικιούρ σε κοντά νύχια που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Πέρα από τις κλασσικές ροζ και γαλακτερές εκδοχές του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο χρώμα θέλετε. Επίσης, μπορείτε να απογειώσετε το γαλλικό σχέδιο στα νύχια σας στολίζοντας το με ένα ανάγλυφο σχέδιο από τζελ νυχιών είτε κολλώντας διακοσμητικά στρας και μεταλλικές λεπτομέρειες.

Όμορφη πρόταση βέβαια αποτελεί και το γαλλικό μανικιούρ όμπρε σε νουντ ή χρωματιστές αποχρώσεις.

Νύχια όμπρε με γαλλικό

Νύχια γαλλικό (7)

Νύχια γαλλικό (8)

Νύχια γαλλικό (9)

Νύχια γαλλικό (10)

Νύχια γαλλικό (11)

Νύχια γαλλικό (12)

Το όμπρε γαλλικό μανικιούρ μπορεί να δημιουργηθεί σε οποιοδήποτε σχήμα και μήκος νυχιών. Η τεχνική σχεδιασμού του όμπρε στα νύχια με γαλλικό είναι η κλασσική. Συνήθως εφαρμόζεται με βερνίκια στις αποχρώσεις του λευκού, ροζ και νουντ.

► Δείτε περισσότερα σχέδια σε όμπρε νύχια, καθώς και την τεχνική δημιουργίας τους.

Πρόκειται για μια όμορφη πρόταση σε γαλλικό μανικιούρ για νύφη, αλλά και για οποιαδήποτε περίσταση. Ειδικά αν στολιστεί με μερικά στρας ή με χρυσόσκονη μπορεί να γίνει ένα πολύ λαμπερό σχέδιο στα νύχια για τις βραδινές και επίσημες εμφανίσεις σας.

Η διαβάθμιση του χρώματος στα όμπρε νύχια με γαλλικό μπορεί να είναι έντονη ή ανεπαίσθητη. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι εξίσου εντυπωσιακό!

Νύχια γαλλικό με γκλίτερ

Νύχια γαλλικό (13)

Νύχια γαλλικό (14)

Νύχια γαλλικό (15)

Νύχια γαλλικό (16)

Νύχια γαλλικό (17)

Νύχια γαλλικό (18)

Δοκιμάστε να κάνετε ένα λαμπερό γαλλικό μανικιούρ με χρυσόσκονη ή γκλίτερ. Πρόκειται για μια όμορφη ιδέα τόσο για τις καθημερινές, όσο και για τις πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις σας. Βέβαια για την καθημερινή σας βόλτα, το γραφείο ή το σχολείο, καλό θα είναι το γκλίτερ να περιορίζεται σε ένα νύχι ή να πιάνει μικρή επιφάνεια του.

Συνδυάστε τη χρυσόσκονη σε ασημί ή χρωματιστό γκλίτερ με όποια απόχρωση μανό σας αρέσει και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

► Ανακαλύψτε περισσότερες ιδέες για νύχια με γκλίτερ.

Νύχια γαλλικό με στρας

Νύχια γαλλικό (19)

Νύχια γαλλικό (20)

Νύχια γαλλικό (21)

Νύχια γαλλικό (22)

Νύχια γαλλικό (23)

Νύχια γαλλικό (24)

Τα στρας ή swarovski διαμαντάκια μπορούν να κάνουν ακόμη και το πιο απλό σχέδιο γαλλικού στα νύχια άκρως εκθαμβωτικό. Η ύπαρξη ενός και μόνο μικρού στρας στη βάση του γαλλικού μανικιούρ προσθέτει την λάμψη που χρειάζονται τα νύχια σας.

Δημιουργήστε λοιπόν ένα εντυπωσιακό γαλλικό μανικιούρ με στρας εφαρμόζοντας τα τόσο στη βάση, όσο και στην επιφάνεια του νυχιού σχηματίζοντας ευθείες γραμμές ή τα σχέδια της αρεσκείας σας.

Τα νύχια γαλλικό με στρας μπορούν να απογειώσουν ακόμη και ένα half moon μανικιούρ, το λεγόμενο και ανάποδο γαλλικό.

► Περισσότερα σχέδια για νύχια με στρας.

Σχέδια στα νύχια με γαλλικό για γάμο

Νύχια γαλλικό (25)

Νύχια γαλλικό (26)

Νύχια γαλλικό (27)

Νύχια γαλλικό (28)

Νύχια γαλλικό (29)

Νύχια γαλλικό (30)

Τα νύχια γαλλικό και ιδιαίτερα σε ημιμόνιμο μανικιούρ αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή για τις νύφες, αλλά και για μια καλεσμένη σε γάμο / βάπτιση. Είναι ένα πολύ κομψό σχέδιο νυχιών για τέτοιες περιστάσεις και ταιριάζει με όλα.

Συνήθως επιλέγονται οι κλασσικές εκδοχές του γαλλικού μανικιούρ σε νουντ και ροζ αποχρώσεις. Υπέροχες είναι όμως και οι παραλλαγές με λευκή βάση και μια απαλή – λεπτή μεταλλική γραμμή σε ασημί ή ροζ χρυσό.

Αν μάλιστα προστεθούν και μερικά διακοσμητικά στρας, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα και λαμπερά σχέδια στα νύχια με γαλλικό. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια λουλουδιών ή tribal.

► Βρείτε περισσότερα σχέδια μανικιούρ για γάμο, καθώς και νυφικά νύχια.

Πλάγιο γαλλικό μανικιούρ

Νύχια γαλλικό (31)

Νύχια γαλλικό (32)

Νύχια γαλλικό (33)

Νύχια γαλλικό (34)

Νύχια γαλλικό (35)

Νύχια γαλλικό (36)

Μια από τις ιδιαίτερες παραλλαγές του γαλλικού στα νύχια είναι το πλάγιο, η γραμμή του οποίου δεν είναι ευθεία, αλλά πλάγια.

Η γραμμή αυτή μπορεί να σχεδιαστεί από ένα και μόνο χρώμα ή χρησιμοποιώντας περισσότερες αποχρώσεις. Και σε αυτή την παραλλαγή μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά στοιχεία όπως στρας και γκλίτερ για να το κάνετε πιο αστραφτερό.

Ανάποδο γαλλικό μανικιούρ

Νύχια γαλλικό (37)

Νύχια γαλλικό (38)

Νύχια γαλλικό (39)

Νύχια γαλλικό (40)

Νύχια γαλλικό (41)

Νύχια γαλλικό (42)

Τα half moon nails, όπως είναι ο διεθνής όρος του ανάποδου γαλλικού μανικιούρ, αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή και όμορφη πρόταση. Στην παραλλαγή αυτή η γραμμή του γαλλικού γίνεται στην βάση του νυχιού και συνήθως έχει την μορφή μισοφέγγαρου.

Το συγκεκριμένο σχέδιο στα νύχια γαλλικό μπορεί να γίνει με όποια χρώματα σας αρέσουν, αλλά και να συνδυαστεί με το απλό γαλλικό μανικιούρ που έχει την ίσια γραμμή στην άκρη του νυχιού.

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εκπληκτικό ημιδιάφανο μανικιούρ με άβαφο το μισοφέγγαρο και χρωματιστή την υπόλοιπη επιφάνεια του νυχιού.

► Δείτε την τεχνική και περισσότερα σχέδια για half moon nails.

Σχέδια για νύχια γαλλικό

Νύχια γαλλικό (43)

Νύχια γαλλικό (44)

Νύχια γαλλικό (45)

Νύχια γαλλικό (46)

Νύχια γαλλικό (47)

Νύχια γαλλικό (48)

Νύχια γαλλικό (49)

Νύχια γαλλικό (50)

Νύχια γαλλικό (51)

Νύχια γαλλικό (52)

Νύχια γαλλικό (53)

Νύχια γαλλικό (54)

Νύχια γαλλικό (55)

Νύχια γαλλικό (56)

Ακόμη και το γαλλικό στα νύχια με τις κλασσικές του αποχρώσεις μπορεί να γίνει μοναδικό αν προσθέσετε όμορφα σχέδια. Τα λουλούδια, τα πουά, αλλά και τα γεωμετρικά σχήματα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές για εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια γαλλικό που μπορείτε να κάνετε.

Δοκιμάστε να κάνετε παιχνιδιάρικα νύχια με γαλλικό σχεδιάζοντας φιογκάκια σε ένα ή περισσότερα δάχτυλα. Επίσης, όμορφη πρόταση αποτελεί ένα κλασσικό ροζ ή γαλακτερό μανικιούρ με ένα νύχι διακοσμημένο με το καπιτονέ print.

Αν ωστόσο θέλετε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό, παίξτε με τις υφές. Δημιουργήστε ένα απλό γαλλικό σχέδιο στα νύχια σας και δώστε μια ζαχαρώδη ή κοκκώδη υφή στο προτελευταίο δάχτυλο.

Σχέδια με χρώμα στο γαλλικό

Νύχια γαλλικό (57)

Νύχια γαλλικό (58)

Νύχια γαλλικό (59)

Νύχια γαλλικό (60)

Νύχια γαλλικό (61)

Νύχια γαλλικό (62)

Νύχια γαλλικό (63)

Νύχια γαλλικό (64)

Νύχια γαλλικό (65)

Νύχια γαλλικό (66)

Νύχια γαλλικό (67)

Νύχια γαλλικό (68)

Νύχια γαλλικό (69)

Νύχια γαλλικό (70)

Τα χρωματιστά σχέδια στα νύχια γαλλικό είναι αμέτρητα. Η πιο απλή εκδοχή είναι αυτή με την νουντ βάση και την χρωματιστή ίσια γραμμή. Από εκεί και πέρα μπορείτε να διατηρήσετε το κλασσικό σχέδιο στο γαλλικό μανικιούρ, χρησιμοποιώντας όμως χρώματα που δημιουργούν μια όμορφη αντίθεση μεταξύ τους.

Εξίσου όμορφα είναι όμως και τα νύχια με σχέδια που συνδυάζονται με γαλλικό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δείτε λοιπόν τις εικόνες, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά σχέδια με γαλλικό στα νύχια!