4 εύκολα makeup tutorial που πρέπει να δείτε

4 εύκολα makeup tutorial που πρέπει να δείτε

Ψάχνετε κάτι για να ανανεώσετε την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σας; Τα 4 εύκολα makeup tutorial που πρέπει να δείτε είναι ιδανικά για εσάς.

Καταρχήν θα σας μάθουν τον σωστό και βασικό τρόπο εφαρμογής των σκιών ματιών, όπως ακριβώς το κάνουν και οι ειδικοί. Ακολουθώντας αυτά τα απλά και εύκολα βήματα θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μακιγιάζ σε οποιαδήποτε απόχρωση εσείς επιθυμείτε.

Επίσης, θα ανακαλύψετε έναν πολύ εύκολο τρόπο για να δημιουργήσετε ένα απλό smokeye eyes σε αποχρώσεις του καφέ και ένα άκρως σαγηνευτικό ροζ μακιγιάζ ματιών.

Δείτε λοιπόν τα ακόλουθα εύκολα makeup tutorial και ανανεώστε το μακιγιάζ σας με απλό και γρήγορο τρόπο!

1. Βασική τεχνική εφαρμογής σκιάς ματιών σαν επαγγελματίας

Το συγκεκριμένο είναι ένα από τα εύκολα makeup tutorial που παρουσιάζουν με τον πιο απλό τρόπο την βασική τεχνική εφαρμογής μιας σκιάς ματιών. Τα βήματα να είναι εύκολα και γρήγορα, και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό και επαγγελματικό.

Ακολουθήστε τα βήματα και πειραματιστείτε με τα χρώματα. Δοκιμάστε ματ, ιριδίζουσες και μεταλλικές αποχρώσεις και συνδυάστε τα χρώματα ανάλογα με το ντύσιμο σας. Προσοχή όμως επιλέξτε τις σκιές που ταιριάζουν στο χρώμα των ματιών σας για να κάνετε το βλέμμα σας ακόμη πιο εκθαμβωτικό.

Θα χρειαστείτε:

– 2 συμπληρωματικά χρώματα σκιών ματιών: ανοιχτόχρωμη και μεσαία απόχρωση (κατά προτίμηση μια ματ μπεζ και μια ματ καφέ σκιά για τις πρωινές ώρες και μια ιριδίζουσα ασημί με μια ανθρακί για το βράδυ)
– Ένα πινέλο εφαρμογής σκιάς ματιών
– Μάσκαρα

Χρόνος εφαρμογής:

5 λεπτά

Δυσκολία:

Εύκολο

Πότε φοριέται:

Το tutorial αυτό είναι ιδανικό για ένα καθημερινό look. Είναι απλό, εύκολο και μπορεί να προσαρμοστεί σε χρώματα ανάλογα με αυτό που θέλετε να πετύχετε.

2. Απαλό smokey eye σε καφέ αποχρώσεις

Οι απαλές αλλά καστανές αποχρώσεις σκιών είναι υπέροχες και μπορούν να δημιουργήσουν ένα τέλειο ελαφρώς smokey eye look, χωρίς αυτό να είναι ιδιαίτερα έντονο. Το makeup tutorial «Burberry Brown Eye» θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα εκθαμβωτικό μακιγιάζ ματιών εμπνευσμένο από την δεκαετία του ’70. Είναι απαλό, θηλυκό και ρομαντικό και μπορεί να φορεθεί τόσο την Άνοιξη και το Φθινόπωρο, όσο και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου.

Θα χρειαστείτε:

– 1 μεσαία απόχρωση καφέ ματ σκιάς ματιών
– 1 πιο σκούρα καφέ γκρι σκιά
– Ένα πινέλο εφαρμογής σκιάς ματιών
– Ένα φουντωτό πινέλο ανάμειξης σκιών
– 1 σκούρο καφέ μολύβι ματιών
– Μάσκαρα

Χρόνος εφαρμογής:

10 λεπτά

Δυσκολία:

Εύκολο

Πότε φοριέται:

Το συγκεκριμένο βίντεο παρουσιάζει ένα από τα εύκολα makeup tutorial που είναι πολύ ευέλικτο. Είναι ιδανικό για καθημερινό μακιγιάζ, αλλά μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα και σε βραδινό. Αυτό το καθιστά ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να βγουν ένα ραντεβού ή για ένα ποτό με φίλους ακριβώς μετά την δουλειά τους.

3. Σαγηνευτικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ είναι ιδανικό για την Άνοιξη, αλλά και για το Καλοκαίρι. Οι υπέροχες ροζ και δαμασκηνί απαλές σκιές που χρησιμοποιεί δημιουργούν ένα υπέροχο και άκρως θηλυκό look.

Θα χρειαστείτε:

– 1 ιριδίζουσα λευκή (off-white) σκιά ματιών
– 1 έντονη ροζ
– 1 σκιά σε μεσαία απόχρωση του δαμασκηνί
– 1 «παγωμένη» λευκή σκιά
– 1 σκούρο μαύρο μολύβι ματιών
– 1 μαύρο υγρό eyeliner
– Ένα πινέλο εφαρμογής σκιών
– Μάσκαρα

Χρόνος εφαρμογής:

10 λεπτά

Δυσκολία:

Εύκολο

Πότε φοριέται:

Ένα ιδανικό μακιγιάζ για την ημέρα, για μια χαλαρή βόλτα, για ένα barbeque με την παρέα σας και γενικότερα για όλες τις ώρες.

4. Makup tutorial σε χρυσές αποχρώσεις

Αν ψάχνετε για κάτι που θα αναβαθμίζει την καθημερινή ρουτίνα του μακιγιάζ σας, αυτό είναι ένα από τα πιο εύκολα makeup tutorial που θα σας δώσει την λύση. Πρόκειται για το τέλειο μακιγιάζ όταν χρειάζεστε να κάνετε το πρόσωπο σας να δείχνει φρέσκο και να έχει ηλιοκαμένο look.

Θα χρειαστείτε:

– 1 ιριδίζουσα σκιά σε απαλό χρυσό
– 1 σκιά σε κρεμ ή σαμπανιζέ απόχρωση
– 1 μπρονζέ σκιά
– Ένα πινέλο εφαρμογής σκιάς
– Ένα φουντωτό πινέλο ανάμειξης σκιάς
– Μάσκαρα

Χρόνος εφαρμογής:

5 λεπτά

Δυσκολία:

Εύκολο

Πότε φοριέται:

Το συγκεκριμένο καθημερινό μακιγιάζ είναι υπέροχο, απαλό και λαμπερό και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες.